İçeriğe Yönlendir

Vitoya Elveda Merhaba Ford

Ahmet Ekici

Recommended Posts

Ahmet Ekici

Herkese merhabalar, geçen ay vitomuza veda edip, tourneo customa hoşgeldin dedik.

Bu şehrin çılgını 350 km önce aramıza katıldı. 2021 model, 2.0 185 ps, 415 nm tork, 6 ileri otomatik, 23.500 km, 8+1 otomobil ruhsatlı, titanium plus, havalı körük olmayan model. Vito satılıp bu alınır mı demeyin. Orası derin bir mevzu.

Sürgülü kapı karşısındaki koltuklar söküdü. Portatif rampa ile akülü tekerlekli sandalyem ile rahatça inip, binebilmek için.

Başlıca özellikleri;

Çift klima, yağmur ve far sensörü, led gündüz farı, şerit takip ve yorgunluk asistanı, otomatik katlanan aynalar, ön cam ısıtma, çift sürgülü kapı.

IMG_20230408_084222.jpg.f6654765c3bb88e54e2c84861b64e5f1.jpg

• Beğen 27
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Mis gibi.. Boyle aracların kıymeti cok.. 

Afetlerde yeri geldi ev bile olabildi..

otomobil olması ve paketi cok cok iyi.. Gülerek saglikla kullanın..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Hayırlı olsun, çok yakışıklı bir araç...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: çok keyif almıştım iş için almıştık bundan imkanım  olsa tutardım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. En güzeli otomobil ruhsatlı olması.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok yakışıklı maşallah.. 

Güzel günlerde kullan Ahmet. 

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Güzel araç, güle güle kullanın. MTV olarak nasıl, otomobil olarak mı hesaplanıyor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Daha iyileri, güzelleri sizlerin olsun.

Saygın Can Oğuz yazdı:

Güzel araç, güle güle kullanın. MTV olarak nasıl, otomobil olarak mı hesaplanıyor?

8+1 otomobil ruhsatlı olduğu için mtv ona göre hesaplanacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Saygın Can Oğuz yazdı:

Tabi, tam bir otomobil. Silindir hacmine göre vergi öder. Kasanın ve koltuk sayısının önemi yok. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
Mehmet Ozyurek yazdı:

Tabi, tam bir otomobil. Silindir hacmine göre vergi öder. Kasanın ve koltuk sayısının önemi yok. 

6 aylık 1250 TL civarında çıkıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ahmet Ekici yazdı:

O kadar az olmaması lazım 2021 model 2000 cc altı 5~6 bin çıkar taksiti 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
Metin Uzunoğlu yazdı:

GİB öyle diyor.

Ekran Alıntısı.JPG

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

hayırlı olsun. vito satılıp alınırmı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
Ahmet Ekici yazdı:

Eğer böyle ise güzelmiş 2.0 motora göre.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

hayırlı olsun, peki vito ile kıyaslama alabilirmiyiz... Konfor , malzeme kalitesi gibi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici
Doğan Arşiray yazdı:

hayırlı olsun. vito satılıp alınır mı?

Bir otomobilden beklentileriniz ve geri dönüşler önemli. Eskiyi satıp yeni bir vito alamayacağımıza ve benim şartlarıma göre alınır.

Talha Bilgi yazdı:

hayırlı olsun, peki vito ile kıyaslama alabilirmiyiz... Konfor , malzeme kalitesi gibi...

Vito 111 cdı modeli idi. Yani 1.6 114 ps olan modeli. Öncelikle karşılaştırma yapabilmek için aynı motor ve aynı donanımdaki araçla yapmak lazım. Bu motor artık üretilmiyor, 2014 - 2021 arası kullanıldı. Yakıt verimliliği üst seviyede idi. Vito base modeliydi. O yüzden donanım olarak Customa yaklaşamaz. Vitonun en önemli ve tercih sebebi KONFOR. Custom vitoya göre sert bir araç.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
Metin Uzunoğlu yazdı:

2.2 vito kullanıyorum. 837 tl ödedim. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

yok abi öyle değil. 8+1 otomobillerde cc ye bakılmıyor. yaş var sadece. torba kanun çıkmıştı bi tane. minibüs görünümlü otomobiller için

Ahmet Ekici yazdı:

Bir otomobilden beklentileriniz ve geri dönüşler önemli. Eskiyi satıp yeni bir vito alamayacağımıza ve benim şartlarıma göre alınır.

Vito 111 cdı modeli idi. Yani 1.6 114 ps olan modeli. Öncelikle karşılaştırma yapabilmek için aynı motor ve aynı donanımdaki araçla yapmak lazım. Bu motor artık üretilmiyor, 2014 - 2021 arası kullanıldı. Yakıt verimliliği üst seviyede idi. Vito base modeliydi. O yüzden donanım olarak Customa yaklaşamaz. Vitonun en önemli ve tercih sebebi KONFOR. Custom vitoya göre sert bir araç.

1 yıldır vito 124 bekliyorum. henüz gelmedi. gelemedi. belkide geldi :) ancak başkalarına satıyorlar. hayırlı olsun aracınız. 111 den sonra çok iyi gelmiştir.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mustafa Çayır yazdı:

2.2 vito kullanıyorum. 837 tl ödedim. 

yok abi öyle değil. 8+1 otomobillerde cc ye bakılmıyor. yaş var sadece. torba kanun çıkmıştı bi tane. minibüs görünümlü otomobiller için

Şimdi oldu çünkü 2000 cc vergileri aşağıdaki gibi

Screenshot_20230410-142840_sahibindencom.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...