Kenan Demir 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Selamünaleyküm.Merhabalar.Dün arabayı zorladik mi ne yaptık.120 den sonra titreme oldu.Virajlarda direksiyonu sola sağa çevirince titreme artıyor Ses geliyor boğuk bir ses.Direksiyonu duzleyince titreme geçiyor.Nedendir acaba? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Aks olma ihtimali %90 falan sanırım. Frende yapsa disk derdim. 1 Yorum bağlantısı
Kenan Demir 16 Nisan 2023 Yazar Paylaş 16 Nisan 2023 Geçen sene Sol aks değişmişti.Sanirim Bu seferde sağ bozuldu.Acaba Rot balans ayarında belli olur mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Arka salıncak burçlarına da baktırın, ayarı bozuksa mutlaka ayar yaptırın. Burçlar bozulmuşsa mutlaka değiştirin 1 Yorum bağlantısı
Kenan Demir 17 Nisan 2023 Yazar Paylaş 17 Nisan 2023 Mustafa Yanar yazdı: Arka salıncak burçlarına da baktırın, ayarı bozuksa mutlaka ayar yaptırın. Burçlar bozulmuşsa mutlaka değiştirin Arka salıncak burçları ile bir bağlantısı var mı Mustafa Bey.Bazen arkadan garç diye ses geliyor çukura falan girince Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Kenan Demir yazdı: Arka salıncak burçları ile bir bağlantısı var mı Mustafa Bey.Bazen arkadan garç diye ses geliyor çukura falan girince Ben o kadar uğraştan sonra aracımda bu şekilde çözdüm, benim araç gibi arka bağımsız focuslarda da, ayarlı civata bozulmuş burcun içine pasla yapışıp kalmış, burç bozulmuş, ben hem torsiyon civatalarını hem de arka salıncakları değiştirdim ve araçta 120 civarı olan titreme gitti. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Rot balansçı tespit yapar. Uğramanızda fayda var.. Aks olabilir.. Taşıyıcı parçalardan da olabilir.. Balans değildir. 2 Yorum bağlantısı
Kenan Demir 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Rot balansçı tespit yapar. Uğramanızda fayda var.. Aks olabilir.. Taşıyıcı parçalardan da olabilir.. Balans değildir. Aynen dediğiniz gibi Mehmet Bey.Rot balansci baktı sol aks kafası,sol salıncak,(Rot başları sol sağ)Değişecek miş. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts