Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Saat diyince bu günlerde bir de Buket geliyor ama.. o konu dışı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2023 Yazar Paylaş 10 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Saat diyince bu günlerde bir de Buket geliyor ama.. o konu dışı hele yaz gelsin o sonraki konu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Saat diyince bu günlerde bir de Buket geliyor ama.. o konu dışı yine paçağina siçtiğum🍆 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Nisan 2023 Paylaş 11 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: 55 mio doları ingiltereye götrüecek olsan , kağır para mı? levha altın mı saat mi? kolay Oralarda can sıkarlar, yorarlar. Önce çöle uğramalı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 İnstagram keşfette önüme enteresan bir sektör çıkıyor. Kahve yapma ekipmanları. italya‘da kahve yetişmiyor. Ama adamlar bu işi isviçre saati misali modaya çevirmiş durumda öyle şekil, tarz, güzel, estetik kahve ekipmanları yapmışlarki bu iş artık sanata dönmüş. Yani o aletlerin şıklığı, kalitesi videolardan bile belli oluyor. kahve artık ikinci planda. Olay ekipmanların sanatına kalmış 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2023 Yazar Paylaş 4 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: talya‘da kahve yetişmiyor. Ama adamlar bu işi isviçre saati misali modaya çevirmiş durumda 19 gr çeliği 10 bin dolara iteleme sanatıdır o Tansu Kalafatoğlu yazdı: sanatına kalmış 3 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Takip eden var mı? Buradan belki birşeyler çıkar. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İnstagram keşfette önüme enteresan bir sektör çıkıyor. Kahve yapma ekipmanları. italya‘da kahve yetişmiyor. Ama adamlar bu işi isviçre saati misali modaya çevirmiş durumda öyle şekil, tarz, güzel, estetik kahve ekipmanları yapmışlarki bu iş artık sanata dönmüş. Yani o aletlerin şıklığı, kalitesi videolardan bile belli oluyor. kahve artık ikinci planda. Olay ekipmanların sanatına kalmış Bunların bazıları bende de var Öyle onbin dolarda vermedim yani Evde kendi espresso istasyonumu kuruyorum. Flat white yapmaya çalışıyorum. Uygun kahveyi buldum, makinayı kurdum. Şimdilik el alıştırması kısımlarındayım. Gerçekten buradaki bazı ekipmanları kullanınca espressoyu daha kaliteli almaya başladım. İstasyonu kurunca güncelleme yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Cihat Küçükay yazdı: Bunların bazıları bende de var Öyle onbin dolarda vermedim yani Evde kendi espresso istasyonumu kuruyorum. Flat white yapmaya çalışıyorum. Uygun kahveyi buldum, makinayı kurdum. Şimdilik el alıştırması kısımlarındayım. Gerçekten buradaki bazı ekipmanları kullanınca espressoyu daha kaliteli almaya başladım. İstasyonu kurunca güncelleme yaparım. eee yakın komşuyuz bi akşam çağırırsın içmeye artık 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: italya‘da Ben bunların videolarına hastayım. Altı üstü bi kahve yapıyor. Sanırsın ki, Mona Lisa' yı yeniden çiziyor. Evde bu var. Arabada da bu. Dağda bayırda ormanda çok işe yarıyor. Cihat Küçükay yazdı: almaya başladım Ben de her defasında farklı bir kahve alarak bu hazzı yaşamaya çalışıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Fatih Keskin yazdı: eee yakın komşuyuz bi akşam çağırırsın içmeye artık Şu anda barista kıvamında değilim, bir öğreneyim de kimseyi zehirlemeyeyim 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Asıl sanat bence reklamcılıkta. Özünde hepsi sütlü kaaave. Bu da burada dursun. Ne anlarız biz 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Ben bunların videolarına hastayım. Altı üstü bi kahve yapıyor. Sanırsın ki, Mona Lisa' yı yeniden çiziyor. Evde bu var. Arabada da bu. Dağda bayırda ormanda çok işe yarıyor. Ben de her defasında farklı bir kahve alarak bu hazzı yaşamaya çalışıyorum. Mokapot, french pres, V60 bunların hepsiyle kahve yaptım ve yapıyorum. Ama espresso ile yaptığım hepsini geçti. Ondan dolayı eve uygun fiyatlı bir manuel espresso makinası aldım. Evde V60, karavanda mokapot ve V60 ile kahve yapyıyorum. Şu ana kadar denediklerim arasında en beğendiğim kahve markası Moliendo oldu. Espresso üzerinde çalışmaya devam.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Cihat Küçükay yazdı: V60 XC60 var olmaz mı 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tabi ki bu işi sanatsal(mış) gibi göstererek ve kahve çekirdeğinin yapısı gereği, içerisindeki yağı açığa çıkararak içmek daha keyif verecektir. Amerikalılar az biraz sıcak su ilave edince markasını bastılar. Kahve kültürünün yeri ayrıdır. Bilirim. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: XC60 var olmaz mı Olmaz mı Tamer Topaç yazdı: Tabi ki bu işi sanatsal(mış) gibi göstererek ve kahve çekirdeğinin yapısı gereği, içerisindeki yağı açığa çıkararak içmek daha keyif verecektir. Amerikalılar az biraz sıcak su ilave edince markasını bastılar. Kahve kültürünün yeri ayrıdır. Bilirim. Gerçekten içine girince çıkılmıyor. Ama günümüzde herşey ekonomik olduğu için kesemize göre bir bakıp çıkıyoruz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2023 Yazar Paylaş 5 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Mona Lisa' yı yeniden çiziyor. yenisi bölle: 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Cihat Küçükay yazdı: Bunların bazıları bende de var Öyle onbin dolarda vermedim yani Evde kendi espresso istasyonumu kuruyorum. Flat white yapmaya çalışıyorum. Uygun kahveyi buldum, makinayı kurdum. Şimdilik el alıştırması kısımlarındayım. Gerçekten buradaki bazı ekipmanları kullanınca espressoyu daha kaliteli almaya başladım. İstasyonu kurunca güncelleme yaparım. abi sendekiler de böyle 80m yat içindeki lüks ahşap tasarım misali mi? Böyle restoranda su isteyince bambu bardakta servis edilir gibi yani 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Çıkışta Opet' te bulunan uzun saçlı kızdan bi AmeriKKKKano alayım. Ayrıca ismimi de vermeme gerek yok. İstasyonun hemen arkasında aynı ürün iki katına. 1 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi sendekiler de böyle 80m yat içindeki lüks ahşap tasarım misali mi? Böyle restoranda su isteyince bambu bardakta servis edilir gibi yani Tamper, leveler paslanmaz metal, WDT ve portafiltrelerden biri ahşap 5 Ekim 2023 tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Cihat Küçükay yazdı: Tamper, leveler paslanmaz metal, WDT ve portafiltrelerden biri ahşap üfff. Kendimi aşırı elitist kırmızı elbiseli bağyan gibi ekipmanların önüne yere atmak istiyorum 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Evet sistemi komple kurduk. Kahveyi güzel almayı beceriyorum. Ama köpük olayını makinada bir türlü beceremedim. Çalışmalara devam ediyorum. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Cihat Küçükay yazdı: Evet sistemi komple kurduk. Kahveyi güzel almayı beceriyorum. Ama köpük olayını makinada bir türlü beceremedim. Çalışmalara devam ediyorum. cihat abi kahveden mi köpük alamıyorsun sütten mi? 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: cihat abi kahveden mi köpük alamıyorsun sütten mi? Sütten alamıyorum. Yağlı süt kullanıyorum ama istediğim gibi köpürtemiyorum. Harici süt köpürtücü ile oluyor ama buharlı beceremiyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2023 Paylaş 8 Ekim 2023 Cihat Küçükay yazdı: Sütten alamıyorum. Yağlı süt kullanıyorum ama istediğim gibi köpürtemiyorum. Harici süt köpürtücü ile oluyor ama buharlı beceremiyorum. abi buhar çubuğu ucundaki kalın metal boruyu çıkarınca içinde ne var? Yorum bağlantısı
Recommended Posts