İsa Acar 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Aslında lojmanda evin önünde, bir şey olmaz kesinlikle ama yine de alışık olmadığım için huzursuz olmuştum. Eve geçince bakayım o kısmına, teşekkürler Çağlar abi 🙏 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos vesile ile kapı mekanik kilidi kullanılmamaktan tozlanmış sıkışmış olabilir zorlanma varsa biraz wd40 bulunamaz ise o an yağ, her tür işe yarar 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: vesile ile kapı mekanik kilidi kullanılmamaktan tozlanmış sıkışmış olabilir zorlanma varsa biraz wd40 bulunamaz ise o an yağ, her tür işe yarar Çok teşekkür ediyorum Çağlar abicim, hallettim 🙏😊 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Arada sırada anahtar ile kilit olan kapı bagajı açıp kapatmak iyidir. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Kenarında gizli anahtar yok mu bunların Anahtar pilin olduğu orta kısımda değil de, logonun altındaymış 👍 Bosch akü 2 yıl 8 ay dayanmış. Varta f17 blue dynamic 12v 80ah 740a aküyü yerel işletmeden 5 taksit 4.000,00 TL' ye aldım, internette aynısı 2.933,76 TL. bekleyecek zamanımız olmadığı için fiyat farkını kabullendim. 28 Ağustos tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 4 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Geçmiş olsun İsa Abi, artık 3 yılı deviren akülere çok iyi iş çıkardı gözüyle bakıyoruz, genelde 2, 2,5 yıl dayanıyor. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun İsa Abi, artık 3 yılı deviren akülere çok iyi iş çıkardı gözüyle bakıyoruz, genelde 2, 2,5 yıl dayanıyor. Teşekkürler kardeşim Benden sonraki sahibini üzmeyecek kadar dayansa yeter 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos İsa Acar yazdı: logonun altındaymış Bu anahtarda açılır logo tırnakları çok hassastı. Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Bu anahtarda açılır logo tırnakları çok hassastı. Dün kendi tırnağımla çok basit kaldırdım, bugün yine açayım derken yarım boy maket bıçağı kırdım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos sedici de markası nedir bilmem bir akü var 5 sene gitti, 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos C5'i ben eski akü ile aldım.. Ne zaman alınmıştı bilmiyorum. 4 yıl kullandım. Sattığım arkadaşım geçenlerde beni aradı, marş basmıyor, ne olabilir diye.. Aküdür o dedim. Tamam ben bi akücüye gideyim dedi 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: sedici de markası nedir bilmem bir akü var 5 sene gitti, 2015 yaris hybrid üstünde fabrikada takılmış yuasa 35ah akü var. hala yolda bırakmadı 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2015 yaris hybrid üstünde fabrikada takılmış yuasa 35ah akü var. hala yolda bırakmadı Hybrid aküleri pc nin bios pili gibi neredeyse ömürlük. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos bir tam hibritin aküden kalmasını ben anlamadım zaten 9 a inse kalmamalı, sıksak 7v bile oluru Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül (düzenlendi) Arabayı yoklamış növmissizler Geçenlerde rastgele fark ettik. Eşim, "buraya ne oldu, elimi bir şey çizdi" deyince, inip baktım ki iki noktada kırık var. Arabayı hiç öyle sağa sola, kötü bir yere bırakmadım. Nedir ne değildir diye düşünürken, yaz ortasında, bizim burada Kayacık sahilinde bir gece konakladığım aklıma geldi. Tek seçenek bu, demek o gece yoklamış insan kılıklı hıyarlar. Kapının üst köşesi biraz ayrık duruyor. 9 Eylül tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 5 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Eylül Paylaş 9 Eylül ŞAhin kapısı gibi zannettiler heralde emek hırsızları. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül İlkay Başaran yazdı: ŞAhin kapısı gibi zannettiler heralde emek hırsızları. Ya da clio 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çok geçmiş olsun abi. kullanıma çok engel vermemeleri sevindirici 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Kesinlikle, servisti ustaydı uğraşacak bir durum yok Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Çağlar Bayur yazdı: teyp pioneer avic mi? Evet pioneer Çağlar abi ama avic kısmını bilmiyorum. Sesli komut yok. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çağlar Bayur yazdı: teyp pioneer avic mi? İlk mesajda fotoya göre pionerr 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts