İçeriğe Yönlendir

PUMA?

Hayrettin Bahadir

Recommended Posts

Hayrettin Bahadir

Eşime araç arayışına girdik, biraz yüksek olsun diye düşündük ve bu bağlamda seçenekleri 
EGEA CROSS HYBRİD,  FORD PUMA ve ECOSPORT'a düşürdük. Bütçe yaklaşık 800 bin civarı.

Bu konuda değerli yorumlarınıza ihtiyacımız var.
Saygılar..

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Ecosport ile  puma arasında ben pumayi tercih ederim şahsen. Ecosport  eski kasa kugayı önden arkadan sıkıştırmışlar gibi duruyor. Yüzü eski ayrıca. Tek güzel yanı  yana açılır bagaj kapağı. O da  kullanışlı mı bilemiyorum.

Ama puma öyle mi? Mavi ve st line olursa dadından yinmez😁

Cross ise  çok yakışıklı ama cam tavan ve sunrooff olmadan çok boş geliyor bana.  Yine muhtemel pumayı seçerdim en başta. Sonra cross. Ecosport ise direkt elenir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Hayrettin Bahadir yazdı:

Eşime araç arayışına girdik, biraz yüksek olsun diye düşündük ve bu bağlamda seçenekleri 
EGEA CROSS HYBRİD,  FORD PUMA ve ECOSPORT'a düşürdük. Bütçe yaklaşık 800 bin civarı.

Bu konuda değerli yorumlarınıza ihtiyacımız var.
Saygılar..

pumayı tek geçerim ama full olacak, egea sedan araç, ecosport un sa ne olduğu belli değil, karakter sorunu var :D

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Bulabildiğimi alırdım, gönül puma mantık egea, EcoSport uzak dursun tipsiz bence.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Bütçe ye uyar mı bilinmez ama bende Mehmet beye katiliyorum. 2008 en güzel seçim olur. Eldeki 3 ten secilecekse puma tek tercihim olurdu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

2008 için 800bini biraz geçmek gerekiyor ben de olsam 2008 alırdım. Sıfır fiyatı 895 bin fakat araç yok 2.eli ise 2020 model eli yüzü düzgün düşük km direkt 900lü rakamlardan başlıyor. Biz de araç baktık ama yok maalesef 

Yorum bağlantısı
Ali Can Ebren

Fiat 500 X 1.3 150 HP olan modeller var benzinli gayet sporif ve güzel araçlar tavsiye ederim.

Örnek olarak; Fiat 500 X 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Puma ve ecosport kullandım puma daha yeni, modern ve daha sıcak geldi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Çağlar Bayur yazdı:

1.6 183 ps 825 bin den başlayan fiyat ile, iyiymiş bu

donanım fiyata göre efsane, yakıtı bir tık fazla. 
bayilerde araç yoktur büyük ihtimalle. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Corolla Cross Hybrit’e yetiyor mu o para? Ben hiç bakmıyorum.. Ama Toyotanın hybritlerini seviyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

bugün için bu paralara o arabalar pek mümkün değil liste fiyatlarının hiçbir önemi kalmadı malesef tabi temiz sıfır ayarında olan araçlar için yorum yapıyorum ama arada kalacaksak 2008 tavsiye ederim seçenekler arasında yoksa puma derim

Yorum bağlantısı
Berkay Akülker

Aynen bu şekilde eşime Puma almak için yola çıkmıştık. Ancak dolu bir Puma ciddi oranda pahalı oluyor. Biz tercihimizi Suzuki Swift Hybrid' den yana kullandık. Neticede B suv yerine B sınıf bir araç seçtik evet ama bu fiyatlara alıncak en dolu araçtı açıkçası.

Kısacası: Bulursanız ben de Puma derim. 

Ama Swift' e bir test sürüşü hakkı tanımanızı da tavsiye ederim. Çok alakasız olsa da...

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Tamer Topaç yazdı:

Kapı döşemeleri komple kumaş mı kaplı?

31313700_Annotation2023-04-11144937.jpg.51ca5238b99ff3de124d539ad3fab627.jpg

Detaylı bilgim yok ama öyle gözüküyor. Öyleyse feci

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...