Tamer Topaç 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Çok güzel. Rengi daha da güzel. Kazasız belasız kullanın Abim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Biz bu arabayı ıslatmadık başkanım, kayıtlara geçsin.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Güle güle kullanın hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Güle güle kullanın abi. Kazasız belasız Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 lastikleri nerede bunun conti miydi neydi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Fatih Keskin yazdı: sağol sat şu mini ford u sana da alalım Patron izin vermiyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Nisan 2023 Yazar Paylaş 10 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: lastikleri nerede bunun conti miydi neydi Ne işim olur yol lastiği ile 1 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Fatih Keskin yazdı: suzuki nin kitlesi bi değişik hiç bi aracımı nasıl satarım düşüncesiyle almadım elim de kalan da olmadı Egea Cros alayım dedim, Aralık ayına kadar sıra var dediler Honda City baktık 2023 model en dolusu 734 bin lira. E tamam alalım dedik Ağustosa kadar dediler. 2. el alalım dedik paramız yetmedi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Hayrettin Bahadir yazdı: Egea Cros alayım dedim, Aralık ayına kadar sıra var dediler Honda City baktık 2023 model en dolusu 734 bin lira. E tamam alalım dedik Ağustosa kadar dediler. 2. el alalım dedik paramız yetmedi city satılana kadar vitara 5 kere satılır bence 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 kazasız belasız olsun 🧿 Mavi rengini gordüm geçen gün.. Isırarak yiyesim geldi cok iyiydi yaa ❤️ 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Fatih Keskin yazdı: sen bekle daha fiesta 200 bin tl oldu Hayırlı uğurlu olsun Başkanım, bende bekleyim mı 😁 kredilerin zamanı bitmek üzere ne var hazırda, tek kapıda olur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Fatih Keskin yazdı: Ne işim olur yol lastiği ile sevaba girdin saol ss alayım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Nisan 2023 Yazar Paylaş 11 Nisan 2023 Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın teşekkürler Ersen Tapan yazdı: 4x4 testi şart. hazırla kayakları Erkut Uysal yazdı: Hayırlı olsun da Sunroof yok... Gene sunroofsuz araba aldın başkanım... Neyse çok kullanmayın da 14 bin km ye gelince ben alıcam... nasıl yok len açılır cam tavan var açınca cabrio oluyor Aydın Sert yazdı: Memnun olurum abi hafif ten başlayalım tamer de gelsin Tamer Topaç yazdı: Çok güzel. Rengi daha da güzel. Kazasız belasız kullanın Abim. rengi ben seçmedim ama sonradan hoşuma gitti Cem Işık yazdı: Biz bu arabayı ıslatmadık başkanım, kayıtlara geçsin.. bi geçersem sizin iş yerinin önünden Oğuzkan Erışık yazdı: Güle güle kullanın hayırlı olsun sağolasın Alptuğ Özcan yazdı: Güle güle kullanın abi. Kazasız belasız Hayırlı olsun teşekkürler kardeşim Çağlar Bayur yazdı: lastikleri nerede bunun conti miydi neydi hiç kullanmadık onları sıfır diye satarsın Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun başkanım bitir şu borçları sana da alalım Hüseyin Sönmez yazdı: Patron izin vermiyor. ooooo masaya vurmayı unuttun galiba Aytac Sakal yazdı: Kazasız Belasız teşekkürler Hayrettin Bahadir yazdı: Egea Cros alayım dedim, Aralık ayına kadar sıra var dediler Honda City baktık 2023 model en dolusu 734 bin lira. E tamam alalım dedik Ağustosa kadar dediler. 2. el alalım dedik paramız yetmedi city hala tipsiz geliyor bana Tansu Kalafatoğlu yazdı: city satılana kadar vitara 5 kere satılır bence piyasayı bilen adamın hali başka oluyor Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. sağolasın Alpay Sumer yazdı: kazasız belasız olsun 🧿 Mavi rengini gordüm geçen gün.. Isırarak yiyesim geldi cok iyiydi yaa ❤️ açık mavi gerçekten güzel biz alırken dolu pakette bu ve sarı vardı sarı çok iddialı olur dedik bunu aldık Servet Aydın yazdı: Sağ koltuk nasıl? ısıtmayı açınca uyumak çok güzel Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Başkanım, bende bekleyim mı 😁 kredilerin zamanı bitmek üzere ne var hazırda, tek kapıda olur gel sana fiesta 190 depo da dolu Çağlar Bayur yazdı: sevaba girdin saol ss alayım ramazan da yardımlaşmak daha sevapmış Hacı Şenyurt yazdı: Hayırlı olsun Başgan. 🧿 teşekkür ederim 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Nisan 2023 Paylaş 11 Nisan 2023 Fatih Keskin yazdı: sana fiesta 190 306yı alırsan olur Abi 😁 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Nisan 2023 Yazar Paylaş 11 Nisan 2023 Selçuk Bakış yazdı: 306yı alırsan olur Abi 😁 peugot 408 varsa olur bak 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 Nisan 2023 Paylaş 11 Nisan 2023 hayırlı olsun kardeşim. sana her şey yakışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2023 Paylaş 11 Nisan 2023 Serhat Işık yazdı: hayırlı olsun kardeşim. sana her şey yakışıyor. bunun baklvası yenmedi dimi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Nisan 2023 Paylaş 11 Nisan 2023 Fatih Keskin yazdı: peugot 408 varsa olur bak 2008 var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts