Tamer Topaç 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: şanzıman aisin mi powershift mi abi ? Tuka ka. Bozuk kötü pis. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Her daim vidasını yanında taşır. Yanında yoksa lastik üstünde muhakkak yedek vida bulundurur 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Reklama bak reklama. 10.000 tl daha artır hadi ilan fiyatını satayım hemen şu arabayı da bineyim uçağa geleyim amin şanzıman aisin mi powershift mi abi ? Tamer Topaç yazdı: Tuka ka. Bozuk kötü pis. Aisin 😁😁 Piyasayı kızıştıralım mı 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İsa Acar yazdı: Aisin 😁😁 Piyasayı kızıştıralım mı 349,99 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Mehmet Yeter yazdı: 349,99 Yarın sen de çıkarsın ilana, acımam Mehmet hocam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her daim vidasını yanında taşır. Yanında yoksa lastik üstünde muhakkak yedek vida bulundurur vida deyip geçme, lazım olur 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Ekim Paylaş 7 Ekim (düzenlendi) İsa Acar yazdı: Yarın sen de çıkarsın ilana, acımam Mehmet hocam Yürü be İsa abim yanındayım 7 Ekim tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İsa Acar yazdı: Yarın sen de çıkarsın ilana, acımam Mehmet hocam Yok İsa hocam kiyamiyorum. Artık benim için yadigar o. Gittiği yere kadar gidecek. Bazılarının avuclarini oksadigini görüyorum amma satmiyom. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İsa Acar yazdı: Aisin 😁😁 Piyasayı kızıştıralım mı Asya mı en kötüsü. Bu da bozuk alınmaz 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Tamer Topaç yazdı: Asya mı en kötüsü. Bu da bozuk alınmaz Fırça tip var ister misin Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Fırça tip var ister misin Tamerrrr. Bu ilan neeeeee 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Tamer Topaç yazdı: Tamerrrr. Bu ilan neeeeee İnsan içindeyim kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi O sesin tizliğini bile duydum ama kanıtlayamam 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: İnsan içindeyim kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi O sesin tizliğini bile duydum ama kanıtlayamam Şiiişşşşttttt. Sessiz ol yerin kulağı var 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Mondeoyu herkes ister ama zevkini bilen alırmış.. Bakalım kim alacak. 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Hafta sonu Marmaris' e gidip geldim; rampaları çıkışı, virajları dönüşü, verdiği güven çok iyi. Tekrar yazıyorum, ikinci araca imkanım olsa, ölene kadar dursun kapımın önünde. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İsa Acar yazdı: Hafta sonu Marmaris' e gidip geldim; rampaları çıkışı, virajları dönüşü, verdiği güven çok iyi. Tekrar yazıyorum, ikinci araca imkanım olsa, ölene kadar dursun kapımın önünde. Çok km yapıp durma 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İsa Acar yazdı: Hafta sonu Marmaris' e gidip geldim; rampaları çıkışı, virajları dönüşü, verdiği güven çok iyi. Tekrar yazıyorum, ikinci araca imkanım olsa, ölene kadar dursun kapımın önünde. İsa abi satma boşver satılacak araba değilmiş bu 😂 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Çok km yapıp durma Kışşşttttt İsa Acar yazdı: Hafta sonu Marmaris' e gidip geldim; rampaları çıkışı, virajları dönüşü, verdiği güven çok iyi. Tekrar yazıyorum, ikinci araca imkanım olsa, ölene kadar dursun kapımın önünde. Pasta cila yapıldı mı. Geri sayım başladı 10 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: nooluyorrr ??? bende havalimanındayım. önce giden alır 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: nooluyorrr ??? bende havalimanındayım. önce giden alır Kahvaltı edeceğiz. Resmi prosedürler bittikten sonra çaya bekleriz. Dönüşe bilet alma. Yol kenarında atarım seni 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Galiba önce satan alacak.. jiletli tel döşerim dalaman çıkışına 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: jiletli tel döşerim dalaman çıkışına Aradan bir başkası gidip alırsa Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tamer Topaç yazdı: Kahvaltı edeceğiz. Resmi prosedürler bittikten sonra çaya bekleriz. Dönüşe bilet alma. Yol kenarında atarım seni biz yemekten sonra notere geçiyoruz. çaya yetişir misin ? 2 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts