Murat Kırçal 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Öncelikle hayırlı ramazanlar. Arkadaşlar courieri satıp suv tipi bir araç bakıyorum. Aklımda kalan araç dizel mitsubishi asx . 2015 model 89000 km 520000 tl istiyor. Hatasız araç dolu paketmiş. Aracın motoru 1.6 hdi peugeot ile aynı motor. Ama bakım maliyetleri ve parça fiyatları hakkında bir fikrim yok kararsız kaldım. Sizce kaliteli bier araçmıdır ? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Bence alın fiyatı km si iyi duruyor. İlanda beyaz olan herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Murat Kırçal yazdı: 1.6 hdi Markette bile parçası var. Ancak, Mitsubishi kendine has değişiklikler yaptı ise, işler değişiyor. Örnek, 1,6 HDİ MAF sensörü 2 tırnak dişlidir ancak, Mitsubishi' de 3 tırnaktır 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Murat Kırçal yazdı: 2015 model 89000 km 520000 tl istiyor. Hatasız araç dolu paketmiş. Şu piyasada alır kaçarım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 mahalleli ne der diye düşünülmez ise güzel marka 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Arkadaşımda var 2016 dan beri kullanıyor bir sıkıntısı yok. Blaukpunt dkranlı multimedia var ama geri görüş yoktu ekledi. Sadece bu araca özgü değil arka taraf gürültülü. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: mahalleli ne der diye düşünülmez ise güzel marka Yeğenim, Tofaş Kartal 1,6 i.e. SLX varken 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Tamer Topaç yazdı: Yeğenim, Tofaş Kartal 1,6 i.e. SLX varken yeşil demağğğğğğ cms li üffff Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: yeşil demağğğğğğ cms li üffff Canevooaaarrrr 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Tamer Topaç yazdı: Canevooaaarrrr uffff açık otoparkta festivallere akmalık Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 aldınız herhalde. ilan kalkmış. emsallerine göre 100bin ucuzdu. Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 8 Nisan 2023 Yazar Paylaş 8 Nisan 2023 Emrullah Aydoğdu yazdı: aldınız herhalde. ilan kalkmış. emsallerine göre 100bin ucuzdu. Başkanım ilanı kaldırmış. Emsallerine göre fiyatı iyiydi. Araç sahibi telefon paylaşmamış. Mesajlarıma bakmadı cevap verse hemen gidecektim araca, aslında araç bizim burada göreme uçhisar'da idi. Vatandaş kaporacı da olabilir. Başka bakıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan 2023 Paylaş 9 Nisan 2023 Murat Kırçal yazdı: Başkanım ilanı kaldırmış. Emsallerine göre fiyatı iyiydi. Araç sahibi telefon paylaşmamış. Mesajlarıma bakmadı cevap verse hemen gidecektim araca, aslında araç bizim burada göreme uçhisar'da idi. Vatandaş kaporacı da olabilir. Başka bakıyorum. tanıdıktan sandım, durum böyle ise o tip ilanlardaki rakamlara çok inanmayın, hayırlısı Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 9 Nisan 2023 Yazar Paylaş 9 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: tanıdıktan sandım, durum böyle ise o tip ilanlardaki rakamlara çok inanmayın, hayırlısı Abi geçen kardeşimi asker arkadaşı aramış araba var diye , 2007 model fiyatı çok uygundu. Arkadaşı işlerinden dolayı gelemediği için biz bakalım sıkıntı olmaz ise çağıralım gelsin almaya ama araç sahibini aradık görüştük konum at arabaya geleceğiz dedik bir daha dönüş yapmadı telefonlarımıza bakmadı. Kaporacılar çok tehlikeli bizim burada bir abi mizi 50000 tl dolandırdılar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan 2023 Paylaş 9 Nisan 2023 Murat Kırçal yazdı: geçen kardeşimi asker arkadaşı aramış araba var diye bizim köyde bir küp bulduk diye foto atarlardı bir de o var dikkatli olmalı arkadaş çevresi riskli Yorum bağlantısı
Recommended Posts