İçeriğe Yönlendir

Polen Filtresinin Şekli Neden Böyle Olabilir?

Umut Salman

Recommended Posts

Umut Salman

Merhaba geçen sene periyodik bakımda sanayideki usta polen filtremi değiştirmişti. Durumuna bakmak için çıkardım şekli fotoğraftaki gibi olduğunu görünce çok şaşırdım neden böyle olabilir?

296369010_WhatsAppImage2023-04-20at11_18_47.jpeg.e68caa3927cb4cea40e868a3eb3a2cf2.jpeg

Yorum bağlantısı
Cem Işık

45 numara ayağınızı 40 numara ayakkabıya soktuğunuzda ayağınızın alacağı şekil olmuş bu. 

Hatalı filtre :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Peki zorda kalsak uydurma maksatlı böyle bir filtre taksak iş görür mü ? 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Çağrı Alaf yazdı:

%30-40 belki. Filtre hava yolunu tam kapatacak ki, toz toprak girmesin içeriye. aradaki boşluktan toz toprak sinek vs girer. Ne kadar iş görür tartışılır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Çağrı Alaf yazdı:

Boydan uzun ise eski filtreye göre keserek takarsanız olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Mann filtrenin sitesine yada filtremarketim sitesine girerek kendi aracınıza uygun filtreyi bulun. Uzunluk ve genişlik orada yazar. Ordaki ölculerle sizin aracınıza takilani karsilastirabilirsiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Sanayide filitre takmayip direk tıkıyorlar. Formu bozulunca işlevi kalmaz öyle. Filitre belki doğru ama montaj hatalı 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Berke Kaya

Evet ebat sorunu var gibi, filtre kabına büyük gelmiş olabilir, ama filtre kutusu simetrik  değil gibi, her taraftan eşit büzülme olmamış, usta yerleştirirken sıkarak yerleştirmiş birazda?

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Ustanin da fikrini sormak lazim. 
Polen filtresini böyle takmissa motorda ne sanatsal calismalar yapmistir acaba. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...