İsa Acar 25 Nisan 2023 Yazar Paylaş 25 Nisan 2023 Ne çok vidacı varmış be memlekette 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 Biz masummuşuz arkadaşlar. Nazar değilmiş. Beğenmeye, övgüler yağdırmaya devam edebiliriz. 7 Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Nisan 2023 Yazar Paylaş 25 Nisan 2023 Olcay Diker yazdı: hayırlı olsun, kazasız arızasız kullanın inşallah, nazar çıkmış gerçekten güzel otomobil, özellikle selective donanım çok albenili.. benimde hoşuma giden, ara sıra aklıma giren ,neden olmasın dediğim kombin.. Aynı paraya 120 bin km de olan trend donanım vardı ama hiç elim gitmedi Mehmet Ozyurek yazdı: Biz masummuşuz arkadaşlar. Nazar değilmiş. Beğenmeye, övgüler yağdırmaya devam edebiliriz. Çekiciyle gidiyor, uzaktan baktım şöyle, sigara içsem, yakar şöyle derin bir çekerdim ciğerlerime, o kadar güzeldi işte 1 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 25 Nisan 2023 Paylaş 25 Nisan 2023 İsa abi kabloları birbirine bağlayıp bantlamasın, lehimlesin güzelce bence güzel bir dille tembihle ustayı. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Biz ona vida atmak değil de, başka bir şey diyoruz. Bununla geçmiş olsun. Aşık olmuşsun arabaya belli. Elin ayağın titremiş, itmişsin öte gitmiş başka yere 1 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Hayırlı olsun demek için geç kalmış olabilirim,yorumları okuduktan sonra konu başlığının değişmesi gerekiyor;Yeni mondeo'm ve başıma gelenler olabilir,nazar değecek araçlardan bir kurban kesip dağıtmak lazım... 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: İsa abi kabloları birbirine bağlayıp bantlamasın, lehimlesin güzelce bence güzel bir dille tembihle ustayı. Fransız olsa kesin lehimlet derdim ama Ford bantla da idare eder bence 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Nasıl bi vida attın lem akılı vida tabiki. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Taşınırken sökeyim dedim. Su geldi. bunu çok iyi içselleştirebiliyorum. 3 gün kar suyu aktı evin içine, çatıdan, kar kalmadı. meğerse boruyu delmişiz. 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Bu ara hanımda bana diyor arabayı değiştir yükselt büyüt biz artık buna sığmıyoruz diye. Para yok kredi ile yapacağım. Bunları gördükçe içim gidiyor. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 Murat Gedik yazdı: Bu ara hanımda bana diyor arabayı değiştir yükselt büyüt biz artık buna sığmıyoruz diye. Para yok kredi ile yapacağım. Bunları gördükçe içim gidiyor. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. Hayırlı olsun. Alırsanız vida atacağınız yere dikkat edin sadece 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: İsa abi kabloları birbirine bağlayıp bantlamasın, lehimlesin güzelce bence güzel bir dille tembihle ustayı. bunca yıldır sanayideyim lehim görmedim , ne o? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: bunca yıldır sanayideyim lehim görmedim , ne o? Şaka mı yapıyorsun yoksa ironi mi abi ? 😄 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Şaka mı yapıyorsun yoksa ironi mi abi ? 😄 Sanayide birbirine bağlayıp bantlarlar , konu kapanır. Lehim de neymiş 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Şaka mı yapıyorsun yoksa ironi mi abi ? 😄 avkatıma sorunuz bkz yukarıda 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Sanayide birbirine bağlayıp bantlarlar , konu kapanır. Lehim de neymiş Çağlar Bayur yazdı: avkatıma sorunuz bkz yukarıda Bir zaman sonra alacağı nemden dolayı oksitlenince bir daha işlem yapılacak ama ?😄 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bir zaman sonra alacağı nemden dolayı oksitlenince bir daha işlem yapılacak ama buna sanayide iş geliştirme dioz, stopaj kolay ödenmiyor 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 (düzenlendi) Akşamüzeri aldım, bakımları erteledim, şimdilik sadece arıza giderildi, maliyet 10 bin Şu an net tüm detayı yazamıycam ama benim vida enjektör ve eksantrik kablolarını kopartmış, birbirine sürttürmüş, beynin bazı bölümlerini yakmış. Beyin tamirle kurtuldu, bir çok kablo yenilendi. Beyinci 6500, işçilik 1500, geri kalan tutar diğer soket-kablo ıvır zıvır malzeme. Ben olaya yine iyi tarafından bakıyorum: arabayı 3-4 gün kullandım, yangın bile çıkabilirdi. Ödeme yapmadım, araçla birlikte gelen 4 adet 5 kollu 17” jant lastiği almak istedi benden. Ona göre altını üstünü halledeceğiz. 26 Nisan 2023 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 3 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Bununla geçmiş olsun.. En azından kendin bozdun.. 1 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Yüzyılın icatları: Akıllı vida Hızlı Co Cırt kelepce 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bununla geçmiş olsun.. En azından kendin bozdun.. Karşı tarafın gizlediği bir arıza olaydı kendimi kötü hissederdim. Bu sebeple içim rahat. İşin kötü tarafı, edindiğim tecrübeler, pahalıya geliyor hep bana 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 İsa Acar yazdı: Akşamüzeri aldım, bakımları erteledim, şimdilik sadece arıza giderildi, maliyet 10 bin Şu an net tüm detayı yazamıycam ama benim vida enjektör ve eksantrik kablolarını kopartmış, birbirine sürttürmüş, beynin bazı bölümlerini yakmış. Beyin tamirle kurtuldu, bir çok kablo yenilendi. Beyinci 6500, işçilik 1500, geri kalan tutar diğer soket-kablo ıvır zıvır malzeme. Ben olaya yine iyi tarafından bakıyorum: arabayı 3-4 gün kullandım, yangın bile çıkabilirdi. Ödeme yapmadım, araçla birlikte gelen 4 adet 5 kollu 17” jant lastiği almak istedi benden. Ona göre altını üstünü halledeceğiz. Bununla Geçmiş Olsun... Beyinci ne değiştirmiş merak ettim bayağı tutmuş.Aslında değiştirdiğine değil neyi değiştirmesi gerektiğini bilmesine ödeme yapılıyor... Burada yapacak birşey yok o parça mecbur bağlanacaktı eyvallah.Kendimede dip not Bakımda Altın Kural çalışıyorsa Dokunma.Kendi adıma ben rahat duramıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Aytac Sakal yazdı: Beyinci ne değiştirmiş merak ettim bayağı tutmuş. kondansatör 10tl, hangi kondansatör olduğunu bulması 1000 tl diyebiliriz , vesile ile havyasız kondansatör değişebiliyorum 3 1 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 İşin özünde asıl suçlu, bayramın ikinci günü, sanayide açık olan o klimacı. Açık olmasaydı, telle falan bağlardım ben o zamazingoyu, vida falan atmazdım. Yaktın beni klimacı 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts