İsa Acar 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Bazıları yamulmuş ama, çoğunlukla dökülme var gibi. Belli bi yaştan sonra garip bir biçimde kanatlar dökülebiliyor gördüğüm kadarıyla. Su radyatörü nasıldı? Su radyatörü iyi durumdaydı ama açılmışken onu da değiştirseydim keşke demedim değil. 1 Temmuz tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Benim radyatörde bu şekilde. Araları temizlensin diye su tuttum geçen. Kağıt gibi olmuş aralıklar. Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Benim radyatörde bu şekilde. Araları temizlensin diye su tuttum geçen. Kağıt gibi olmuş aralıklar. Bunu da yıkadı tabancayla, baya kirliymiş, benim arada yıkıyor olmama rağmen. Ya hava ya da basınçlı suyla yıkamak lazım dikkatlice dedi. Hortum suyu, çamur yapıp tıkıyor dedi klimacı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Kağıt gibi olmuş aralıklar. iyi tarafından bakmalı, A4 ün oldu 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz İsa Acar yazdı: Radyatör meydan da mı? Sosislerin arkasında 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Sosislerin arkasında yedim onları 😀 İsa Acar yazdı: Radyatör meydan da mı? @İsa Acar şöyle yaptım abi 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eline sağlık, güzel video olmuş; bahaneyle abone de oldum Benim radyatöre, alttaki ön koruma parçasını sökersem ulaşabilirim sanırım. Teşekkürler 2 Temmuz tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: yedim onları 😀 @İsa Acar şöyle yaptım abi Pıçağınan nasıl da daldı dedim hayretle izledim ama güzel gitti:) Sonuç güzel. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Emre Şimşek yazdı: Pıçağınan nasıl da daldı dedim hayretle izledim ama güzel gitti:) Sonuç güzel. Pıçak kendi daldı. Ben bişe yapmadım. O sıra sürmene’deydim 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz (düzenlendi) İsa Acar yazdı: Eline sağlık, güzel video olmuş; bahaneyle abone de oldum Benim radyatöre, alttaki ön koruma parçasını sökersem ulaşabilirim sanırım. Teşekkürler Senin radyatörün önünde açılıp kapanan klapeler var onlara dikkat ediniz. 3 Temmuz tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Metin Uzunoğlu yazdı: Senin radyatörün önünde açılıp kapanan klapeler var onlara dikkat ediniz. benim dikkat etmeme gerek yok yani 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim dikkat etmeme gerek yok yani Bir kontrol et bilmiyorum belki vardır 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz 273.759 km de muayeneye girdik, boya solması ve cam filmi bahanesiyle, 2 hafif kusur ile atlattık 1.821,60 TL. muayene + 260,00 TL egzost ölçüm bedeli. 2 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 24 Temmuz Yazar Paylaş 24 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Kaç yıldır muayeneye girmiyordun? Hatırladığım, muayene ücreti 300' lü bir şeydi 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos (düzenlendi) Benim akü cortladı, şarja taktırdım, sabaha belli olur son durum ama asıl önemlisi arabayı nasıl kilitleyeceğim? 😁😁 27 Ağustos tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos İçeriden manuel kilitleyip bagajı açık bırakma durumu oluyor mu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos İsa Acar yazdı: Benim akü cortladı, şarja taktırdım, sabaha belli olur son durum ama asıl önemlisi arabayı nasıl kilitleyeceğim? 😁😁 İç mekanik kilit var mı kapı kollarında? Var ise onlar elle kilitlenecek, şoför kapısı dışarıdan anahtarla. Yoksa, zaten çalamazlar arabayı. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos (düzenlendi) Mekanik kilit var ama anahtar yok, asıl sorun o. Yedek anahtar var ama ikisinin de içinde anahtar yok sadece 2 tane bu şekil anahtar mevcut 27 Ağustos tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Kilitlemene gerek yok abi biri bişe çalacqksa canı kırar kapıyı denemiyorlar 🤣 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts