İsa Acar 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Ciddi ciddi satma planım var bu defa Daha önce bir KASAP tarafından boyanan sağ arka kapı ve çamurluk çok kötü gözüküyor. Sizce ilana çıkmadan önce, aracın bu kısımlarını boyatmalı mıyım? 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Ali Gök yazdı: biz boyarız dert etme isa abi Yakın olaydık keşke; gelmişken Sami' den bi de karavan alır dönerdik 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Boyattığın rakamı üzerine ekleyebileceksen boyat (ama bence mümkün değil). 3 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Eylül Paylaş 25 Eylül bu şekilde sat. kıllanmasın iyice kendi gözleri ile görsün. fiyattaan düşersen ben öyle yapıyorum. golf çamurluğunu vurmuştum. geldi gördü gittik fiyat aldık istersen yaptırayım istersen fiyattan düşelim dedim ben yaptırırım dedi ve aldı gitti. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül Paylaş 25 Eylül İsa Acar yazdı: Sizce ilana çıkmadan önce, aracın bu kısımlarını boyatmalı mıyım? satışa çıkacak ise bu şekilde çıkmamamalı hele ki zaten de boyalı ise. harcanacak mebalğ önemsiz zira bu görüntü ile alacak olanın çoğu almaz, ne uğraşacağım der, bu görüntüye razı olup alacak olan da zaten bu parayı hesaptan düşmek ister. winwin 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Kapıda neden sorun görmüyorum. Nereye bakmalıyım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: Bu haliyle 350? 450 degilmiydi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Kapıda neden sorun görmüyorum. Nereye bakmalıyım Sorun fotoğrafta çünkü abi 😂 Daha net halini yarın çekip eklerim 😊 Benim niyetim de boyatıp, komple güzel bi pasta cila attırıp öyle satışa çıkarmak ama onun için ne kadar maliyet gerekir, onu da bi araştırayım. Burada araç alıp satan bir arkadaşım var, ona da danışacağım boya konusunu 🙄 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Kapıda neden sorun görmüyorum. Nereye bakmalıyım var demiş işte, hemen bir ekspertizcilik felan , zamnında komple hasarlı focus topladık, tek değişmeden ellenmeyen sol ön çamurluğa değişmiş sol arkaya orjin yazdılar, diyorum sol arka değişti , yok diyor orjin 2 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: Bu haliyle 350? Yarın bi gün, bi toplantıda falan karşıma çıkayım deme lem çocuk 😁 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Ya ben de bakıp duruyorum, baştan desenize o kapı değil diye Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Ya ben de bakıp duruyorum, baştan desenize o kapı değil diye Sen bakma abi @İlkay Başaran a 😁 Doğrusu senin baktığın sağ arka kapı da, foto uzaktan işte 👍😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Ya ben de bakıp duruyorum, baştan desenize o kapı değil diye portakal kabuğunu şekere yatır 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İsa Acar yazdı: Yarın bi gün, bi toplantıda falan karşıma çıkayım deme lem çocuk 😁 Abi aslında makul bir teklif. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Kapıda neden sorun görmüyorum. Nereye bakmalıyım Fotoğraf çekerken baktım da, boya yaptırmam gerekiyor sanki 🙄 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Ali Gök yazdı: Bana sat abi arabayı ben zaten komple boyarım🤣 Hayırlı olsun ama 350 ye vermem 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İsa Acar yazdı: Yarın bi gün, bi toplantıda falan karşıma çıkayım deme lem çocuk 😁 Yine gelirim ki ben Muğla'ya çorbacıya yakın noter var mı ? İban gönder 500 e bitirelim bu işi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Öncelikle geçmiş olsun tekrardan 😊 İsa Acar yazdı: Ya da clio İlkay Başaran yazdı: Umarım 5 kasayı kestetmedin İsa Acar yazdı: Çok güldüm Çok samimi olmadığım için laf atamıyorum, sen anladın onu 5 değildir ayrıca o kişi ben değilimdir 😬 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Ooo fenaymış. Güneş yanığı neyse de nasıl çizilmiş o araba öyle. Boyacı da çıtayı bile sökmedne boyamış galiba. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts