Mehmet Göktürk 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Şöyle bir sitede bir yere denk geldim. Helal olsun dedim. Düşünmüş adamlar. https://www.otoaksesuarcim.com.tr/kadinlar-icin-oto-aksesuari 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Girişimcilik başka şey. Ama zevkler ve renkler derim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Ne kadar farklı şeyler olabilir acaba diye baktım. Pullu paspas ve taşlı start stop düğme çerçevesinden sonra kapattım artık 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Şöyle bir sitede bir yere denk geldim. Helal olsun dedim. Düşünmüş adamlar. https://www.otoaksesuarcim.com.tr/kadinlar-icin-oto-aksesuari Çok güzelmiş.. Ne ararken buldun burayı hocam 1 9 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ne kadar farklı şeyler olabilir acaba diye baktım. Pullu paspas ve taşlı start stop düğme çerçevesinden sonra kapattım artık 😅 Zevklerimizin farklı olduğunu biliyordum ama bu kadar bende beklemiyordum , peluş direksiyon koruyucusu ve el fren koruyucusu enteresanmış. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Ne kadar ponçik şeyler, harika... Sosyal Medya fenomeni Murat Övünç'e buradan hediye bakabilirim... 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Fatih Evcin yazdı: Zevklerimizin farklı olduğunu biliyordum ama bu kadar bende beklemiyordum , peluş direksiyon koruyucusu ve el fren koruyucusu enteresanmış. Direksiyon koruyucuları falan görüyorum bazen trafikte, alışkınız onlara 🤣 İç dikiz aynası koruyucu favorim ama 😅 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Far kaşına alışkınız da kirpik gördüm geçen bir mini’de. Garip geldi 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Far kaşına alışkınız da kirpik gördüm geçen bir mini’de. Garip geldi Abi, biraz ses yapıyor ve yakıtı arttırıyorumuş. Aracı ve ileri sürüşü tekniklerini kısıtladığından, pek tercih edilmiyormuş . Yorum bağlantısı
Deniz Kom 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Kimsenin zevkine karışamam ama bu aksesuarları bir an için kendi arabama (Gri Bela) takılı olarak hayal ettim. Sonra da karşıma çıkan ilk duvara son sürat çarpma isteği oluştu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Taşlı direksiyon gördüm ben Canlı nerde kimde Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: nerde kimde Alakası yok. Hidrolik yağ sıçradı simide. Işık vurunca parladı 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Taşlı direksiyon gördüm ben Canlı Ben pembe tüylü kadife kaplı airli passat gördüm. Camlar o kadar filmliydi ki içi görünmüyordu. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Murat Sahın yazdı: Ben pembe tüylü kadife kaplı airli passat gördüm. Camlar o kadar filmliydi ki içi görünmüyordu. İskitlerde miydin? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Pavy.n sektöründe çalışanlara hitap ediyor sanki. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: İskitlerde miydin? Yok lem Keçiören Yükseltepe Mahallesinde Karşıyaka önündeydim Yorum bağlantısı
ÖmerKeskin 14 Nisan 2023 Paylaş 14 Nisan 2023 Ürünleri biz üretiyoruz sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts