Furkan Avcı 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Arda Bülent Güzel yazdı: Ruhum genç be Sami . E kasa 55 yaş ve üzeri ikincisi daha 45 yaşındayım yahu. Aslında aklımda yeni kasa a6 vardı ancak 7 yıldır iki tane a6 eskitince farklı bir araç alam dedim. Bundan sonraki araç büyük ihtimal e-tron olacak ama. Bir sene anca binerim buna. Ruhumu avutacam bunla biraz. 240 olmazmı 😊 Boş ver emmi birşey olursa orijinali takarız. Öhhhhööö öhhhömmmm 1 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 16 Nisan 2023 Yazar Paylaş 16 Nisan 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Sıkıntı yok, üst sınırım 270, sen yola çıkacan mı de hele 😂 Çok zor be Ahmet ağam . İşler çok yoğun geçen hafta Nevşehir’e gittim emmiyi aradım telefonu açmadı. Sonra döndü yok sanayideyim yok Gebze’deyim dedi. Kırıldım ona o yüzden gelmem gelemem😜😊 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan 2023 Paylaş 16 Nisan 2023 Arda Bülent Güzel yazdı: Çok zor be Ahmet ağam . İşler çok yoğun geçen hafta Nevşehir’e gittim emmiyi aradım telefonu açmadı. Sonra döndü yok sanayideyim yok Gebze’deyim dedi. Kırıldım ona o yüzden gelmem gelemem😜😊 Aradığımda açarsın diye ümit ediyorum 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Arda Bülent Güzel yazdı: Sonra döndü yok sanayideyim yok Gebze’deyim dedi. cebeşi var adamın bıyıkları beyazladı 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Avrattan korkan, yok kırıldım, yok üzüldüm, yok efendim kıl tüy. Forumun adını layting beyler forumu yapalım🍆 1 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 23 Nisan 2023 Yazar Paylaş 23 Nisan 2023 Tüm arkadaşların dediği gibi plakalıları çöpe attım. Bayrama girmeden tampondaki vuruk olan yeri yaptırdım . Şimdiki aklımda olan işlem foto da işaretlediğim yeri siyah renge boyatma fikri sizce arkadaşlar 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts