İsa Acar 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: Yine gelirim ki ben Muğla'ya çorbacıya yakın noter var mı ? İban gönder 500 e bitirelim bu işi Gel de müshil katayım azığına Metin Akbal yazdı: Öncelikle geçmiş olsun tekrardan 😊 5 değildir ayrıca o kişi ben değilimdir 😬 Yok, sen değilsin Metin hocam Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo fenaymış. Güneş yanığı neyse de nasıl çizilmiş o araba öyle. Boyacı da çıtayı bile sökmedne boyamış galiba. Metalin kendi dokusu çıkmış gibi abi, boyanmadan olmaz 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: Bu haliyle 350? zam yap artık 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Ümit Türk yazdı: zam yap artık 500 dedim işte 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun ama 350 ye vermem yok yahu piyasası neyse o 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Eylül Paylaş 26 Eylül ben bu kadar ölücü forum görmedim , nakit 320 diyorum. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Eylül Paylaş 26 Eylül (düzenlendi) Ben de direk çek yazabilirim. 26 Eylül tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Zaten boyanmış. Alan yine boyatacak. Ben olsam ilana yazardım, dileyen boyatır verirdim. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Ali Gök yazdı: yok yahu piyasası neyse o Bana uyar, fiyatını forum olarak belirleyelim, fakat jüri üyeleri arasında o çocuğu istemiyorum 1 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İsa Acar yazdı: Bana uyar, fiyatını forum olarak belirleyelim, fakat jüri üyeleri arasında o çocuğu istemiyorum jüri için ben doğan abinin olmasından yanayım 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Daha once mondeo kullanmayan da juri olamasin 🥶 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Yaz kızım: 1- Oğuzkan ERIŞIK 2- İlkay BAŞARAN Ver odunu 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İsa Acar yazdı: Yaz kızım: 1- Oğuzkan ERIŞIK 2- İlkay BAŞARAN Ver odunu Benim mondeom vardı ki 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İsa Acar yazdı: Bana uyar, fiyatını forum olarak belirleyelim, fakat jüri üyeleri arasında o çocuğu istemiyorum https://youtu.be/kNMOPYDfuF4?si=G861PFFsmgYR4tXs 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Eylül Paylaş 26 Eylül (düzenlendi) Ali Gök yazdı: jüri için ben doğan abinin olmasından yanayım işte budur. güveniniz için teşekkür ederiz. o halde bu arabayı alana da zeytinyağı indirimli! otoclub zeytin yağları. midenize de motorunuzada iyi gelir. Mehmet Yeter yazdı: Ben de direk çek yazabilirim. sağ arka direk boyalı zaten. 26 Eylül tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Ben de direk çek yazabilirim. Black jack yazarım bende. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: https://youtu.be/kNMOPYDfuF4?si=G861PFFsmgYR4tXs Nasıl da biliyormuş kendini 😂 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Cumartesi günü ön lastiklere balans yaptırdım. Sol ön lastikten 1,5 cm. uzunluğunda vida çıkardılar. Vida içindeyken de çıkardıklarında da hava kaçağı yoktu. Continentalin içi jelli lastiği takılı, görevini baya iyi yapıyor demek ki 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İsa Acar yazdı: Cumartesi günü ön lastiklere balans yaptırdım. Sol ön lastikten 1,5 cm. uzunluğunda vida çıkardılar. Vida içindeyken de çıkardıklarında da hava kaçağı yoktu. Continentalin içi jelli lastiği takılı, görevini baya iyi yapıyor demek ki Reklama bak reklama. 10.000 tl daha artır hadi ilan fiyatını satayım hemen şu arabayı da bineyim uçağa geleyim amin şanzıman aisin mi powershift mi abi ? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İsa Acar yazdı: Cumartesi günü ön lastiklere balans yaptırdım. Sol ön lastikten 1,5 cm. uzunluğunda vida çıkardılar. Vida içindeyken de çıkardıklarında da hava kaçağı yoktu. Continentalin içi jelli lastiği takılı, görevini baya iyi yapıyor demek ki burada yazar lastiklerim continental demek istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İsa Acar yazdı: Cumartesi günü ön lastiklere balans yaptırdım. Sol ön lastikten 1,5 cm. uzunluğunda vida çıkardılar. Vida içindeyken de çıkardıklarında da hava kaçağı yoktu. Continentalin içi jelli lastiği takılı, görevini baya iyi yapıyor demek ki genelde vida çıkarılmaz ise hava kaçırmaz, jelli ler hiç kaçırmaz 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Çağlar Bayur yazdı: genelde vida çıkarılmaz ise hava kaçırmaz, jelli ler hiç kaçırmaz acaba o vida radyatöre sıktığı vida mıydı ? dönüp dolaşıp bir şekilde arabaya girmiş yine 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: acaba o vida radyatöre sıktığı vida mıydı ? dönüp dolaşıp bir şekilde arabaya girmiş yine aklıma da geldiydi ama iletiyi de yazıp enter a basmış bulunduydum, mıknatıs gibi vidalar çekiliyor sanırım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts