Mustafa Tüfekçi 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Lastikleri değişirken balatalar gözüme ilişmisti. Fren âşıntı uyarısı daha cikmasada disk inceden ses yapmaya da başlamıştı. Arka jantlara da yamukluk vs var demişti balans güzel olmamışti. 140 sonrası titreme oluyordu. 45 bin km'lik balatamiz ve en az iki bslata Eskisi gibi zaman bulamıyorum sanayiye gitmeye. Bu gün gittik özlememisim Ön disk balata Ön disk balata işçilik 6000TL Tek jant yamuk diye gittik 4 jant düzeltildi! Balans yapıldı 3800TL Yıkadık kaç zamandır yikiyamiyorduk 12 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: yıkama kaç tl 3 jeton işçilik bizden 120 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Mustafa Tüfekçi yazdı: 3 jeton işçilik bizden 120 Bedava Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Salı 21:11 Paylaş Salı 21:11 bosch mu yazıyor balatada ben mi öyle görüyorum? mutfak eşyası mı bu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 19:22 Yazar Paylaş Çarşamba 19:22 Erdem Doğan yazdı: bosch mu yazıyor balatada ben mi öyle görüyorum? mutfak eşyası mı bu Hele hele made in germany :P Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 06:52 Paylaş Cuma 06:52 Bizde ücretsiz, bikinili kızlar yıkıyor, köpükle. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 07:37 Paylaş Cuma 07:37 Önder Özcan yazdı: Bizde ücretsiz, bikinili kızlar yıkıyor, köpükle. hangi araba bu? Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 07:53 Paylaş Cuma 07:53 Doğan Arşiray yazdı: hangi araba bu? Bir araba yok. There is no car. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 07:56 Paylaş Cuma 07:56 Önder Özcan yazdı: Bir araba yok. There is no car. Wtf Yorum bağlantısı
Recommended Posts