Ramazan Alptekin 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Ustalarım selamün aleyküm. Motor rektefiye ettireceğim nüral piston nasıldır fazla sıkıştırmaya gelirmi ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Goetze Nüral veya Yenmak ikisi de kaliteli ürünler. Sıkıştırmadan kasıt nedir? Yorum bağlantısı
Ramazan Alptekin 16 Nisan 2023 Yazar Paylaş 16 Nisan 2023 Koray Demir yazdı: Goetze Nüral veya Yenmak ikisi de kaliteli ürünler. Sıkıştırmadan kasıt nedir? 7bin devir veya kesici Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Ramazan Alptekin yazdı: 7bin devir veya kesici Tek sorun piston mu 🙂 Bahsi geçen aracın yaşı, kondüsyonu ve en önemlisi amacı belli. Amacı dışında her kullanım zaten bir risktir. Gerek maddi gerekse manevi.. X markasının yüksek performanslı motor parçalarını birebir dahi taksanız, motorun gövdeye bağlantısından başlayıp bütün parçalara gider iş. Zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür misali. Bu tarz işlerde parçaları işi yapacak yere bırakıp işe garanti verip vermediğini öğrenin. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Tek başına piston bir anlam ifade etmeyecektir ama “forged aluminum alloy piston” araştırın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 volant ile oynamadan zetecte 7bin devir çevrilmez, en son da piston gider ondan önce biyel kırılır 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Alptekin 19 Nisan 2023 Yazar Paylaş 19 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: volant ile oynamadan zetecte 7bin devir çevrilmez, en son da piston gider ondan önce biyel kırılır Bitik motorla çeviriyorum abi ben Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Ramazan Alptekin yazdı: Bitik motorla çeviriyorum abi ben F7r megan alsan ekonomi uygunsa. Zetec zaten işi o değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 sıfır motorla da çevrilir, mesela ruhsat benim olmasın ben de çevirtebilirim de , iyi bir şey değil zaten faydası da yok beygirler torklar düşmüş oluyor o devirde 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: sıfır motorla da çevrilir, mesela ruhsat benim olmasın ben de çevirtebilirim de , iyi bir şey değil zaten faydası da yok beygirler torklar düşmüş oluyor o devirde Her vites redlayn kalkan araba her vites maks hp devrinde vitesi büyütenden her zaman geride kalıyor. Araçlar aynı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2023 Paylaş 19 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Her vites redlayn kalkan araba her vites maks hp devrinde vitesi büyütenden her zaman geride kalıyor. Araçlar aynı. kalır, basit fizik ama ses güzel olur vututututu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts