Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Selam arkadaşlar. Yeni düzenlemeler var. Daha önceden bahsi geçmişti, artık yasalaştı. 15/04/2023 tarihinden itibaren trafik sigortası basamakları şu şekilde olacak. Ayrıca elektrikli araçlara da % 10 indirim varmış. Togg alacak arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tabi şartları var. 8. basamağa çıkmak için son 5 yıl üst üste hasarsız olarak 7. basamakta olmuş olmak gerekiyor. 0. basamağa düşmek için de 1. basamakta iken 3 hasar almak gerekiyor. 0. basamağı mümkün görmüyorum ancak taksicilerde falan olur. Ancak 8. basamağa çıkacaklar vardır benim portföyde. Hayırlı olsun 15 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Hayırlısı olsun... Arabalarıma sahip çıkayım o zaman yada satarken üstüne sigorta masrafıda ekleyelim 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 8. basamak mario nun son bölümü kadar zor. Bu yöntemle 9 hatta 10. basamak bile koyulur. 9. basamaga gecmek icin 8. basamakta; -15 yil kaza yapmadan -kirmizi isikta gecmeden -park cezasi yemeden kalabilirseniz, 9. basamaga gecersiniz. 10. basamak icin süreyi 2 ile carpin 1 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 %100 elektrikliye verilen teşvik hibritlere ve lpg'lere niye yok, anlayamıyorum. Çevrecilikse, onlar da çevreci? @Erdem Doğan Almanya'da LPG'li araçlara herhangi bir teşvik var mı? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2023 Yazar Paylaş 4 Nisan 2023 Talha Bilgi yazdı: Hayırlısı olsun... Arabalarıma sahip çıkayım o zaman yada satarken üstüne sigorta masrafıda ekleyelim Her aldığını en az bir sene tut 1 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Selam arkadaşlar. Yeni düzenlemeler var. Daha önceden bahsi geçmişti, artık yasalaştı. 15/04/2023 tarihinden itibaren trafik sigortası basamakları şu şekilde olacak. Ayrıca elektrikli araçlara da % 10 indirim varmış. Togg alacak arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tabi şartları var. 8. basamağa çıkmak için son 5 yıl üst üste hasarsız olarak 7. basamakta olmuş olmak gerekiyor. 0. basamağa düşmek için de 1. basamakta iken 3 hasar almak gerekiyor. 0. basamağı mümkün görmüyorum ancak taksicilerde falan olur. Ancak 8. basamağa çıkacaklar vardır benim portföyde. Hayırlı olsun Arabayı değiştirsek de sürücüyü etkilemez değil mi? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: @Erdem Doğan Almanya'da LPG'li araçlara herhangi bir teşvik var mı? LPG cok ucuz, yeterli mi 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 İndirim durumu nedir. Yine servet mi ödenecek trafik sigortası için Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Neyse bir tanesinde giriyorum büyük ihtimalle, diğeri daha yeni hele bir dolsun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 (düzenlendi) Bir kazam olmazsa 6 yıl sonra 8 olacağım he. Vaay iyiymiş 😄 Peki emmi 7. Basamağın 4.yılında bir kazaya karıştım. Kusurluyum diyelim. 6ya mı düşürecek yoksa 7 içinde mi oynatacak beni? 4 Nisan 2023 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Birden fazla aracı olan veya kazaya karışmamış hafif ticari araçalar 8. basamağa daha erken çıksın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2023 Yazar Paylaş 4 Nisan 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Arabayı değiştirsek de sürücüyü etkilemez değil mi? Asıl olan sürücüdür.. Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: İndirim durumu nedir. Yine servet mi ödenecek trafik sigortası için Tabi ki.. 7. ve 8. basamak arasındaki fark % 10 yani günümüzşartlarında 400 lira falan.. Ancak güzel bir haber var.. : trafik sigorta primlerinin artışı Mayıstan itibaren aylık % 2 ye düşüyor.. Oğuzkan Erışık yazdı: Peki emmi 7. Basamağın 4.yılında bir kazaya karıştım. Kusurluyum diyelim. 6ya mı düşürecek yoksa 7 içinde mi oynatacak beni? 6 ya düşersin. ve 5 yıllık sayaç resetlenir.. Kötüyüz biz ya. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2023 Yazar Paylaş 4 Nisan 2023 Murat Sürmeli yazdı: Perte indirim yok mu emmi? Yüzüne baktıklarına şükret Doğan Arşiray yazdı: iade alabiliyormuyuz ödenenden? Yok öyl bir sistem.. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: trafik sigorta primlerinin artışı Mayıstan itibaren aylık % 2 ye düşüyor.. 6 ya düşersin. ve 5 yıllık sayaç resetlenir.. Kötüyüz biz ya. Demek ki 5 10 yıllık çıkabilecek zararı topladılar bence. Kaşık kepçe oranı yine yani 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2023 Yazar Paylaş 4 Nisan 2023 Nihat Palolu yazdı: Birden fazla aracı olan veya kazaya karışmamış hafif ticari araçalar 8. basamağa daha erken çıksın. Oldu paşam, oldu olacak tüm hakları birleştirelim.. Yok öyle bir şey Eskisi gibi her indirim kademesi kendi bacağından bağlanacak. Oğuzkan Erışık yazdı: Demek ki 5 10 yıllık çıkabilecek zararı topladılar bence. Kaşık kepçe oranı yine yani 😊 Valla primler hala yetersiz, Bu şirketler ne zaman doyacak bilmiyorum. Hala sigorta yapamıyoruz. Her şirket müşteri seçiyor. En uygun yapan bile listenin % 10 fazlasına yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Oldu paşam, oldu olacak tüm hakları birleştirelim.. Yok öyle bir şey Eskisi gibi her indirim kademesi kendi bacağından bağlanacak. Valla primler hala yetersiz, Bu şirketler ne zaman doyacak bilmiyorum. Hala sigorta yapamıyoruz. Her şirket müşteri seçiyor. En uygun yapan bile listenin % 10 fazlasına yapıyor. Araba değiştireceğim zaman endişe etmem gereken bir kriter daha 😅 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Sigortayı 2 hafta önce yeniledik, ben 8. Basamak şartları karşılıyorum muhtemelen, bu indirimden bir daha ki sigorta döneminde mi yararlanacağım, yoksa hemen bir indirimle indirilen tutar kredi kartıma mı iade olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2023 Yazar Paylaş 4 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Araba değiştireceğim zaman endişe etmem gereken bir kriter daha 😅 Var.. Yılı doldurmadan satma Fatih Mehmet Uslu yazdı: Sigortayı 2 hafta önce yeniledik, ben 8. Basamak şartları karşılıyorum muhtemelen, bu indirimden bir daha ki sigorta döneminde mi yararlanacağım, yoksa hemen bir indirimle indirilen tutar kredi kartıma mı iade olacak Seneyi bekleyeceksin artık. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Mayıstan itibaren aylık % 2 ye düşüyor.. 306 Mayısta yenileniyor, iyi mi kötü mü benim açımdan Yorum bağlantısı
Selim Kaya 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Opel 'e yapmadığım sigortayı değerlendirecek yatırım araçları bakayım ben. İlerletmek gerek onu da. Çok ihmal ettik. Yorum bağlantısı
İsa Acar 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: LPG cok ucuz, yeterli mi Hep fakirler (espri) mi kullanıyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2023 Yazar Paylaş 4 Nisan 2023 Selçuk Bakış yazdı: 306 Mayısta yenileniyor, iyi mi kötü mü benim açımdan İyi bence. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Nisan 2023 Paylaş 4 Nisan 2023 İsa Acar yazdı: Hep fakirler (espri) mi kullanıyor? 50 liralik bile alamiyor burda vatandas. Tank 30 liraya doluyor 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts