İçeriğe Yönlendir

Depremzede

Hamit inan

Recommended Posts

Hamit inan
(düzenlendi)

Arkadaşlar aksam sosyal medyada gezerken birinin çok zordayım yardım edin diye mesajını gördüm. Aha dedim dolandırıcı şunu yoklayayim. Açık adresini ver arkadaşları yonlendirecegim diye mesaj attım. Pat diye açık adresini verdi. Para olması önemli değil yiyecek dahi yeterli olur annem babam 2 çocuk eşim hamile günü birlik çalışıyordum eşimin doğumundan çalışmadım kartlar hesap falan tükendi.... 

Sosyal medyaya baktım ailesi deprem bölgesi v.s. eski gerçek bir hesap. 

Elimde olduğu kadar yolladım. Bir zaman sonra tel bankaciligindan görüntü alıp atmış. Hakkaten kart limiti dolu ve hesapta benim yolladığım para.

"Abi Allah razı olsun sabah ne yapacağım diye bunaliyordum dedi.

Çok fazla yazdım kusura bakmayın ama canım sıkıldı uykum kaçtı. O bölgede olduğumu sandı İzmir Karşıyaka'da bir adres vermisti ve ısrarla iftara davet etti. 

İmkanınız varsa ufakta olsa isteyenler el atsın yada o bölgede olanlar yiyecek kolisi bırakabilir. Ben ikna oldum.

Hele o sevinçle gelen son mesaj " sabah ne yaparım diye düşünüyordum"

Rabbim kimseyi evladı ailesi ile sınamasın onlara mahcup etmesin 

Yardımcı olmak isteyenlere özelden bilgilerini atabilirim

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
  • Beğen 15
  • Teşekkür 5
  • Üzgün 3
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Ramazan ayı yardımlaşma ayı , bereket ayı fakirin düşmüşün halinden anlama ayı abi. Kesene bereket, en güzelini yapmışsın.

Bazen kapıya gelen adamların dolandırıcı olduğunu bile bile yardım ettiğim oldu. Tarafımız ve yardım amacımız belli. Karşı taraf bunu hayrada kullanabilir şere de öyle değil m..

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Ersev Kaya

Tüp bebek denemeleri başarısız olunca, evdeki çocuk kıyafetlerini deprem bölgesine göndermek üzere yaş kategorilerine göre ayırıp hazırladık ama gönderemedik.

Ailenin 0-10 yaş arası çocukları varsa, hepsini gönderebilirim. Epeyce var.

Sizden de Allah razı olsun.

• Beğen 7
  • Üzgün 3
Yorum bağlantısı
Hamit inan
Ersev Kaya yazdı:

Tüp bebek denemeleri başarısız olunca, evdeki çocuk kıyafetlerini deprem bölgesine göndermek üzere yaş kategorilerine göre ayırıp hazırladık ama gönderemedik.

Ailenin 0-10 yaş arası çocukları varsa, hepsini gönderebilirim. Epeyce var.

Sizden de Allah razı olsun.

İki çocuğu ufak 3. yolda idi. Özelden mesaj atıyorum

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

Yardımlarda malesef ilk baş akla gelen yardımlar gerçekten yerine ulaşıyormu sorusu buna istınaden direk kişilere ulaşmak en iyisi,bende elden geldiği kadar yardım etmek isterim,sizede teşekkür ederim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Maraştaysa bir şeyler yapmaya çalışırım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)
Metin Mankal yazdı:

Maraştaysa bir şeyler yapmaya çalışırım.

İzmir karşıyaka ya yerleşmişler abi

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Tüm arkadaşlarımızdan bu forumda emeği geçenlerden Allah razı olsun. Az yada çok belki gününü kurtardık ama bu arkadaşin ramazan günü gerçekten gönlü oldu çok sevindi. 

Herkese çok teşekkür ediyorum çok sağolun 

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Servet Aydın yazdı:

Bende alsam ya bilgileri

Mesaj attım abi

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Arkadaşlar yardımcı olacak kişi sayısı 15 i buldu, arkadaş kısa günü kurtardı. bu kadar yeterli gibi geliyor bana. Başka insanlarında ihtiyacı olabilir.

Tüm samimiyetim ile söylüyorum; Hepinizden Allah razı olsun

Arkadaş gercekten çok sevinmiş arada mesaj atıyor.

"Çok şükür bugün ramazan  kolisi geldi sizin attiginizla da sebzeyi hallettim  bir iki arkadaşıniz da para attı galiba çok şükür bir nefes aldım sayenizde abim ayağınıza taş değmesin inş"

• Beğen 1
  • Teşekkür 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...