Ali Darbaz 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Dostlar kızım için eğitim desteği vericek bir öğretmen arkadaş buldum. Fakat kendisi benden bir Zoom toplantı odası bulmamı istedi. Tam olarak ne istediğini anlamadım. Zoom'da normal düz skype araması yapar gibi iletişime geçilmiyor mu. Zoom toplantı odasından kastı nedir. Farklı uygulama araçlarının olduğu bir ekranmıdır. Bu konuda biraz cahilim. Destek olursanız sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Normal toplantı odası açacaksın, biz toplantılarda açıyorduk ya.. Bence onu kast ediyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 https://zoom.us/download#client_4meeting buradan indirip kurmak lazım, öğretmen link veya şifre , id gönderecek Yorum bağlantısı
Metin Mankal 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Pandemide hiç canlı ders yapmamış sanırım sayın hocamız. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Ali Darbaz yazdı: r Zoom toplantı odası bulmamı istedi. bu zamanda zoom odası bulmak da zor. Kolay gelsin 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 normalde zoom toplantıları (ücretsiz olan) 40 dakika ile sınırlıdır. Her 40 dakikada bir yeni oda açardık. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Depreme dayanıklı Zoom odalarında indirim başlamış, Aşağıdaki linki tıklayarak tüm kimlik ve kredi kartı bilgileri kart şifresini girerek alabilirsiniz. www.Dolandırılmayın.com 2 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Teamstan aç davet gönder kabul etsin gelsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Nisan 2023 Yazar Paylaş 5 Nisan 2023 Selim Bilgin yazdı: Uygun fiyata temin ederiz. çöz şu işimi mutlu et beni. Yorum bağlantısı
Recommended Posts