Önder Özcan 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Mertol Kip yazdı: 270CDI olaymış iyiymiş. Sarayım mı? 3 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ekim Yazar Paylaş 4 Ekim Mertol Kip yazdı: 270CDI olaymış iyiymiş. Neden ama :P Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Önder Özcan yazdı: Sarayım mı? arka camı çok şık, yeni mi ? 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Çağlar Bayur yazdı: arka camı çok şık, yeni mi ? Yepisyeni. Sarayım mı? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Neden ama :P Soruyorsan sana 200 çok hatta rönoğ sümbül motorlu olanından olsun. Önder Özcan yazdı: Sarayım mı? Rengi uymaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Önder Özcan yazdı: Yepisyeni. Sarayım mı? takas? piano ile? nakliye benden Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim Mertol Kip yazdı: Soruyorsan sana 200 çok hatta rönoğ sümbül motorlu olanından olsun. Rengi uymaz. Son benzinli Mercedes motoru gibi bişi bizimkisi de ya m271. lütfen ama reno motorlu felan :P Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Son benzinli Mercedes motoru gibi bişi bizimkisi de ya m271. lütfen ama reno motorlu felan :P Aluminyum blok olduktan sonra mercedes üretse nolur len. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Ekim Yazar Paylaş 6 Ekim Mertol Kip yazdı: Aluminyum blok olduktan sonra mercedes üretse nolur len. Om series farz diyorsun. Om606 bı 124 sw olsa binilir façalı çamurluk Om642 280 CDI da severiz de o da alüminyum imiş 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Silecekleri değiştim Bosch Eco twindi galiba eskisi çoklu apartlarli Yenisi rbw pro araca özel Daha estetik durdu Eskiler 1.5 yıllık 30 kusur bin km kullanmışiz 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: 1.5 yıllık 30 kusur bin km taxi gibi mübarek Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Çağlar Bayur yazdı: taxi gibi mübarek Yok be onlar 220 CDI bej oluyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim İlkay Başaran yazdı: Kapak jant Yok ya genelde yılduz diye geçen şu Yada toliman 211 de saç jant bulmak daha zor :P 210 203 ler kapak çok da 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Silecekte silbak en iyisi bence,fiyat performans olarak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: arka camı çok şık, yeni mi ? Yeni yeni. bana kitlemişti arka camı. Önder Özcan yazdı: Sarayım mı? Bu ne böyle pembe gibi bişi.. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Yada toliman bana bundan lazım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Doğan Arşiray yazdı: bana bundan lazım. Hangi araca? 211 de çok çirkin duruyor bu. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Önder Özcan yazdı: Hangi araca? 211 de çok çirkin duruyor bu. w 140? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Önder Özcan yazdı: Hangi araca? 211 de çok çirkin duruyor bu. w204 e takacağım. gövdesi köşeli sayılır. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Doğan Arşiray yazdı: w204 e takacağım. gövdesi köşeli sayılır. Bendekiler 204 jantı Mis gibi jantı var 204 ün, macera mı arıyoruz? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Doğan Arşiray yazdı: bana bundan lazım. Arada nete düşüyor ya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts