İsa Acar 8 Ekim 2024 Yazar Paylaş 8 Ekim 2024 Denizdeydim dostlar, kusura bakmayın 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 İsa Acar yazdı: Denizdeydim dostlar, kusura bakmayın Genişlet Sipariş listesi kabarık Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Ekim 2024 Yazar Paylaş 8 Ekim 2024 Tamer Topaç yazdı: Sipariş listesi kabarık Genişlet Sen gel hele hallederiz 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 İsa Acar yazdı: Sen gel hele hallederiz 😁 Genişlet Dabancamin uci kopti yoksa gösterirdim size 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Ekim 2024 Paylaş 9 Ekim 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Dabancamin uci kopti yoksa gösterirdim size Genişlet PVC kaplatacağım . Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ekim 2024 Paylaş 9 Ekim 2024 Ne oldu şimdi ben anlamadım. Araba satıldı mı? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ekim 2024 Paylaş 9 Ekim 2024 İlkay Başaran yazdı: Ne oldu şimdi ben anlamadım. Araba satıldı mı? Genişlet araba satılık mıymııışş 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Ekim 2024 Paylaş 9 Ekim 2024 İlkay Başaran yazdı: Ne oldu şimdi ben anlamadım. Araba satıldı mı? Genişlet Satılık araba mı varmış 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Ekim 2024 Yazar Paylaş 9 Ekim 2024 İlkay Başaran yazdı: Ne oldu şimdi ben anlamadım. Araba satıldı mı? Genişlet Ağalar eğleniyi bizimlen Tamir ettirdiğim sağ arka amortisör patlamış, elimde mevcut olan sachs marka amortisörü taktırıp, garantiye göndereceğim tekrardan Ankara' ya 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Ekim 2024 Paylaş 9 Ekim 2024 İsa Acar yazdı: Ağalar eğleniyi bizimlen Tamir ettirdiğim sağ arka amortisör patlamış, elimde mevcut olan sachs marka amortisörü taktırıp, garantiye göndereceğim tekrardan Ankara' ya Genişlet O' nun takozu var mıydı. Ses yapmasın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ekim 2024 Paylaş 9 Ekim 2024 İsa Acar yazdı: Ağalar eğleniyi bizimlen Tamir ettirdiğim sağ arka amortisör patlamış, elimde mevcut olan sachs marka amortisörü taktırıp, garantiye göndereceğim tekrardan Ankara' ya Genişlet Gönder gönder bu sefer boş koli gelecek burdan sana İsa Acar yazdı: Ağalar eğleniyi bizimlen Tamir ettirdiğim sağ arka amortisör patlamış, elimde mevcut olan sachs marka amortisörü taktırıp, garantiye göndereceğim tekrardan Ankara' ya Genişlet Kötü yerde yaptırdın amortisörü. Kırılmıştır o belki. Pis amortisör. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Ekim 2024 Yazar Paylaş 9 Ekim 2024 Ülen, sizden ötürü olup duru zaten bunlaa 😁 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ekim 2024 Paylaş 9 Ekim 2024 İsa Acar yazdı: Ülen, sizden ötürü olup duru zaten bunlaa 😁 Genişlet Ettiğin masrafla 350ye geldi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2024 Paylaş 9 Ekim 2024 ne satıldı yeminle mangalda sucuk gibi oldum 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Ekim 2024 Yazar Paylaş 10 Ekim 2024 Çağlar Bayur yazdı: ne satıldı yeminle mangalda sucuk gibi oldum Genişlet Çağlar abi, sen bi hafta sonu atlayıp gelsene uçağa, mangal işi benden sorulur buralarda 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2024 Paylaş 10 Ekim 2024 İsa Acar yazdı: Çağlar abi, sen bi hafta sonu atlayıp gelsene uçağa, mangal işi benden sorulur buralarda Genişlet davet dedğin böyle olur iste 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts