Gökhan Aksu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Arkadaşlar merhaba, Yarın bir aksilik olmaz ise 2013 1.6 TDI Comf. 178.000 KM dü vites aracımı satıyorum. İlandaki araçta bir sorun çıkmaz ise almayı istiyorum. Pazarlığımızı telefonda yaptık. Piyasa saçma derecede pahalı biliyorum ama.Bu araç ile ilgili görüşlerinizi duymak isterim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-alacagim-araci-buldum-sahibinden-hatasiz-garantili-1084769178/detay Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Gökhan bey alacağınız araca baktırdınız mı? Güzel araç ama beklenmeyen bir şey çıkarsa, kendi aracınızı sattığınızla kalmayın. Şimdiden hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Bu aracın yakıt sarfiyatını biliyorsunuz değil mi? Koklamaz, içer bu vatandaş. Haberiniz ola. Eğer bunu göze alarak yola çıkıyorsanız da hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 İsa Acar yazdı: Gökhan bey alacağınız araca baktırdınız mı? Güzel araç ama beklenmeyen bir şey çıkarsa, kendi aracınızı sattığınızla kalmayın. Şimdiden hayırlı olsun Yarın ekspertize götüreceğim bu olmazsa yaklaşık aynı fiyata bir kaç alternatif daha var.Baktım olmuyor 2016-2017 1.2- 1.4 TSI Golf bakacağım. Deniz Kom yazdı: Bu aracın yakıt sarfiyatını biliyorsunuz değil mi? Koklamaz, içer bu vatandaş. Haberiniz ola. Eğer bunu göze alarak yola çıkıyorsanız da hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim. Şehir içi sakin kullanımda 8-9 Lt diye tahmin ediyorum ama,daha fazla değildir inşallah 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 plakası efsane meraklı birisi olmalı , yol tutuş çok başarılı rakam şu an için normal 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: plakası efsane meraklı birisi olmalı , yol tutuş çok başarılı rakam şu an için normal Yakıt üzmez umarın. Ancak hanım tarafından aşırı baskı altındayım Golf diye.2016 1,2 TSI Comf. Düz vites 28000 Km 755.000 2. alternatif.Sıkıştım kaldım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Yakıt üzmez umarın. Ancak hanım tarafından aşırı baskı altındayım Golf diye.2016 1,2 TSI Comf. Düz vites 28000 Km 755.000 2. alternatif.Sıkıştım kaldım Çeyrek altın 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Arkadaşlar merhaba, Yarın bir aksilik olmaz ise 2013 1.6 TDI Comf. 178.000 KM dü vites aracımı satıyorum. İlandaki araçta bir sorun çıkmaz ise almayı istiyorum. Pazarlığımızı telefonda yaptık. Piyasa saçma derecede pahalı biliyorum ama.Bu araç ile ilgili görüşlerinizi duymak isterim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-alacagim-araci-buldum-sahibinden-hatasiz-garantili-1084769178/detay Focus Değilde Sedan bi Mondeo daha iyi olur sanki 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Yakıt üzmez umarın. Ancak hanım tarafından aşırı baskı altındayım Golf diye.2016 1,2 TSI Comf. Düz vites 28000 Km 755.000 2. alternatif.Sıkıştım kaldım o zaman golf hayırlı olsun haneye 2016 ya o parayı ben vermem o kadar ediyor mu piayasada? Yorum bağlantısı
Emre Demir 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 İsa Acar yazdı: Gökhan bey alacağınız araca baktırdınız mı? Güzel araç ama beklenmeyen bir şey çıkarsa, kendi aracınızı sattığınızla kalmayın. Şimdiden hayırlı olsun 3 araca pazarlık yaptım biri yüz yüze diğer 2 si telefonda ne hikmet ise 1 gün sonra satmaktan vazgeçtiler 1 tanesi ilanı kaldırdı diğer ikisi biri 25 diğeri 35 bin tl zam yaptı fiyata 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 İlandaki aracın dizeline baksanız 🙂 Hem otomatik hem de yakın rakamlara denk gelir. Oldukça fazla defa dizel otomatiğini kullandım, kullanıyorum. 8 ileri otomatik şanzıman olması sebebi ile özellikle uzun yolda ciddi sessiz. Benzinlisi şehiriçi en az 8 litre yakıyor, İstanbulda 10 litre kesin 🙂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Emre Demir yazdı: 3 araca pazarlık yaptım biri yüz yüze diğer 2 si telefonda ne hikmet ise 1 gün sonra satmaktan vazgeçtiler 1 tanesi ilanı kaldırdı diğer ikisi biri 25 diğeri 35 bin tl zam yaptı fiyata bir müşteri gelince insanlarda vay ben ucuza falan satıyorum herahlde algısı oluşuyor, hyperda alışık olunan bir şey 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 Mehmet Dagdeviren yazdı: Focus Değilde Sedan bi Mondeo daha iyi olur sanki Jetta yı satma sebeplerimizden biri sedan olası.Komutan hatch back istiyor Çağlar Bayur yazdı: o zaman golf hayırlı olsun haneye 2016 ya o parayı ben vermem o kadar ediyor mu piayasada? Maalesef uçmuş fiyatlar.Tutturabildiğine satıyor herkes .Golfün kredi borcu çıktı.Satıcı abi sen 260.000 TL'yi yatır rehin kalksın satışı öyle yapalım deyince vaz geçtim almaktan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Satıcı abi sen 260.000 TL'yi yatır rehin kalksın satışı öyle yapalım nasıl da rahatlar ilginç 1 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Yakıt üzmez umarın. Ancak hanım tarafından aşırı baskı altındayım Golf diye.2016 1,2 TSI Comf. Düz vites 28000 Km 755.000 2. alternatif.Sıkıştım kaldım Bende kovalıyorum. Denk getirirsem bende bi degisiklik yapacağım.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne çeyreği has altın Tamam kaavede de söyledim. Artık Tansu benim gardasımdır 😂 Çağlar Bayur yazdı: o zaman golf hayırlı olsun haneye 2016 ya o parayı ben vermem o kadar ediyor mu piayasada? Abi malesef hicbisey eskisi gibi degil 😣 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 2021 fcs alırım o parayı vereceksiem , hem virajda arkası önüme de gelmez, yeni torsiyon işini becerdiler 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2021 fcs alırım o parayı vereceksiem , hem virajda arkası önüme de gelmez, yeni torsiyon işini becerdiler Madem becerdiler lüks sınıftada boşuna bağımsız kullanmasın Şöyle bi gün başlık açsam, kibrit gitti tiguan geldi. Üffff @Alpay Sumer 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: lüks sınıftada boşuna bağımsız kullanmasın o sınıfta bagaj hacmi önemsiz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: o sınıfta bagaj hacmi önemsiz Ama Maliyet ve tutunma önemlidir her zaman Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama Maliyet ve tutunma önemlidir her zaman heee daha az yer kaplayan ve yol tutuşu da sağlayan sistemler gelişiyor, teknoloci gelişiyor takip et bak japon menzili uzatmış, kaçan beygirleri sağdan soldan toplamış, eski kipritler yandı bitti kül oldu 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Kardeşimde var bu motor ve otomatik versiyonu. Sıfır aldı, 1 yılı geçti. İçi çok ferah, arka koltuk diz mesafesi, baş mesafesi falan çok iyi. Bence C segmenti için fazla bile büyük. Bagajı önceki kasaya göre oldukça iyi. Fren mesafesini çok beğendim, içerdekileri koltuktan kaldırmak pahasına frenleyebiliyor. Yol tutuş rayda giden tren gibi. 7,5 - 8 civarı ortalama verisi biraderin. Tabi bu Ankara ilçe verisi. Trafiğe grince değişecektir. Bu kasada atmosferik benzinli için kanaatimce iyi. Performansı vasat, gitsin istediğinizde ciddi yakıt sarfediyor, buna rağmen (bence) halen gidemiyor. Donanımı çok eksik, belki herkes takılmaz ama büyük bütçeler ile araç bakınca ben daha donanımlı olsun isterdim şahsen. Biraderin önceki aracı 2013 focus 3 tdci 115 hp manuel idi. Çok pişman sattığına. Keşke o dursaydı, ona binseydim, bu garajda yatsaydı diyor. Kaygısı da ekonomik değil, gitmiyor araba diyor Araç değiştirecek olunca eşi otomatik al bende kullanırım dedi, aldırdı, sonra kullanmadı. Benim eşimde bana mondeoyu sattırdı, daha küçük bir araç al bende kullanayım, bu çok büyük dedi, sattım, golf aldım, arabaya sığmıyoruz diye şikayet ediyor ve hiç direksiyonuna geçmedi. Sanırım bu kadınlar hep böyle. 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: heee daha az yer kaplayan ve yol tutuşu da sağlayan sistemler gelişiyor, teknoloci gelişiyor takip et bak japon menzili uzatmış, kaçan beygirleri sağdan soldan toplamış, eski kipritler yandı bitti kül oldu Aslında @Tansu Kalafatoğluyanmış küllerinden yeniden doğmuş birisi değilmi? 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: nasıl da rahatlar ilginç Birde acelem yok satılır nasılsa diyor pişkin pişkin. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Gökhan Aksu yazdı: Birde acelem yok satılır nasılsa diyor pişkin pişkin. Doğru söylüyor çünkü bu şekilde çok fazla ev araç satışı oluyor. Ben ev satarken kredinin kalanını alıcı ödeyip ipoteği kaldırdı, sonra tapu dairesinde kalan ödeme kısmını halletmiştik. Tabi emlakçı referanstı, ve sözleşme yapmıştık. Sıkıntı çıksa emlakçı kesinlikle karışmazdı, sözleşmenin pek hükmü yok zira beyana dayalı yazıldı her şey. Yani orada tc ve isim soy isim yazdık sözleşmeye ve imza ettik ama kimse yazılan isimler numaralar doğru mu diye kontrol etmedi. Emlakçı da ben kefilim dedi. Adam evin parasının yarısını bankada ödedi. Kredi kapandı, ipotek kalktı. Bankadan çıktık, tapuya giderken şurda işim var 2 dk durabilir miyiz hemen geliyorum deyip ev için ödeyeceği paranın kalanını da poşetiyle bana emanet edip gitti. Araba da kendi arabam. Emlakçı ile tapuda buluştuk. Adam inmişken araziye uysam evin parasını almış ama evi satmamış olacaktım Garip ama güveniyor insanlar... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts