Sani Gerşon 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: Bulduklari takim muhtemelen baska müsterinin aracina takiliydi, zar zor geri aldilar. Bulamadiklari takim da muhtemelen baska müsterinin aracinda ama hangi müsteri oldugunu bulamiyorlar Yok yok, buldukları takımda hala bizim etiket duruyordu. Ha söküp tekrar etiketlemiş olabilirler, orası ayrı tabi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Hakan Yavaş yazdı: Bende lastik ararken bu ara iyi konu oldu size soriyim. 2 tane lastik buldum alınabilecek; 1: Continental Eco Contact 6 RFT 41. hafta 2021 üretimi 2600TL 2: Michelin Primacy 3 RFT 2023 üretimi 3300TL Hangisini tercih etsem çok arada kaldım:( tabiki michelin. 2 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 13 Nisan 2023 Yazar Paylaş 13 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: Kasım ayında otele 600tl verdik araç başı şirkette. Gerçekten büyük para. Bir de 2 kere kaybettiler lastiklerimizi. 1 tanesinde 1 hafta sonra buldular, 1 tanesinde bulamadılar. Nasıl? Neresi? Şirket lastiklerini şahıslara kiraya veren otellerin olduğunu duydum. Benim bir arkadaş da o yüzden otele bırakmaya çekiniyor lastikleri. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: Kasım ayında otele 600tl verdik araç başı şirkette. Gerçekten büyük para. Bir de 2 kere kaybettiler lastiklerimizi. 1 tanesinde 1 hafta sonra buldular, 1 tanesinde bulamadılar. Nasıl? Neresi? Oturduğum mahallede lastikçi. Komşum olur. Kavga dövüşle 150 oldu Pendik Esenyalı da. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Adana güzel memleket, tek lastik tüm mevsimler 😎 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Ahmet Kiriş yazdı: Adana güzel memleket, tek lastik tüm mevsimler 😎 mevsim derken? bizde 4 var, sizdeki 2 dir sıcak/ az sıcak 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: mevsim derken? bizde 4 var, sizdeki 2 dir sıcak/ az sıcak Çok sıcak ve cehennem sıcağı. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: mevsim derken? bizde 4 var, sizdeki 2 dir sıcak/ az sıcak Sıcak candır, yoksa güneşe nasıl ateş edeceğiz. 😁 Cehennemde siz yanarken biz keseleniriz anca 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Balkon yok mu evde. Hem çalınma kaybolma riski hemde para veriyorsunuz. Zor cidden. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Balkon yok mu evde. Hem çalınma kaybolma riski hemde para veriyorsunuz. Zor cidden. istanbul da balkonlu evde oturan hayat pahaliligi hakkinda konu acar mi 😂 not: bu postu istanbulda balkonlu evimden tasinip yurtdisindan yazdim 😂 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: istanbul da balkonlu evde oturan hayat pahaliligi hakkinda konu acar mi 😂 not: bu postu istanbulda balkonlu evimden tasinip yurtdisindan yazdim 😂 Temelli sürünmeye yani Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Temelli sürünmeye yani Zaten en dipte, daha ne kadar kötü olabilir dedim 😂 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 17 Nisan 2023 Yazar Paylaş 17 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Balkon yok mu evde. Hem çalınma kaybolma riski hemde para veriyorsunuz. Zor cidden. Balkon olmasına var da hanım koydurtmuyor ki Önceden 3 sene bir arkadaşımın deposuna koydum, sağ olsun her değişimde arkadaşın evine de geçip kahvemizi içerdik. Şimdi başka şehre taşındı. 5 ay balkonda tuttum lastiklerimi, hanımdan 6 aylık şikayet duyduk. Şimdi işe yakın olsun diye Kocaeli'ne taşındım. Şehrin dışında bir evde oturuyoruz, bu evde 2 balkon olmasına rağmen koyamadık 4 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Deniz Kom yazdı: Balkon olmasına var da hanım koydurtmuyor ki Önceden 3 sene bir arkadaşımın deposuna koydum, sağ olsun her değişimde arkadaşın evine de geçip kahvemizi içerdik. Şimdi başka şehre taşındı. 5 ay balkonda tuttum lastiklerimi, hanımdan 6 aylık şikayet duyduk. Şimdi işe yakın olsun diye Kocaeli'ne taşındım. Şehrin dışında bir evde oturuyoruz, bu evde 2 balkon olmasına rağmen koyamadık Yakın olsak getirin derdim, bende alan bol. Sizin için saklarım, icret de istemem.👍 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: 135nm ile Bende Bir kere dedim.. Herkes garip garip baktı.. Yoruldum artık uğraşmıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Alpay Sumer yazdı: Bende Bir kere dedim.. Herkes garip garip baktı.. Yoruldum artık uğraşmıyorum.. Artık demiyorum geçen sordum benden başka kimse istiyormu diye, bir tane vectra sürücüsü var bir de o istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Bu arada konusu açılmışken birşey sorayım. Yazlık lastiklerde yakıt verimliliği A ile B arasında ne kadar oynar? Efficientgrip performans kullanıyorum. Aynı lastiğin performans 2 si var. Performans olanda Yakıt A Islak zemin B Performans 2 olanda Yakıt B Islak zemin A Performans 2 alsam yakıt tüketimi farkeder mi acaba? Ya da ne kadar eder? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 pratikte yol şartlarında hissedilmeyecek kadar testlerde en en iyisi ile en en kötüsü arası teoride 0.5 lt/100 km gibi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 A ile B arasındaki farkı anlayamayız. Islak zemin tutuş en önemli kriter. Ömür de cok önemli bir kriter fakat etkilerler henüz onu veremiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts