Zafer.Cesur 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Sayın Katılımcı, Aşağıda yer alan anket, tüketicilerin binek otomobil markalarına yönelik tüketici algılamalarını belirlemeye yönelik hazırlanmıştır. Ortalama cevaplama süresi: 12-15 dakika arasıdır. Anketi cevapladığınız için teşekkür ederiz yazısını gore ne kadar anket sorularını yanıtlamaya devam ediniz.Vereceğiniz bilgiler sadece bilimsel amaçlı kullanılacak olup elde edilen bulguların geçerliliği sorulara vereceğiniz cevapların gerçek durumu yansıtmasıyla mümkün olabilecektir. Zaman ayırıp dikkatlice ve içten vermiş olduğunuz cevaplar ile Anketi cevaplayarak bilime verdiğiniz katkıdan ötürü şimdiden teşekkür ederiz. Öğretim Görevlisi Zafer CESUR - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ-zafer.cesur@kocaeli.edu.tr Kimler KAtılmalı Anketimize Aşağıdaki Marka ve model binek otomobil sahibi ve Kullandığı bu marka otomobilli seven, markasından memnun, marka hakkında bilgisi olan tüketiciler katılmalıdır. Alfa Romeo Giulietta, Audi A3, BMW 1, BMW2, Chevrolet Cruze, Citroen C4, Fiat Linea, Fiat Egea, Ford Focus, Honda Civic, Hyundai İ30, Hyundai Elantra, Kia Ceed, Kia Cerato, Mazda 3, Mercedes A serisi, Mercedes CLA, Opel Astra, Peugeot 308, Renault Fluence, Renault Megane, Seat Leon, Skoda Octavia, Toyota Auris, Toyota Corolla, Volvo V40 , Volkswagen Golf, Volkswagen Jetta ---- Alfa Romeo156 -159 Giulia, Audi A4-A5, BMW 3-4 serisi, Citroen C5, Ford Mondeo, Honda CRV, Hyundai Sonato, Hyundai Senta Fe, Kia optima, Mazda 6, Mercedes C serisi, Opel Insignia, Peugeot 508, Renault Laguna, Renault Talisman, Skoda Superb, Toyota Avensis, Volvo S60, Volkswagen Passat AŞAĞIDAKİ GOOGLE ANKET LİNKİNE TIKLAYIP ANKETE GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜR EDERİM https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcscudX_EkQGFUlatpjfZG2Qppfci5qkyc-hcZB5-MP2emoQ/viewform?usp=sf_link 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 cebeşini satıp togg alanlar katılmasın 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 ben doldurdum şimdi sizi tanısak? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 mesacı alogaritma yazmıştır belki Doğan Arşiray yazdı: ben doldurdum şimdi sizi tanısak? kaç dak sürüyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: mesacı alogaritma yazmıştır belki kaç dak sürüyor 10 dk kadar Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Çalışmanız bitince özet ve bulguları paylaşacağınızı ümit ediyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Emaili toplamanız yanlış olmuş.. soruların bazıları bayilere yönelik biz bilemeyiz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: 10 dk kadar mail zorunlu olunca ben hala doldurmadım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Bedava peynir var dediler geldik Kapan şu tarafta ----> Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Bedava peynir var dediler geldik yerim ki Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Mail zorunluymuş.. İlerlemedim. sahte ver? ben öyle yaptım. Servet Aydın yazdı: Bedava peynir var dediler geldik normalde vermesi gerekir katılanlar ufak bi hediye. Anahtarlık yahut migros çeki vb o zaman dikkatli doldurur herkes. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Emminin mailini girdim. Anket güzeldi 2 7 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Bu listede kendi aracımı göremiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Zafer.Cesur 14 Nisan 2023 Yazar Paylaş 14 Nisan 2023 Mail adresi standart olarak kalmış kaldırdım ilginize ve desteğinize teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2023 Paylaş 14 Nisan 2023 9 dak sürdü, vesile ile tuzak soruları buldum, mükerrer soru var, anlamsız yani muhtemelen ecnebi dilden tercüme soru var, anketi cevaplayanı ölçme sorusunu da galiba buldum, genelde normal bir tüketcinin bilemeyeceği, merak etmeyeceği sorular da var, 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu listede kendi aracımı göremiyorum. ben onu pamuklara sarmalar sararım bosverin olmasın 😄 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts