Gökhan Aksu 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 6-7 aydır ha sattım ha satacağım diye planlar yaparken Perşembe günü 2013 1.6 TDI Comfortline Jettamı Konya'dan gelen bir arkadaşa sattım. Niyet Ford Focus idi ancak düşündüğüm araçlardan biri satıldı diğerinin satıcısı ise bir türlü mesajlarıma dönmeyince hanımın'da gönlünde olan Golf'ü Kırklarelin'de buldum.Dün itibariyle alışverişi tamamladım arabayı aldım ve geldim. Araç 2016 model,1.2 TSI Manulel Comfortline 84.300 KM'de.Hız sabitleme,ambiyans aydınlatma,yorgunluk algılayıcı mevcut. Sol ön çamurluk tampon birleşim yerinde elle hafif çizikler var,el ile rötuşlanmış.Sağ ön çamurluk avuç içi kadar bir bölgede kuru çekiçle düzeltme mevcut. Diğer kaporta aksamları hatasız. 3 amortisörde hafif terleme,karter tapası civarı hafif yağ kaçağı,şanzıman keçelerinde yağ kaçağı var.Bu onarımlar yaklaşık 10-12 bin TL civarı tutar diye tahmin ediyorum. Umarım başka sürprizle karşılaşmam 16 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Hayırlı olsun. Güzel arabadır. 6-7 yıl kadar kullandım. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 29 Nisan 2023 Yazar Paylaş 29 Nisan 2023 Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Güzel arabadır. 6-7 yıl kadar kullandım. Teşekkürler.Sizin araba satıştayken çok niyetlenmiştim ama kısmet olmamıştı. Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Alpay Sumer yazdı: Hayırli olsun.. Dogru karar 🧿 Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Teşekkürler.Sizin araba satıştayken çok niyetlenmiştim ama kısmet olmamıştı. Nasip hersey.. yine satısta bakalım bende büyüteyim diyorum bakacagiz.. 1 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Hayırlı olsun .Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 29 Nisan 2023 Yazar Paylaş 29 Nisan 2023 Alpay Sumer yazdı: Nasip hersey.. yine satısta bakalım bende büyüteyim diyorum bakacagiz.. Evren beyin araç için yazmıştım ama.Sizin aracı da takip ediyordum Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun .Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 hanede vw bahsi geçmiş ise vw alınır 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 29 Nisan 2023 Yazar Paylaş 29 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: hanede vw bahsi geçmiş ise vw alınır Maalesef son sözü ben söyledim.Peki hayatım 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Teşekkürler.Sizin araba satıştayken çok niyetlenmiştim ama kısmet olmamıştı. Kısmet değilmiş. Golf lego gibi. İstediğiniz donanımı ekleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Evren beyin araç için yazmıştım ama.Sizin aracı da takip ediyordum Öyle olmaz hem ona sevdaluk edeyim hem buna göz kırpayim 😂 Saka bir yana muhabbet olsun diye yazdim golf iyidir 👍 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Niyet Ford Focus idi ancak düşündüğüm araçlardan biri satıldı diğerinin satıcısı ise bir türlü mesajlarıma dönmeyince hanımın'da gönlünde olan Golf'ü Kırklarelin'de buldum. Hayırlısı olsun belki böylesi çok daha iyidir☺️ 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 29 Nisan 2023 Yazar Paylaş 29 Nisan 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Güzel araba hayırlı olsun. Teşekkürler Emre Şimşek yazdı: Hayırlısı olsun belki böylesi çok daha iyidir☺️ Evet.Kısmetimizde bu araç varmış. Yorum bağlantısı
Serkan Maden 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Hayırlı olsun. 2014 modeli vardı bizde. 6 yıl kullandım. Yağ ve filtre bakımları dışında masrafım olmamıştı. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Hayırlı olsun, muhtemelen hiç pişman olmayacaksınız. 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 VAG grubunun en sorunsuz benzinli motoru. Şanzıman da manuel. Yağını suyunu koy gerisini düşünme. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Golf güzeldir, güle güle kullak Gökhan. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 29 Nisan 2023 Yazar Paylaş 29 Nisan 2023 Serkan Maden yazdı: Hayırlı olsun. 2014 modeli vardı bizde. 6 yıl kullandım. Yağ ve filtre bakımları dışında masrafım olmamıştı. Teşekkürler.Ufak tefek elden geçmesi gereken yerleri var.Umarım beni de üzmez. Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun, muhtemelen hiç pişman olmayacaksınız. Teşekkürler.İnşallah Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Teşekürler Süleyman Can yazdı: VAG grubunun en sorunsuz benzinli motoru. Şanzıman da manuel. Yağını suyunu koy gerisini düşünme. Teşekkürler. Mustafa Erkan yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Teşekkürler Murat Sahın yazdı: Teşekkürler Mehmet Ozyurek yazdı: Golf güzeldir, güle güle kullak Gökhan. Eyvallah emmim. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Hayırlı olsun sürüş konfor ve ışık paketleri de var çok güzel gülerek binin 110 beygir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts