Doğan Arşiray 3 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2023 Tamer Topaç yazdı: Boşluk var mıydı? vardı Sani Gerşon yazdı: Benim Renegade'te de var bu kod. Aküyü şarj da ettirdim, geçmedi. Değiştirmem lazım ama, marş basıyor hala alternatörden olmasın sakın? bizim akü de marş basıyordu ama arada düzensizlik olunca şarj sisteminde kod silinmiyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Benim Renegade'te de var bu kod. Aküyü şarj da ettirdim, geçmedi. Değiştirmem lazım ama, marş basıyor hala en olmadık yer ve zamanı bekliyor bitmek için Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: alternatörden olmasın sakın? bizim akü de marş basıyordu ama arada düzensizlik olunca şarj sisteminde kod silinmiyor. Akü boşalana kadar akıllı şarj düzgün çalışıyordu. Şimdi sabit 14-14.4 arası veriyor. Boş diye sürekli doldurmaya çalışıyor. Ali Gök yazdı: en olmadık yer ve zamanı bekliyor bitmek için Takviye kablosu arkada. Heyecanla bekliyorum Şaka bi yana, 1-2 ay daha dayansın, değiştireceğim zaten. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: yıldırım işareti çıkıyormu ekranda arıza uyarısı olarak evet yıldırım işareti ve sarı motor arıza lambası yanıyor. 3 Mayıs 2023 tarihinde Ahmet Çankaya tarafından düzenlendi tekrar Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Ahmet Çankaya yazdı: evet yıldırım işareti ve sarı motor arıza lambası yanıyor. @Sami Demirpazneydi o parça uğur senin wk yı sürerken yanmıştı da dükkana gelip değişmişti hemen Ali Gök yazdı: @Sami Demirpazneydi o parça uğur senin wk yı sürerken yanmıştı da dükkana gelip değişmişti hemen " turbo basınç sensörü arıza yaptı." konusunda buldum bu parça neyse bunu değiştiler düzelmişti tabi her yıldırım işareti bu olmayabilir düzgün bir cihazla bakmak lazım yinede 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Takviye kablosu arkada. 4Ah motoru bile çalıştıramayan mı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: 4Ah motoru bile çalıştıramayan mı Yanlış hatırlıyorsun, benim kablo ile çalışmıştı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Yanlış hatırlıyorsun, benim kablo ile çalışmıştı 15 dak beklersem ninenim de sakalı çıkar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: 15 dak beklersem ninenim de sakalı çıkar Ölüyü dirilttik orada. Bi benim kabloya bi de Burcu Esmersoy'a ait bu özellik. Lütfen 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet, her yıl görüyorum.. Senin kredi kartını da görüyorum Forumda konusu olmayan araçlara sigorta %10 pahalı olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Ölüyü dirilttik orada. Bi benim kabloya bi de Burcu Esmersoy'a ait bu özellik. Lütfen kablon emekli olmuş yani onu anlıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2023 Çözüm Paylaş 3 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: Kac kere resetledim tamir olmadi 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Forumda konusu olmayan araçlara sigorta %10 pahalı olsun Olan da artıyor, olmayan da. 😅 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Şaka bi yana, 1-2 ay daha dayansın, değiştireceğim zaten. Daha pahalıya alacaksın yani 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: yıldırım işareti çıkıyormu ekranda arıza uyarısı olarak Kadranda at nalı gibi arıza işareti çıkıyor bide namissi kadran kıpkırmızı kesiliyor aklın gider yıldızda. Yıldırım bilmem de şimşek çakması gibi bisiii oluyor :∆ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: Daha pahalıya alacaksın yani Nasıl yani? BElki 6 ay sonra bi uyanacağız, bambaşka bi durumda olacağız? Lütfen.. Ekonomi, gözlerdeki ışıltıdır. Gözlerime bakın, ne görüyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Nasıl yani? BElki 6 ay sonra bi uyanacağız, bambaşka bi durumda olacağız? Lütfen.. Ekonomi, gözlerdeki ışıltıdır. Gözlerime bakın, ne görüyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Gözlerime bakın, ne görüyorsunuz ssd 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Beykoz 16 Aralık 2024 Paylaş 16 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: vardı alternatörden olmasın sakın? bizim akü de marş basıyordu ama arada düzensizlik olunca şarj sisteminde kod silinmiyor. Sürüş halindeyken bazen ayağıı gazdan çekince alttan baya titreşim geliyor. Boşluktan olabilir mi? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Aralık 2024 Yazar Paylaş 16 Aralık 2024 Gökhan Beykoz yazdı: Sürüş halindeyken bazen ayağıı gazdan çekince alttan baya titreşim geliyor. Boşluktan olabilir mi? nasil bir his bu? tanimlamak cok zor buradan. ben bir titresim sorunu yaşamadım ve duymadim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2024 Paylaş 16 Aralık 2024 aynısını hissettim, de yapılmadan satıldı grand, şanzıman dedilerdi ustası Yorum bağlantısı
Recommended Posts