Onur Demirci 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Merhabalar 2017model 1.5 dizel otomatik focus aracim var her zaman olmamakla beraber ilk calistirdigim sirada bir şakirdama tak tak tak tak tak tak seklinde bir ses gelmekte bu ses yaklasik 1 dk sonra kesiliyor.Araci stop etip yeniden calistiyorum herhangi bir ses gelmiyor.Hava sicakligi 20 derece soguktan olmali diyecegim ama 20 derecede yapmamasi gerek..enjektor sesi olabilirmi yada benzer bi durumla karsilasan oldumu acaba yorumlarinizi rica ederim. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 20 Nisan 2023 Paylaş 20 Nisan 2023 araba kaç binde volant sesi olabilirmi, dizel otomatiklerin genellikle 100 bin km civarında volantları bozuluyor ses yapar. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Köse 20 Nisan 2023 Paylaş 20 Nisan 2023 Eski focus aracim da benzer tak tak sesi geliyordu. Debriyaj değişiminde volant ta değişti. Ses kesildi. Ama hangisinin ses yaptığını anlayamadım 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 21 Nisan 2023 Yazar Paylaş 21 Nisan 2023 Adem Kazıl yazdı: araba kaç binde volant sesi olabilirmi, dizel otomatiklerin genellikle 100 bin km civarında volantları bozuluyor ses yapar. Arac 78binde volant sanirim focuslarda kronik bir durum Alpay Köse yazdı: Eski focus aracim da benzer tak tak sesi geliyordu. Debriyaj değişiminde volant ta değişti. Ses kesildi. Ama hangisinin ses yaptığını anlayamadım Bu sesi hep yapmiyor neye yoracagimi bende bilemiyorum.Sesi videoya aldim ama sayfaya yukleyemeyi beceremedim:) Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Nisan 2023 Paylaş 21 Nisan 2023 YouTube'a yükleyip linki buraya atabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts