İçeriğe Yönlendir

Başka Bir Dünya…

Arda Bülent Güzel

Recommended Posts

Furkan Avcı

Hocam Maaşallah çok yakışıklılı araç yapıyor şu BMW, Allah kaza bela vermesin sağlıkla bin inşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Maşallah yaaaa... Dibim düştü ! Bulanlar lütfen müracaata bıraksın ;)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Gerçekten çok güzel, dikkat çekici ve herkesin sahip olmak isteyeceği bir araç. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

:nazar: Hayırlı olsun. Maşallah.

Benimde en merak ettiğim A6!dan sonra iç mekan ferahlık farkı ve süspansiyon yani sürüş konforu mukayesesi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Hayırlı olsun ,kazasız belasız binin inşallah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Aracımız 2019 model . Araca önceki sahibi inanılmaz para harcamış. Aracı m5 yapmıştı. Ama apaçi işi değilde gerçek profesyonellerle çalışmış. Egzozlar orijinal akropoviç ve krom boru ile susturucunun ordan 4 uç çıkarılmış. Ve 4 ucun hepsi aktif. İnanılmaz bir emek var. İkincisi jantlar 20 inç m5 oem jant. Faturası var. Ve yaylar vogtland. Kesinlikle en ufak konfordan ödün vermiyor. Gerçekten para ve emek harcanmış araça. Ben aldığımda ön tamponu beğenmediğim için orijinal yapmaya karar verdim. Bir arkadaşta gel makyajlı kasa yapalım deyince, yapmaya karar verdik aracı. Ön tampon arka stoplar ve farlar makyajlı kasa ile değişti. Arka tampon ve egzoz uçlarındaki işçiliğe kıyamadığımızdan aracın arka tarafını ellemedik. Sadece arka stoplar makyajlı kasa stopları ile değişti. 
G30 BMW nin f10 kasa BMW ile uzaktan yakından alakası yok. İkisine binen biri olarak söylüyorum. G30 kasa konfor odaklı. BMW forumlarında bu konuya değinilmiş. Belki inanmayacaksınız 20 inç lastiğe göre a6 araçtan konforlu. A6 göre içi biraz daha dar. Motor anlatılmaz muhteşem birşey. A6 aracım 180 km hızda bağırmaya başlardı. Geçen Nevşehir’e bu araçla gittim 180 km hızda en ufak ses yok. Bu araca kesinlikle yazılıma gerek yok . Çok fazlası ile yetiyor. A6 ile çok kıyaslama yapamam nedeni teknoloji olarak a6 biraz geride yeni kasa a6 ile kıyaslama yapmak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. 

• Beğen 6
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

udm de bunu seviyorum 1990 modeli al 2090 a bile çevrilir o derede, az uçmuş olabilirm ama olsun, yan yan tuşu var mı

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Çağlar Bayur yazdı:

udm de bunu seviyorum 1990 modeli al 2090 a bile çevrilir o derede, az uçmuş olabilirm ama olsun, yan yan tuşu var mı

Evet abi Mercedes te aynı kasanın makyajlısına geçmek için zibilyon tane ecu değişiyor kodlanıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

O da bir ye mi, 1800 Merc far tampon değiş al sana Maybach.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Patron hayırlı olsun yeni gördüm,🧿🧿🧿 pazar günü iftara gideceğim Gebze ye, canım sıkılır diyordum yolda, arabayı getir de motosiklet ile azıcık yarışır yol yaparız, vakit geçer. 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Ahmet Kiriş yazdı:

Patron hayırlı olsun yeni gördüm,🧿🧿🧿 pazar günü iftara gideceğim Gebze ye, canım sıkılır diyordum yolda, arabayı getir de motosiklet ile azıcık yarışır yol yaparız, vakit geçer. 😁

Senin motora yetişebilir mi bizim araba yahu 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Abicim hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız cezasız kullan. 🧿

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayirli ugurlu olsun. Masallah diyelim. Arka stoplar efsane. 

Yanliz bu arac senin ogluna yakisir, sana E kasa veya yeni A6 lazim :) 

Arka tampon muteahhit oglunun kullandiklari gibi. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Arda Bülent Güzel yazdı:

Aracımız 2019 model . Araca önceki sahibi inanılmaz para harcamış. Aracı m5 yapmıştı. Ama apaçi işi değilde gerçek profesyonellerle çalışmış. Egzozlar orijinal akropoviç ve krom boru ile susturucunun ordan 4 uç çıkarılmış. Ve 4 ucun hepsi aktif. İnanılmaz bir emek var. İkincisi jantlar 20 inç m5 oem jant. Faturası var. 

Bunlardan sigortacının neden haberi yok.. 

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Arda Bülent Güzel yazdı:

Senin motora yetişebilir mi bizim araba yahu 

Patron 200 sabit gideriz işte, 6 saate gireriz. 😉

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Sami Demirpaz yazdı:

Hayirli ugurlu olsun. Masallah diyelim. Arka stoplar efsane. 

Yanliz bu arac senin ogluna yakisir, sana E kasa veya yeni A6 lazim :) 

Arka tampon muteahhit oglunun kullandiklari gibi. 

Ruhum genç be Sami . E kasa 55 yaş ve üzeri ikincisi daha 45 yaşındayım yahu. Aslında aklımda yeni kasa a6 vardı ancak 7 yıldır iki tane a6 eskitince farklı bir araç alam dedim. Bundan sonraki araç büyük ihtimal e-tron olacak ama. Bir sene anca binerim buna. Ruhumu avutacam bunla biraz. 

Ahmet Kiriş yazdı:

240 olmazmı 😊

Mehmet Ozyurek yazdı:

Bunlardan sigortacının neden haberi yok.. 

Boş ver emmi birşey olursa orijinali takarız. 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ahmet Kiriş yazdı:

İkiniz motorla gelin len işte :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Arda Bülent Güzel yazdı:

Ruhum genç be Sami . E kasa 55 yaş ve üzeri ikincisi daha 45 yaşındayım yahu. Aslında aklımda yeni kasa a6 vardı ancak 7 yıldır iki tane a6 eskitince farklı bir araç alam dedim. Bundan sonraki araç büyük ihtimal e-tron olacak ama. Bir sene anca binerim buna. Ruhumu avutacam bunla biraz. 

240 olmazmı 😊

Boş ver emmi birşey olursa orijinali takarız. 

Sıkıntı yok, üst sınırım 270, sen yola çıkacan mı de hele 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...