Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2023 Yazar Paylaş 18 Kasım 2023 Sezonun son seferindeyiz yükümuzu şükür sardık . Yarın dönüş yolu İki bavul içeriye kaldı mecbur 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Şoförlügumden utandim , Dayı ya helal Olsun 4 kişi tavana kadar bagaj 180 beygir bile yetmezmiş gibi gelirken bize dayı 1.4 le rampalara sarıyor 3 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Kemikli rampasındayiz ama nasıl kemik :P 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Şoförlügumden utandim , Dayı ya helal Olsun 4 kişi tavana kadar bagaj 180 beygir bile yetmezmiş gibi gelirken bize dayı 1.4 le rampalara sarıyor senin gidemediğin karda gider o haliyle. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Beni salsalar gidicen de salmiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 w211 sw sıralı 6, 320cdi... 190 bin km. (om648 motor yani) alınırmı? gümrükten çıkma mercedes servisinin arabası. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Şoförlügumden utandim , Dayı ya helal Olsun 4 kişi tavana kadar bagaj 180 beygir bile yetmezmiş gibi gelirken bize dayı 1.4 le rampalara sarıyor O dayı yarın üst kapak açtıracak ama olsun Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: w211 sw sıralı 6, 320cdi... 190 bin km. (om648 motor yani) alınırmı? gümrükten çıkma mercedes servisinin arabası. Dizeli sen biliyon abi ben merso dizeline hakim değilim diye yanaşamadim da çok güzel bı kaç araba var Emre Şimşek yazdı: O dayı yarın üst kapak açtıracak ama olsun Ben tek kişi giderken fairwayin contayi yemiştim o yükle kemikli rampasında felan hayal edemedim işte 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Mercedes tipi park lambaları varmış focusta. 8 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Emre Şimşek yazdı: O dayı yarın üst kapak açtıracak ama olsun 8 tur atmıştır km sayacı. O kadar olsun. Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben tek kişi giderken fairwayin contayi yemiştim o yükle kemikli rampasında felan hayal edemedim işte Saf biri bızıklamadıysa hiçbirşey olmaz.anadolu reno dolu. 6 7 kişi biniyorlar burada bagajda da zeytin çuvalları.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Dayı guvenmese o yükü sarmazdi maşallah dedik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Dayı guvenmese o yükü sarmazdi maşallah dedik geçmiş olsun yol hala kapalı mı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun yol hala kapalı mı Tıngır mıngır geliyoz da Bolu il sınırına girince tuzlama bitti yerde kar var işin rengi değişiyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 hala mı kar var zeminde? sabaha mesaiye yetiş te Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: hala mı kar var zeminde? sabaha mesaiye yetiş te Mesailik durum yok da geredeyi geçersek gerisi düz gibi duruyor bakalım Selim Bilgin yazdı: Lastik? Çaktırma takamadigh 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: takamadigh sönra yöl nie ilerlemiyör... 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: sönra yöl nie ilerlemiyör... Valla ben 8 saattir o yoldayım lastikten yana dert yaşamadım ama şuursuzca sağa sola terk arabalar tırlar nedeniyle gıdım gıdım ilerliyoz. Ha lastiksiz yakalandık ama Çankırı'ya kadar 15 derece hava vardı şans işte 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım 2023 Paylaş 20 Kasım 2023 Emre Şimşek yazdı: O dayı yarın üst kapak açtıracak ama olsun yıldızın beyin açtırmasından ucuz olur bence 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Kasım 2023 Paylaş 20 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yıldızın beyin açtırmasından ucuz olur bence artık bey demesek, o kadar samimiyiz forumca. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Kasım 2023 Paylaş 20 Kasım 2023 Ticari binek farketmeksizin bazı yollara kış lastiksiz kimseyi almamak lazım. Bolu dağı vs. başta olmak üzere. 3-5 tane zirzop binlerce insanı mağdur ediyor. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Kasım 2023 Yazar Paylaş 20 Kasım 2023 Maşallah Kazasız belasız geldik. Gerede dun saat akşam 5 de kapandı sabah 6 ya kadar kaderimizi terk ettiler. Hatta gece 3 gibi herkes uykuya geçti sol şeritteki bile arabalar vs. Sabah 6 da polis karşı şeritten siren çaldı. Önce anlamadık tabi meğer yol açılmış önümüzde, uyanın diyormuş kış lastiğim yoktu ama sorun olmadı şükür. Ebattan mi bilemedim hiç patinaj yapmadım frende de kaymadim. Millet zincirle bile patinaj yapıyordu. yolu tırlar kapattı, hep Azeri gürcü tırları. Bı kaç tanesi makaslamis gece o gece onların halt yemesine belki 30 40 km kuyrukta soğukta yattı millet. kaloriferimiz kontak kapatınca bile belli süre sıcaktı, ama ben yinede rolantide çalıştırdim, 10 saatte 10 litre felan lpg yakmış bu da böyle bir memleket dönüşü oldu Selim Bilgin yazdı: Ticari binek farketmeksizin bazı yollara kış lastiksiz kimseyi almamak lazım. Bolu dağı vs. başta olmak üzere. 3-5 tane zirzop binlerce insanı mağdur ediyor. Ne bir duba ne bir şey, sanırsın herkes turan kaya nin yigeni düşük bankette karda emniyet şeridi yapan İstanbullular vardı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2023 Paylaş 20 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: kış lastiğim yoktu ama sorun olmadı şükür. Ebattan mi bilemedim hiç patinaj yapmadım f toprak/zemin sıcaktı, bir ani dalga çarptı kar havada idi, normal şartlarda kayacak kapanacak bir hava değildi Mustafa Tüfekçi yazdı: yolu tırlar kapattı, hep Azeri gürcü tırları. Bı kaç tanesi makaslamis gece o gece onların halt yemesine cezası yok ise suç değildir, 2 tır 1 kamyonla ne kadar süre yol kapalı kalır diye denemişlerdir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Kasım 2023 Paylaş 20 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: kaloriferimiz kontak kapatınca bile belli süre sıcaktı, ama ben yinede rolantide çalıştırdim, 10 saatte 10 litre felan lpg yakmış Bu çok ama çok tehlikeli. Gazı geri çekip içeri veren araç, karbonmonoksit zehirlenmesine yol açabiliyor. Amerika'da bu yüzden bir yılda onlarca insan ölüyor. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts