Tamer Olcay Çiçek 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Nisan 2023 Paylaş 30 Nisan 2023 hayırlı olsun güzel araba güzel motor secimi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 30 Nisan 2023 Yazar Paylaş 30 Nisan 2023 Alparslan Coban yazdı: Hayırlı olsun sürüş konfor ve ışık paketleri de var çok güzel gülerek binin 110 beygir Teşekkürler Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkürler Tamer Olcay Çiçek yazdı: Hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin Teşekkürler Okay Kaygusuz yazdı: hayırlı olsun güzel araba güzel motor secimi Teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Nisan 2023 Paylaş 30 Nisan 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın 😊 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 30 Nisan 2023 Paylaş 30 Nisan 2023 Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 30 Nisan 2023 Paylaş 30 Nisan 2023 Hayırlı olsun. Allah kazadan beladan esirgesin. Golf her koşulda iyidir. Manuelde olması stressiz. Güzel günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mayıs 2023 Paylaş 1 Mayıs 2023 Hayırlı olsun. Kazasız belasız, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 1 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2023 (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Teşekkürler Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın 😊 Teşekkürler Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın kazasız belasız Teşekkürler Fedai Özoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Allah kazadan beladan esirgesin. Golf her koşulda iyidir. Manuelde olması stressiz. Güzel günlerde kullan. Teşekkürler.Hanım manuel istedi H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız, güle güle kullanın. Teşekkürler 1 Mayıs 2023 tarihinde Gökhan Aksu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 1 Mayıs 2023 Paylaş 1 Mayıs 2023 Gökhan bey aracınızın motor kodu ne olarak geçiyor? Bildigim kadarıyla Golflerde 110 bg lik motor var. Benim jetta CYV kodlu 1.2 tsi . 105 bg 175 nm tork. 16 valf ve kayışlı triger var. Motorlar aynımı acaba hep merak etmişimdir. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 2 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2023 Mustafa Erkan yazdı: Gökhan bey aracınızın motor kodu ne olarak geçiyor? Bildigim kadarıyla Golflerde 110 bg lik motor var. Benim jetta CYV kodlu 1.2 tsi . 105 bg 175 nm tork. 16 valf ve kayışlı triger var. Motorlar aynımı acaba hep merak etmişimdir. Mustafa bey CYV kodlu aracım.81Kw =108,628 Hp olarak hesaplanmış.Araç 110'luk mu 105'lik mi karar veremedim İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Hayırlı olsun Gökhan abi, kazasız belasız kullan inşallah. Araban 110 beygir, 16v ve trigeri kayışlı olan motor olması lazım 2016 model ise 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 ben bundan kullanmıştım gayet yeterli idi motor. beğenmiştim. hayırlı olsun. ama VW konusundaki fikirlerimi biliyorsunuzdur belki. umarım sorunsuz binersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Hayırlı olsun. güzel günlerde kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 2 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2023 Selim Bilgin yazdı: Hayırlı olsun Gökhan abi, kazasız belasız kullan inşallah. Araban 110 beygir, 16v ve trigeri kayışlı olan motor olması lazım 2016 model ise Eyvallah Selim. İlk etapta yağ, filtre değişimleri, yağ kaçakları ve trigeri değiştirmeyi planlıyorum. Sonrasında amortisörlere el atacağım. Doğan Arşiray yazdı: ben bundan kullanmıştım gayet yeterli idi motor. beğenmiştim. hayırlı olsun. ama VW konusundaki fikirlerimi biliyorsunuzdur belki. umarım sorunsuz binersiniz. 2. VW deneyimim.Jetta hiç üzmedi.Bu da üzmez umarım.Teşekkürler. Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız Teşekkürler Murat Azalma yazdı: Hayırlı olsun. güzel günlerde kullanmanız dileği ile Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts