Mehmet Ozyurek 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Geçmiş olsun İsa Görünecek şekilde çanta cüzdan telefon bırakmayın. fitil neyse de kötü çizmiş adiler. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Bir şey bırakmıyorum abi genelde ve nitekim o gün de yoktu. Araç ta en fazla 20-30 metre uzağımdaydı. Cana gelmesin diyelim artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül İsa Acar yazdı: Evet pioneer Çağlar abi ama avic kısmını bilmiyorum. Sesli komut yok. çok ça çalınma potansiyeli olan model 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun hocam Çok teşekkür ediyorum 🙏 Çağlar Bayur yazdı: çok ça çalınma potansiyeli olan model isteseler verirdim abi, bahaneyle yenilemiş olurdum bende 😂 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Eylül Paylaş 10 Eylül İsa Acar yazdı: isteseler verirdim abi, bahaneyle yenilemiş olurdum bende 😂 Öyle bir şey hatırlıyorum. Mal sahibi ürün üzerine ''İsteyene verebilirim, çalmayın'' yazmış. Ancak buna rağmen hırsızlar, ürünü çaldıktan sonra ''Mesleğin bir onuru var'' yazısını bırakmışlar. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül Paylaş 10 Eylül İsa Acar yazdı: Ya da clio Umarım 5 kasayı kestetmedin 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Tamer Topaç yazdı: Öyle bir şey hatırlıyorum. Mal sahibi ürün üzerine ''İsteyene verebilirim, çalmayın'' yazmış. Ancak buna rağmen hırsızlar, ürünü çaldıktan sonra ''Mesleğin bir onuru var'' yazısını bırakmışlar. Çok güldüm İlkay Başaran yazdı: Umarım 5 kasayı kestetmedin Çok samimi olmadığım için laf atamıyorum, sen anladın onu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Geçmiş olsun. Kapı ayarı bozulduysa ona baktırmakta fayda var. Su alabiliyor sonrasında fitillerden. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Teşekkür ediyorum. Sorun yok, her şey yolunda 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Çok geçmiş olsun. Hay Allah, durduk yere insanın canını sıkıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Teşekkürler hocam, bana ekstra iş çıkarmadığı için dert etmedim açıkçası, cana gelmesin 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Yarın bir gün almak zorunda kalırsın, çok ta şey etme istersen 😁😁 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 10 Eylül Paylaş 10 Eylül geçmiş olsun araç içerisini güneşten korumak amacıyla örtünen bir örtü biraz daha koruyabilir mi tekrar durumlarına karşı, teybin ne olduğu görünmemesi amacıyla Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Çok şaşırdım doğrusu, buralarda pek hırsızlık vakası olmazdı. Geçmiş olsun abi Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Bahadır Taşpolat yazdı: geçmiş olsun araç içerisini güneşten korumak amacıyla örtünen bir örtü biraz daha koruyabilir mi tekrar durumlarına karşı, teybin ne olduğu görünmemesi amacıyla Teşekkür ediyorum. Olabilir belki ama bu olay gece olmuş Bahadır bey Emre Şimşek yazdı: Çok şaşırdım doğrusu, buralarda pek hırsızlık vakası olmazdı. Geçmiş olsun abi Ben de ilk defa kendimde duydum açıkçası Teşekkürler ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Eylül Paylaş 16 Eylül geçmiş olsun İsa abi nazarlık olsun bişe olmaz bundan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts