İçeriğe Yönlendir

Mitsubishi ASX 1.6 Dizel

Murat Kırçal

Recommended Posts

Murat Kırçal

Öncelikle hayırlı ramazanlar. Arkadaşlar courieri satıp suv tipi bir araç bakıyorum. Aklımda kalan araç dizel mitsubishi asx . 2015 model 89000 km 520000 tl istiyor. Hatasız araç dolu paketmiş.

Aracın motoru 1.6 hdi peugeot ile aynı motor. Ama bakım maliyetleri ve parça fiyatları hakkında  bir fikrim yok kararsız kaldım. Sizce kaliteli bier araçmıdır ? 

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Bence alın fiyatı  km si iyi duruyor.  İlanda beyaz olan herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Murat Kırçal yazdı:

1.6 hdi

Markette bile parçası var. Ancak, Mitsubishi kendine has değişiklikler yaptı ise, işler değişiyor.

Örnek,

1,6 HDİ MAF sensörü 2 tırnak dişlidir ancak, Mitsubishi' de 3 tırnaktır :yildizlar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süleyman Can
Murat Kırçal yazdı:

2015 model 89000 km 520000 tl istiyor. Hatasız araç dolu paketmiş.

Şu piyasada alır kaçarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Arkadaşımda var 2016 dan beri kullanıyor bir sıkıntısı yok. Blaukpunt dkranlı multimedia var ama geri görüş yoktu ekledi. Sadece bu araca özgü değil arka taraf gürültülü. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

mahalleli ne der diye düşünülmez ise güzel marka

Yeğenim, Tofaş Kartal 1,6 i.e. SLX varken  :nargile:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

Yeğenim, Tofaş Kartal 1,6 i.e. SLX varken  :nargile:

yeşil demağğğğğğ cms li üffff

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

yeşil demağğğğğğ cms li üffff

Canevooaaarrrr
2e7e9fe76871f5e6d6f436739120a45b.jpg.37a432251137819b87ba1525bdd46e37.jpg

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

Canevooaaarrrr
2e7e9fe76871f5e6d6f436739120a45b.jpg.37a432251137819b87ba1525bdd46e37.jpg

uffff açık otoparkta festivallere akmalık

Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu

aldınız herhalde. ilan kalkmış. emsallerine göre 100bin ucuzdu.

Yorum bağlantısı
Murat Kırçal
Emrullah Aydoğdu yazdı:

aldınız herhalde. ilan kalkmış. emsallerine göre 100bin ucuzdu.

Başkanım ilanı kaldırmış. Emsallerine göre fiyatı iyiydi. Araç sahibi telefon paylaşmamış. Mesajlarıma bakmadı  cevap verse hemen gidecektim araca, aslında araç bizim burada göreme uçhisar'da idi. Vatandaş kaporacı da olabilir. Başka bakıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Kırçal yazdı:

Başkanım ilanı kaldırmış. Emsallerine göre fiyatı iyiydi. Araç sahibi telefon paylaşmamış. Mesajlarıma bakmadı  cevap verse hemen gidecektim araca, aslında araç bizim burada göreme uçhisar'da idi. Vatandaş kaporacı da olabilir. Başka bakıyorum. 

tanıdıktan sandım, durum böyle ise o tip ilanlardaki rakamlara çok inanmayın, hayırlısı

Yorum bağlantısı
Murat Kırçal
Çağlar Bayur yazdı:

tanıdıktan sandım, durum böyle ise o tip ilanlardaki rakamlara çok inanmayın, hayırlısı

Abi geçen kardeşimi asker arkadaşı aramış araba var diye , 2007 model fiyatı çok uygundu. Arkadaşı işlerinden dolayı gelemediği için biz bakalım sıkıntı olmaz ise çağıralım gelsin almaya ama araç sahibini aradık görüştük konum at arabaya geleceğiz dedik bir daha dönüş yapmadı telefonlarımıza bakmadı. Kaporacılar çok tehlikeli bizim burada bir abi mizi 50000 tl dolandırdılar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Kırçal yazdı:

geçen kardeşimi asker arkadaşı aramış araba var diye

bizim köyde bir küp bulduk diye foto atarlardı bir de o var dikkatli olmalı arkadaş çevresi riskli :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...