İçeriğe Yönlendir

2021 Ford Focus 1.5 Ti-VCT Trend X Niyetlendim

Gökhan Aksu

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Murat Sahın yazdı:

Biraderin önceki aracı 2013 focus 3 tdci 115 hp manuel idi. Çok pişman sattığına.

işte hep bunlar tork

Murat Sahın yazdı:

Adam inmişken araziye uysam evin parasını almış ama evi satmamış olacaktım :) Garip ama güveniyor insanlar...

işte bunlar hep emlakçının marka güveni, kaçana korku kalana dost :mangal:

Metin Uzunoğlu yazdı:

Aslında @Tansu Kalafatoğluyanmış küllerinden yeniden doğmuş birisi değilmi?

uyurken rejenerasyon yapıyor olmasından şüpheleniyoruz sonra bir enerji bir enerji

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

Doğru söylüyor çünkü bu şekilde çok fazla ev araç satışı oluyor. Ben ev satarken kredinin kalanını alıcı ödeyip ipoteği kaldırdı, sonra tapu dairesinde kalan ödeme kısmını halletmiştik. Tabi emlakçı referanstı, ve sözleşme yapmıştık. Sıkıntı çıksa emlakçı kesinlikle karışmazdı, sözleşmenin pek hükmü yok zira beyana dayalı yazıldı her şey. Yani orada tc ve isim soy isim yazdık sözleşmeye ve imza ettik ama kimse yazılan isimler numaralar doğru mu diye kontrol etmedi. Emlakçı da ben kefilim dedi. Adam evin parasının yarısını bankada ödedi. Kredi kapandı, ipotek kalktı. Bankadan çıktık, tapuya giderken şurda işim var 2 dk durabilir miyiz hemen geliyorum deyip ev için ödeyeceği paranın kalanını da poşetiyle bana emanet edip gitti. Araba da kendi arabam. Emlakçı ile tapuda buluştuk. Adam inmişken araziye uysam evin parasını almış ama evi satmamış olacaktım :) Garip ama güveniyor insanlar...

Emlskçı içindeki insanlığı, iyiliği görmeseydi inanki o işe girmezdi. İnsanla çok muhatap olsn esnaf insan sarrafı olmuş durumda. Kuyumcudan hanım birşeyler istemişti tarifine uyan bir kaç ürün seçtim aldım kuyumcuya parasını vereyim dedim abi yenge seçsin sonra ödersin demişti.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Çağlar Bayur yazdı:

2021 fcs alırım o parayı vereceksiem , hem virajda arkası önüme de gelmez, yeni torsiyon işini becerdiler

Arka öne cok gelmiyor, önden açıyor kontrolsüz gücte 😊 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Madem becerdiler lüks sınıftada boşuna bağımsız kullanmasın :) 

Şöyle bi gün başlık açsam, kibrit gitti tiguan geldi. Üffff :) @Alpay Sumer

Yani bööök konusmamak lazım, olur mu olur 😂 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Hem torku olmayana hem torsiyonlu tortt arabaların başlığından azlediyorum kendimi. Gözlerimi biraz daha çekik yapacağım ben :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hem torku olmayana hem torsiyonlu tortt arabaların başlığından azlediyorum kendimi. Gözlerimi biraz daha çekik yapacağım ben :) 

eski nesli tükenmiş kipritleri 3 senede bir yenilemeli diyor nitsokuso anjinsan

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

eski nesli tükenmiş kipritleri 3 senede bir yenilemeli diyor nitsokuso anjinsan

Bence de. Araba bozulmayınca yiter artık yenileyin, bo.. çıkarmayın demek istiyor :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Torkmu? O kadarda degil ya.. Atnosferik degiliz 😎 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Alpay Sumer yazdı:

Yani bööök konusmamak lazım, olur mu olur 😂

Bende işe yaramadı büyük konuş olmadı dua saatine gelir dedim yine olmadı :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu
Murat Sahın yazdı:

Doğru söylüyor çünkü bu şekilde çok fazla ev araç satışı oluyor. Ben ev satarken kredinin kalanını alıcı ödeyip ipoteği kaldırdı, sonra tapu dairesinde kalan ödeme kısmını halletmiştik. Tabi emlakçı referanstı, ve sözleşme yapmıştık. Sıkıntı çıksa emlakçı kesinlikle karışmazdı, sözleşmenin pek hükmü yok zira beyana dayalı yazıldı her şey. Yani orada tc ve isim soy isim yazdık sözleşmeye ve imza ettik ama kimse yazılan isimler numaralar doğru mu diye kontrol etmedi. Emlakçı da ben kefilim dedi. Adam evin parasının yarısını bankada ödedi. Kredi kapandı, ipotek kalktı. Bankadan çıktık, tapuya giderken şurda işim var 2 dk durabilir miyiz hemen geliyorum deyip ev için ödeyeceği paranın kalanını da poşetiyle bana emanet edip gitti. Araba da kendi arabam. Emlakçı ile tapuda buluştuk. Adam inmişken araziye uysam evin parasını almış ama evi satmamış olacaktım :) Garip ama güveniyor insanlar...

Sizin için iyi bir alışveriş olmuş.Ancak o kadar olumsuz hadise duyuyoruz ki insan tereddüt ediyor.

Zaten focus satılmış,golf'te 825 yapmış fiyatı.Ben sattığımla kaldım arabayı.Egea cross için sıradayım bekliyorum artık kısmet.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ben bı kaç seferdir  alım satımı aynı anda yapmaya çalışiyom. Zor oluyor ama temiz oluyor. Yoksa sattığın ucuza alacağın zamlı . 2.elin suyu çıktı. Artık saatlik fiyat değişir kıvama geldik.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Doğan Arşiray yazdı:

fiyatlara bak şaka gibi.

Bu defa güldürmedi.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Ben bı kaç seferdir  alım satımı aynı anda yapmaya çalışiyom. Zor oluyor ama temiz oluyor. Yoksa sattığın ucuza alacağın zamlı . 2.elin suyu çıktı. Artık saatlik fiyat değişir kıvama geldik.

Perşembe günü aracımı sattım Cuma günü Kırklareli'nde 2016 Golf 1.2TSİ Manuel Comf. temiz bir araç buldum şansıma hemen alıp geldim.

Doğan Arşiray yazdı:

fiyatlara bak şaka gibi.

Çok uçuk fiyatlar gerçekten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

fiyatlara bak şaka gibi.

berbere uğradım (yanda büfe var ondan yani) yılbaşına düşecek diyor

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bugun 75 m2 bir daireye baktik bir vesile ile. 3 milyon tl dediler. ev 20 senelik ara kat. dumduz bina. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

bugun 75 m2 bir daireye baktik bir vesile ile. 3 milyon tl dediler. ev 20 senelik ara kat. dumduz bina. 

rakamı da ona göre ? gayet makul semti bilmiyorum ama , 3 milyona merso var mı sıfır? (E)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...