İlkay Başaran 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Bir süredir bozulmamış olması ne kadar da ilginç 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Eylül Paylaş 17 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bir süredir bozulmamış olması ne kadar da ilginç Biyerlere vida atmadığından bozulmuyor bence 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: Biyerlere vida atmadığından bozulmuyor bence Far yıkama kapaklarını takmaya bile elim değmiyor, bi taraflarını bozarım diye 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Eylül Paylaş 17 Eylül İsa Acar yazdı: Far yıkama kapaklarını takmaya bile elim değmiyor, bi taraflarını bozarım diye Vidalamayı düşündün mü hiç? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül rabbim vidanın da akıllısını nasip etsin. Nereye gireceğini bilsin. Amen 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: Vidalamayı düşündün mü hiç? Tansu Kalafatoğlu yazdı: rabbim vidanın da akıllısını nasip etsin. Nereye gireceğini bilsin. Amen Çok çok ama çok güldüm, hala gülüyorum 😂 😂 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Eylül Paylaş 18 Eylül İsa Acar yazdı: Çok çok ama çok güldüm, hala gülüyorum 😂 😂 Allah gülmekten ayırmasın . 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Eylül Yazar Paylaş 18 Eylül Tamer Topaç yazdı: Allah gülmekten ayırmasın . Cümlemizi kardeşim 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Eylül Yazar Paylaş 18 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Satılık mı ? Allah mı söyletti? 😁 Satarız ama üste para lazım, krediler yüksek 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül Paylaş 18 Eylül İsa Acar yazdı: Allah mı söyletti? 😁 Satarız ama üste para lazım, krediler yüksek https://www.hurriyet.com.tr/bilgi/galeri-konut-kredisi-faizleri-dustu-mu-ziraat-bankasi-2-79-2-89-konut-kredisi-faizi-hesaplama-60-120-ay-42535553/2 2.79 muş 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Eylül Yazar Paylaş 18 Eylül Çağlar Bayur yazdı: https://www.hurriyet.com.tr/bilgi/galeri-konut-kredisi-faizleri-dustu-mu-ziraat-bankasi-2-79-2-89-konut-kredisi-faizi-hesaplama-60-120-ay-42535553/2 2.79 muş Konut diyor Çağlar abi, heyecanlandırdın beni Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Eylül Paylaş 18 Eylül İsa Acar yazdı: krediler yüksek Bugün için yüksek, 6 ay sonra normal gelir. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Eylül Yazar Paylaş 18 Eylül Ali Gök yazdı: Satılıkmı ? Hem evet hem hayır Ali’ cim 😁 Üste tamamlayacak para yok şu an, belki 6 ay sonra 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül Paylaş 18 Eylül İsa Acar yazdı: Konut diyor Çağlar abi, heyecanlandırdın beni büyük düşün, araba kolay bol var Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Eylül Yazar Paylaş 18 Eylül Çağlar Bayur yazdı: büyük düşün, araba kolay bol var Faiz düşürmek için erken değil mi daha, sözde sabit hatta gerilemede olan faizi zıplatacaklar yine 🤦 Ev fiyatlarını arttırmış hemen bazı uyanıklar 🤯 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül Paylaş 18 Eylül İsa Acar yazdı: Faiz düşürmek için erken değil mi daha, bakış açısına bağlı İsa Acar yazdı: Ev fiyatlarını arttırmış çimento ucuzlarsa o zaman bakarız 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Eylül Yazar Paylaş 18 Eylül İlkay Başaran yazdı: Satılık mı? Doğum günün kutlu olsun Servet abim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 18 Eylül Paylaş 18 Eylül İsa Acar yazdı: Hem evet hem hayır Ali’ cim 😁 Üste tamamlayacak para yok şu an, belki 6 ay sonra 😊 350 ? Bu sefer tutacak inanıyorum 1 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 18 Eylül Yazar Paylaş 18 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: 350 ? Bu sefer tutacak inanıyorum Yahu çocuk 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts