Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İsa Acar yazdı: Denizdeydim dostlar, kusura bakmayın Sipariş listesi kabarık Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Sipariş listesi kabarık Sen gel hele hallederiz 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İsa Acar yazdı: Sen gel hele hallederiz 😁 Dabancamin uci kopti yoksa gösterirdim size 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Dabancamin uci kopti yoksa gösterirdim size PVC kaplatacağım . Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Ekim Paylaş 9 Ekim İlkay Başaran yazdı: Ne oldu şimdi ben anlamadım. Araba satıldı mı? araba satılık mıymııışş 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Ekim Paylaş 9 Ekim İlkay Başaran yazdı: Ne oldu şimdi ben anlamadım. Araba satıldı mı? Satılık araba mı varmış 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Ekim Yazar Paylaş 9 Ekim İlkay Başaran yazdı: Ne oldu şimdi ben anlamadım. Araba satıldı mı? Ağalar eğleniyi bizimlen Tamir ettirdiğim sağ arka amortisör patlamış, elimde mevcut olan sachs marka amortisörü taktırıp, garantiye göndereceğim tekrardan Ankara' ya 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Ekim Paylaş 9 Ekim İsa Acar yazdı: Ağalar eğleniyi bizimlen Tamir ettirdiğim sağ arka amortisör patlamış, elimde mevcut olan sachs marka amortisörü taktırıp, garantiye göndereceğim tekrardan Ankara' ya O' nun takozu var mıydı. Ses yapmasın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Ekim Paylaş 9 Ekim İsa Acar yazdı: Ağalar eğleniyi bizimlen Tamir ettirdiğim sağ arka amortisör patlamış, elimde mevcut olan sachs marka amortisörü taktırıp, garantiye göndereceğim tekrardan Ankara' ya Gönder gönder bu sefer boş koli gelecek burdan sana İsa Acar yazdı: Ağalar eğleniyi bizimlen Tamir ettirdiğim sağ arka amortisör patlamış, elimde mevcut olan sachs marka amortisörü taktırıp, garantiye göndereceğim tekrardan Ankara' ya Kötü yerde yaptırdın amortisörü. Kırılmıştır o belki. Pis amortisör. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Ekim Paylaş 9 Ekim İsa Acar yazdı: Ülen, sizden ötürü olup duru zaten bunlaa 😁 Ettiğin masrafla 350ye geldi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: ne satıldı yeminle mangalda sucuk gibi oldum Çağlar abi, sen bi hafta sonu atlayıp gelsene uçağa, mangal işi benden sorulur buralarda 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İsa Acar yazdı: Çağlar abi, sen bi hafta sonu atlayıp gelsene uçağa, mangal işi benden sorulur buralarda davet dedğin böyle olur iste 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts