Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mustafa Çayır yazdı: yok abi öyle değil. 8+1 otomobillerde cc ye bakılmıyor. yaş var sadece. torba kanun çıkmıştı bi tane. minibüs görünümlü otomobiller için Sadece yaşa göre vergi ödenen bir tarife ben bilmiyorum Mustafa. Bulabilirsen paylaşır mısın. Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Sadece yaşa göre vergi ödenen bir tarife ben bilmiyorum Mustafa. Bulabilirsen paylaşır mısın. mtv hesaplamalardan minibüsü seçip, sadece yaş sekmesinde düzelte yapın. cc farketmediğini göreceksiniz. https://turmob.org.tr/hesaplamalar/mtv öte taraftan ister 1.6 motorlu vito'nun mtv sini sorgulayın, ister bendeki 2.2 motor olanını. aynı fiyat çıkıyor. 837 tl Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 10 Nisan 2023 Yazar Paylaş 10 Nisan 2023 (düzenlendi) Mustafa Çayır yazdı: 1 yıldır vito 124 bekliyorum. henüz gelmedi. gelemedi. belkide geldi ancak başkalarına satıyorlar. hayırlı olsun aracınız. 111 den sonra çok iyi gelmiştir. 119'u tutmaz ama çift klima, sessiz motor, otomatik ve geri görüş ile tadını alacağız inşallah. 10 Nisan 2023 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mustafa Çayır yazdı: mtv hesaplamalardan minibüsü seçip, sadece yaş sekmesinde düzelte yapın. cc farketmediğini göreceksiniz. https://turmob.org.tr/hesaplamalar/mtv öte taraftan ister 1.6 motorlu vito'nun mtv sini sorgulayın, ister bendeki 2.2 motor olanını. aynı fiyat çıkıyor. 837 tl Ama bu minibüs değil ki.. E devletten baksana sen kaç lira çıkıyor ? Otomobil ruhsatlı bu.. Teknik olarak 7 kişilik picassodan farkı yok. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ama bu minibüs değil ki.. E devletten baksana sen kaç lira çıkıyor ? Otomobil ruhsatlı bu.. Teknik olarak 7 kişilik picassodan farkı yok. Abi 837 ödedim. 2. Taksit de 837 çıkıyor. Kontrol ettim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mustafa Çayır yazdı: Abi 837 ödedim. 2. Taksit de 837 çıkıyor. Kontrol ettim Otomobil ruhatlı mı seninki ? Bununla ilgili yasal bir düzenleme bulamadım. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 10 Nisan 2023 Paylaş 10 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Otomobil ruhatlı mı seninki ? Bununla ilgili yasal bir düzenleme bulamadım. Otomobil ruhsatlı abi. Bir torba yasada çıkmış. Ancak ben de bulamadım Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 12 Nisan 2023 Paylaş 12 Nisan 2023 8+1 minibüsler karayolları ve trafik kurallarına göre otomobil geçiyor,yani hız limiti ve muayene açısından. Vergi dairesine göre minibüs geçiyor. Bir ara ben de almayı düşünmüş ve araştırmıştım. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 12 Nisan 2023 Yazar Paylaş 12 Nisan 2023 Fatih Mehmet Uslu yazdı: 8+1 minibüsler karayolları ve trafik kurallarına göre otomobil geçiyor,yani hız limiti ve muayene açısından. Vergi dairesine göre minibüs geçiyor. Bir ara ben de almayı düşünmüş ve araştırmıştım. Bu bilgi iyi oldu. Çünkü kategoriyi otomobil yapınca 9 bin TL çıkıyor MTV. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 13 Nisan 2023 Paylaş 13 Nisan 2023 Fatih Mehmet Uslu yazdı: 8+1 minibüsler karayolları ve trafik kurallarına göre otomobil geçiyor,yani hız limiti ve muayene açısından. Vergi dairesine göre minibüs geçiyor. Bir ara ben de almayı düşünmüş ve araştırmıştım. Ballı börek bir nevi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts