Mustafa Tüfekçi 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak (düzenlendi) Su Radyatöru 3 litre Mavi antifriz 6 litre motor yağı 1 litre şanzıman yağı Yağ hava filitresi Karter tapa tamir 11.600 TL 340.000 bakımı ile çıktık sanayiden 24 Ocak tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak karter tapasına ne oldu kine? eski tapa böyle çıkıntılı mıydı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak Çağlar Bayur yazdı: karter tapasına ne oldu kine? eski tapa böyle çıkıntılı mıydı? Karter tapasini patlatmislar, sıkacam derken abaninca çatlıyor yeri cins. Zaten i yüzden hep üstten çektiriyorlar yağı genelde. Bizimki catlakti üstten İran yapıştırıcı yapmışlardi. Onu kaynakla tamir ettirdim. Çıkma kartel alacaktım aslında ama montajı çok uğraştırıyor ve maliyetli geldi. Kaynakla yaptılar şuan pulu civatasi çiçek gibi oldu. Orjinali de çıkıntılı mi derken 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Çağlar Bayur yazdı: öndeki metali kapatan bir kozmetik kapak yok mu Kayıp genelde sökük 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Ben o kapaga bir bakayim, sen buraya gelince alip götürürsün Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Şubat Yazar Paylaş 24 Şubat Allah bı üst kasasını da nasip eder inşallah 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Mustafa hocam yeni kasalar illaki daha teknolojiktir. Ancak bu kasada kullanılan teknolojiyi parlatıp parlatıp önümüze getiriyorlar. Kapıdan koltuk ayarlar ve koltuk kafalığını ayarlama, göstergeli orijinal park sensörleri, hele ön konsoldaki tuş takımı bolluğu insanın içini ısıtıyor. Kırmızı olanın gri rengi 270 cdi olarak bugün bile aklımı çeliyor. Rabbim daha iyilerini nasip etsin. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Allah bı üst kasasını da nasip eder inşallah 350cdi mesela. Yakisir. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Doğan Arşiray yazdı: 350cdi mesela. Yakisir. Severşz. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Şubat Yazar Paylaş 24 Şubat Doğan Arşiray yazdı: 350cdi mesela. Yakisir. Dizel çok sevmiim, 250 cgi Lara LPG takanlar var prinsli bı w212 ye geçersek iyidir Selim Bilgin yazdı: Severşz. Kalemin ya seversin 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Allah bı üst kasasını da nasip eder inşallah Amin 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Önder Özcan yazdı: Alacağın olsun Abi. Bu salakça olduğunu tahmin ettiğim şeyi izlemiyordum, sen paylaşınca izledim, pişmanım. Keşke izlemeseydim, vakit kaybı. Hafızada yer kaybı. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Alacağın olsun Abi. Bu salakça olduğunu tahmin ettiğim şeyi izlemiyordum, sen paylaşınca izledim, pişmanım. Keşke izlemeseydim, vakit kaybı. Hafızada yer kaybı. Hocam camide filan insan kötü oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Hocam camide filan insan kötü oluyor. Bir o boyutu var. İnşallah gülmem. 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Mustafa Tüfekçi yazdı: Allah bı üst kasasını da nasip eder inşallah Binayı bir daha boyatın o zaman üst kasa gelecek demektir 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts