Ersen şahin 21 Nisan 2023 Paylaş 21 Nisan 2023 Malum aracım 25 yaşında bir araba illaki söküp takılan tamir gören parçaları var Sadede gelelim aracın kaputunu açtığımda far kulaklarının kopmuş olduğunu farkettim neden diye bakarken tamponun felaket derecede sallandığını gördüm niye böyle olmuş diye bakınırken gördüğüm manzara üç kez aynı yere tekrar tekrar bakmama sebep oldu Tamponu takan usta tamponun ön tarafındaki bağlantılarını iptal edip oraya 15cm boyunda beşe on takozu vidalayıp bırakmış Bu işe hayranmı olayım yoksa bunu yapanın ardından destanmı yazayım bilemedim olan bizim far kulaklarına oldu 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2023 Paylaş 21 Nisan 2023 dıştan kozmetik düzgünse sorun yok , bazen tamirde türlü keşifler yapmak mecburi den de çocuğun kalem kutusundan tampon köşesi yapmıştım, kavisi aynı idi 4 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Nisan 2023 Paylaş 22 Nisan 2023 Bende böyle yaratıcı seyleri seviyorum. Yarım litrelik peynir kabından arabaya gözlüklük yaptım gören link at bizde alalım diyordu 😂 hemde stoperli kapanıyordu 😂 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 Nisan 2023 Paylaş 22 Nisan 2023 Ustanın gönlündeki aslan marangozluk muydu acaba ? Parası yüzünden mi otomotive yöneldi ? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Nisan 2023 Paylaş 22 Nisan 2023 Alpay Sumer yazdı: Bende böyle yaratıcı seyleri seviyorum. Yarım litrelik peynir kabından arabaya gözlüklük yaptım gören link at bizde alalım diyordu 😂 hemde stoperli kapanıyordu 😂 Golf e yapmadın değil mi? 350 ye de alınmaz 🤭 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Nisan 2023 Paylaş 22 Nisan 2023 Metin Akbal yazdı: Golf e yapmadın değil mi? 350 ye de alınmaz 🤭 Golfte zaten var yahu 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 Nisan 2023 Paylaş 24 Nisan 2023 Buna en iyi destan yazmak lazım arabada takozun işi ne arkadaş Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Nisan 2023 Paylaş 24 Nisan 2023 Çağrı Alaf yazdı: Ustanın gönlündeki aslan marangozluk muydu acaba ? Parası yüzünden mi otomotive yöneldi ? ya duvarcı olsaydı? olumlu düşünmek lazım. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 24 Nisan 2023 Paylaş 24 Nisan 2023 Ustayi tebrik etmek lazim, dogadaki dördüncü element olan tahtayi kullanmis 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Nisan 2023 Paylaş 24 Nisan 2023 rüzgarı da kullanabilirdi tabi genelde buna bir de akıllı vida eşlik decektir. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Ben arabanın taban sacını yaparken peynir tenekesini bulmuştum sac değişiminde aslında ilk başta yadırgasam da sonradan çok msntıklı gelmişti korozyon ve dayanım açısından ki nitekim de kendi orjinal metaline göre çok daha sağlamdı :D 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mayıs 2023 Paylaş 12 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: rüzgarı da kullanabilirdi tabi genelde buna bir de akıllı vida eşlik decektir. aylar sonra gelen düzletme: rüzgar ustası olsa deliği zaten açık bırakacaktır değilmi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts