Çağlar Bayur 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ensede mendil eskiden ismlerin baş harfleri işlenmişi olmazsa olmazdı hey gidi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Radar olayı kalktı heralde. Seçim yatırımı olsa gerek. Şehir içindeki artık otobüs duraklarına park ederken bile tereddüt etmiyor çakallar. Düzen falan kalmadı ülkede Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Nisan 2023 Yazar Paylaş 23 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Radar olayı kalktı heralde. Seçim yatırımı olsa gerek. Şehir içindeki artık otobüs duraklarına park ederken bile tereddüt etmiyor çakallar. Düzen falan kalmadı ülkede Adapazarı'nda otoyol da calinin arkasında idi güzel kamuflaj yapmış. Çorum'a gelmeden de bı tane viraj içinde yatmıştı. Tedeslere gelemeden Çağlar Bayur yazdı: eskiden ismlerin baş harfleri işlenmişi olmazsa olmazdı hey gidi Aynen hey gidi kırmızı Ford transiti ile posta arabası yapan eniştem geldi gözümün önüne 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Adapazarı'nda otoyol da calinin arkasında idi güzel kamuflaj yapmış. Çorum'a gelmeden de bı tane viraj içinde yatmıştı. Tedeslere gelemeden Aynen hey gidi kırmızı Ford transiti ile posta arabası yapan eniştem geldi gözümün önüne onlar da ayıp olmasın diyedir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Nisan 2023 Yazar Paylaş 23 Nisan 2023 Limitorle geliyorum o yolu. Sadece bolu sonrası sıkıldım baktım oyuncu arkadaşlar var o ara limitoru kaldırdım. Orda da Max 180 190 yapmisizdir çünkü sağolsun sol şerit hep dolu. bı ara dinlenmek için sağdan tatlı tatlı giderken çalı içinde bı bej symbol silüeti gördüm. Her halde otoban çok sıkışık diye yüzü yoktu görünür radarliga. 143 ile gidenleri mi yakalayacakti ne sinsi sinsi Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Nisan 2023 Yazar Paylaş 29 Nisan 2023 320 bin bakımı yaptık :P Mercedes yağ 5w40 yağ 5.5 litre (6 litre de ) 1080 TL Mercedes filitreler hava 280TL yağ 200TL polen 300TL Balata spreyi Silikon sprey sunroff bakımi Diagnos İşçilik 500 TL Total 2500 TL Bujileri de degisicem elinde aracınki yoktu Bı de LPG bakımı yapilacak 4 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 o nasıl rakam orjinal parçalar ile hemde? Egea daha pahalı tutardı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Nisan 2023 Yazar Paylaş 29 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: o nasıl rakam orjinal parçalar ile hemde? Egea daha pahalı tutardı Bı arkadaş gitti . Önerdi gittik. Kutular mutular orjinal günahı boynuna. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: o nasıl rakam orjinal parçalar ile hemde? Egea daha pahalı tutardı 600 bakım seti 100 de işçiliğe ataeşeriz 700, bir de bedava su tuttururz 5 de çay içeriz bedava gelir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Nisan 2023 Yazar Paylaş 29 Nisan 2023 100 lira ya selam almıyorlar Ben bile öğrendim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Nisan 2023 Paylaş 29 Nisan 2023 Parçalar çok ucuz deyip almazdım mercedesim olsa Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Mayıs 2023 Paylaş 1 Mayıs 2023 cumartesi günü yazlık/kışlık lastik değişimi yaptırdıım o bile 400 lira olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2023 Sunroff bakımı diye Mercedesci görünen yerleri yağlamiş üste bide çok kez ileri geri yapınca tabi yağsız kalan yerler zorladı altın kapılarımiz kan oldu sunroff aramızdan ayrıldı ertesi gün. Aklınızda olsun cam tavanin yan citalari komple sökülmeden gizli raylar gözükmüyor. Daha çok yağsız kalan kısım o raylar. Yağsız kalan rayda kızak zorlanınca öndeki sunroff motoru dişlisi sıyıriyor. Dedim parça vs belki gerekir ayaklar da vs hasar varsa. Çünkü tek taraflı havada kalmıştı kapatacam diye ayağı yerinden cikartilar İzmit'te. O yüzden İstanbula geldim. Meşhur sunroff center Maslak. Sabahtan geldim ki hani randevu vs problemi oluyormus dediler en kötü bakar fiyat verir sakinse de söker erkenden başlar. Düğmeye bastı sunroff dağılmış dedi . Komple inicek tavan. İyi dedim maliyet ayaklar sağlamsa 12 bin gibi çıkar dedi. o ara esnaf bı abimiz var alt dükkanda ona dedim var mı tanıdık. Sağolsun birini aradı geldi baktı. Sunroff motor dişlisi sıyırmış gibi. Dişli ise kolay halatsa biraz uğraşırız ama çözeriz dedi. Dedim ayak kırık olabilir kastı cam tek taraflı dedim.cozeriz dedi :). Ne kadara patlıcak dedim dişli + bakimla kurtarırsa 2000 halat değişirse 5 bin gibi dedi. Neyse söktü disli ile sıyırdık. Arka ayağın birini de kuvvetlendirdi. Güzelce gresledi. Perdesi yanlış takılmış onu da düzeltti. 2 bin ile çıktık ordan. Hazır vermeye başlamışken LPG bakımıni da yaptık. Lifte aldık diye tabi ön takım bı havalandı şimdi yağsız yerler gacirdiyor :P ıslanıp geçerse iyi yoksa bide on takım gresleriz haftaya. Aklımızdayken @Önder Özcan in tandığı bı anahtarci vardı Avrupa da. Gelmişken onu da çözdük. Yedek anahtar yapıldı eski hafızalar silindi. Mustafa Tüfekçi yazdı: Yapılacaklar Arka Park sensörü? Otomatik far seviye? Far sistemi güncelleme ( LED veya bı Xenon mercek iyileştirme)? Yedek anahtar? 1200 TL Standart bakım? 2500 TL Ateşleme bakımı? LPG bakımı ? 700 TL Sunroof bakımı! 2000TL 7 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mayıs 2023 Paylaş 1 Mayıs 2023 1 günlük tatil bayağı verimli geçmiş. Hayırlı olsun. Far işi ne oldu? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: 1 günlük tatil bayağı verimli geçmiş. Hayırlı olsun. Far işi ne oldu? Beyinleri bakmamiz lazım. Kodlama işini yapacak babayiğit bulamadım. Beyinler çin malı vs çıkarsa zaten far seviye çalışmıyor.kodlanmiyor. Çıkma beyin ile sıfır beyin arasında 1000 lira var. Çıkmaya tanesi 4 yeniye 5 çektiler ona da baktim bu gün. Kodlu diyor yersen. Tüm bu işler için o Tampon inecek. Ve far motoru çalışmadan geri takarsam deliririm. Farlarin seviyesini kasadan yükselttim. Sadece zayıflığı için de bu balast işinden vazgeçmem lazım ki bi mercek işine gireyim. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Mayıs 2023 Paylaş 1 Mayıs 2023 Ooo yapilan isler hayirli olsun. Bende direksiyon kilidine 7 verdim iki gun evvel 😅 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2023 Sami Demirpaz yazdı: Ooo yapilan isler hayirli olsun. Bende direksiyon kilidine 7 verdim iki gun evvel 😅 Yapıyoruz bu sporu Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Sami Demirpaz yazdı: Ooo yapilan isler hayirli olsun. Bende direksiyon kilidine 7 verdim iki gun evvel 😅 O nasil kilit banka kasasinda mi kullaniliyor? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2023 İki rotil bir ama bir Yavru 1200 TL işçilik ile değişti. Yanarım rot ayarına yanarim yine bozduk. 4 defada direksiyon hizalamalistik bidaha gircez 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Erdem Doğan yazdı: O nasil kilit banka kasasinda mi kullaniliyor? Sorma yahu. Opulduk resmen. Direksiyon kilidi bozulmus, bosa cikmiyordu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2023 Rotcu insafa geldi 150 ver abi sen hep geliyon dedi. Yine ikinci de hizaya getirdi. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts