Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: biz yemekten sonra notere geçiyoruz. çaya yetişir misin ? Bak iki tabela da ok ile gösteriyor . Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Aradan bir başkası gidip alırsa kendü bülü İlkay Başaran yazdı: Durun siz kardeşsiniz! noter burası nikah dairesi değil bayım ! 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İlkay Başaran yazdı: Durun siz kardeşsiniz! Seferoğulları ve Tellioğlulları derken, Hakiki Tosunpaşa gelecek 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Pasta cila yapıldı mı. Geri sayım başladı 10 Vaktim olsa hepsi olur da, anca yıkama ve hızlı cila ile teslim edebilirim Tamer Topaç yazdı: Oğuzkan Erışık yazdı: bende havalimanındayım. önce giden alır Gelecek olan bilet almadan önce haber versin mutlaka, aracı Denizli' de teslim ederim büyük ihtimalle. Dalaman' a bilet almayın sakın 8 Ekim tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İsa Acar yazdı: Vaktim olsa hepsi olur da, anca yıkama ve hızlı cila ile teslim edebilirim Gelecek olan bilet almadan önce haber versin mutlaka, aracı Denizli' de teslim ederim büyük ihtimalle. Dalaman' a bilet almayın sakın haber veriyorum. ben kemal geliyorum 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İsa Acar yazdı: Gelecek olan bilet almadan önce haber versin mutlaka, aracı Denizli' de teslim ederim büyük ihtimalle. Dalaman' a bilet almayın sakın Hayır. Denize gireceğim. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Hayır. Denize gireceğim. O zaman Denizli üstü gider beni bırakırsın Denizin kralı burada 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İsa Acar yazdı: O zaman Denizli üstü gider beni bırakırsın Öteki de gelsin. Birlikte en ıssız yerde atarız 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Öteki de gelsin. Birlikte en ıssız yerde atarız Bana uyar, forum kurtulur 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Çökertme uzak mı? Bodrum yahu orası, uzak tabi, 3 saat 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Öteki de gelsin. Birlikte en ıssız yerde atarız İsa Acar yazdı: Bana uyar, forum kurtulur https://youtube.com/shorts/UbAcYNaZ4lA?si=ez2FzuCJ_4BaeEGG 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İsa Acar yazdı: Bodrum yahu orası, uzak tabi, 3 saat Bir kaç sipariş var. Uluslararası ticaret 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Bir kaç sipariş var. Uluslararası ticaret @emniyetGM 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Denizli de deniz mi varmış? Kimler kimler yazdı tercih sırasına, Denizli' de deniz var diye 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Denizli de deniz mi varmış? plajı çok güzel tavsiye ederim. ibibik koyu efsane özellikle 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Forum adetlerini hatırlatalım. - Satıcı pasta cila yaptırır - Satıcı Aracı tertemiz teslim eder - Satıcı dolu depo verir - Satıcı kebap ısmarlar - Satıcı en lüks otelde konaklama hizmeti sağlar - Satıcı tüm yol masraflarını karşılar - Satıcı - Satıcı - Satıcı - Satıcı - Satıcı - Alıcı keyfine bakar 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Forum adetlerini hatırlatalım. - Satıcı pasta cila yaptırır - Satıcı Aracı tertemiz teslim eder - Satıcı dolu depo verir - Satıcı kebap ısmarlar - Satıcı en lüks otelde konaklama hizmeti sağlar - Satıcı tüm yol masraflarını karşılar - Satıcı - Satıcı - Satıcı - Satıcı - Satıcı - Alıcı keyfine bakar 3 aylik kirada odenirse süper olur. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Forum adetlerini hatırlatalım. - Satıcı pasta cila yaptırır - Satıcı Aracı tertemiz teslim eder - Satıcı dolu depo verir - Satıcı kebap ısmarlar - Satıcı en lüks otelde konaklama hizmeti sağlar - Satıcı tüm yol masraflarını karşılar - Satıcı - Satıcı - Satıcı - Satıcı - Satıcı - Alıcı keyfine bakar Siyah megan vardı ben onu bi arayım dur iyi hatırlattın 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim - Satıcı son bakımını da yaptır. Forum kuralları z... yasasının, z... maddesi Oğuzkan Erışık yazdı: Siyah megan vardı ben onu bi arayım dur iyi hatırlattın Deniz mi, havuz mu? Seç birini 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim @İsa Acar satmaktan vazgeçti. Herkes işinin başına 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: @İsa Acar satmaktan vazgeçti. Herkes işinin başına Sana öyle mi dedi? Tam anlaştığımız gibi yaanin 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts