İçeriğe Yönlendir

Kara Murad

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

ks3bbv3.png

Evet normal değilim ama başkalarinin anormallikleri yanında yine iyiyim.

Sene 2007 Stuttgart tan dönmüşuz gibi :P

Sene 94 deki aynı kare 

d46q4vu.png

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

düşük hacimli premium gurbetçi görünce ''dönüşte gümrük var herhalde'' diye geçiriyorum içimden istemsiz :) no offense ya da nichts für ungut :D 

yalnız harf seçimi bayağı başarılı

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Umut Taşlı yazdı:

düşük hacimli premium gurbetçi görünce ''dönüşte gümrük var herhalde'' diye geçiriyorum içimden istemsiz :) no offense ya da nichts für ungut :D 

yalnız harf seçimi bayağı başarılı

124 un plaka denk geldi sonradan farkettim bende :P  61ks760 i Stuttgart a çevirince :P

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Tüfekçi
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben anlamadım bu işi. 

Hani plakam gözükmesinciler var ya bunu da öyle düşün dekor plaka işte anla daaa

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Hani plakam gözükmesinciler var ya bunu da öyle düşün dekor plaka işte anla daaa

anladım ama niyesini anlayamıyorum :)  

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selçuk Bakış yazdı:

S=Stuttgart, MB= Mercedes Benz 211=arabada w211 yanlış mıyım?

yanlış olması mümkün değil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Kendim nazar değdircem :nazar:

Her uzunyolda iyiki almışım dedirtiyor.

Tek atimda 1000 km yol yapıp sanki yoldan gelmemiş gibi olmak. 

"the best, or nothing"

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mustafa Tüfekçi yazdı:

"the best, or nothing"

Bize de aldıracaksın mersoyu Mustafa sonunda:)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Cem Işık yazdı:

Bize de aldıracaksın mersoyu Mustafa sonunda:)

Yakışır abime de bı s class

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mustafa Tüfekçi yazdı:

"the best, or nothing"

Bir de motor büyük olsa 🚬

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selim Bilgin yazdı:

Bir de motor büyük olsa 🚬

V8 bişi olcaksa tamam. 

Ama V6 lardan ben çok haz alamadım.

2 3 tane alıcısı olduğum araba olmuştu. İçinde c320 de var e240 w211 de. Kompresörün tadını vermedi. Hatta c230 kompresörden sonra c320 ye niyetlenmistim. E5 trafiğinde hayal kırıklığı oldu bana. Ha illa gidiyor da onun hızını aldığı yerde ülke bitiyor :∆

şaka bı yana burda da yazmıştım bı clk320 ile tatlı bı denememiz olmuştu beni yakalayıp bagaj yazısını okuyunca kahkaha atmıştım. Ben clk200 kompresör diye bilenmistim dayiya 320 yazısını görünce sevindim. Fark 2** lerde biraz belli oluyor ki sadece motor değil büyük ihtimalle diferansiyellerde çeşit çeşit.

misal c230 245 gibi kalıyordu. Ama c200 260 i görüyordu. Tabi o Zaman 3. Köprü bomboş :P radar yok.

şimdi Max 140 limitorle yol gidiyoz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Yakışır abime de bı s class

Nerde bende o taş-ıtı alacak yürek:)

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mustafa Tüfekçi yazdı:

V8 bişi olcaksa tamam. 

2 3 tane alıcısı olduğum araba olmuştu. İçinde c320 de var e240 w211 de. Kompresörün tadını vermedi. Hatta c230 kompresörden sonra c320 ye niyetlenmistim. E5 trafiğinde hayal kırıklığı oldu bana. Ha illa gidiyor da onun hızını aldığı yerde ülke bitiyor :∆

şaka bı yana burda da yazmıştım bı clk320 ile tatlı bı denememiz olmuştu beni yakalayıp bagaj yazısını okuyunca kahkaha atmıştım. Ben clk200 kompresör diye bilenmistim dayiya 320 yazısını görünce sevindim. Fark 2** lerde biraz belli oluyor ki sadece motor değil büyük ihtimalle diferansiyellerde çeşit çeşit.

misal c230 245 gibi kalıyordu. Ama c200 260 i görüyordu. Tabi o Zaman 3. Köprü bomboş :P radar yok.

köprü yokuş aşağı olmalı bu süratler için. :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Doğan Arşiray yazdı:

Gençken yaptık bisiler filmi de var  bir kaç tane :P

https://youtu.be/19bpx9Jq7gw

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mustafa Tüfekçi yazdı:

V8 bişi olcaksa tamam. 

Turbo - Atmosferik karşılaştırması çok adil değil ama yine de CLK320'den o kadar uzayamaman lazım sanki. Motor filan bitiktir, tüplüdür, vardır bir şey.

Benim kastım E320 CDI filandı, senin yol onunla güzel olur.

Doğan Arşiray yazdı:

3.0'cılar takipleşiyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selim Bilgin yazdı:

Turbo - Atmosferik karşılaştırması çok adil değil ama yine de CLK320'den o kadar uzayamaman lazım sanki. Motor filan bitiktir, tüplüdür, vardır bir şey.

Benim kastım E320 CDI filandı, senin yol onunla güzel olur.

3.0'cılar takipleşiyor.

Clk dan ben uzayamadim zaten ya. Arkamdan geliyordu. Belli bi hızda kafa burun giderken baktım arkada clk320 yazıyor :P

e320 CDI gümrük çıkışlı bı tane bordo tam laz işi vardı 

ecuoaj9.jpg

2019 da niyetine girmiştim de takasa yanasmadiydi o zamanlar

Resmi durur bak :P

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Clk dan ben uzayamadim zaten ya. Arkamdan geliyordu. Belli bi hızda kafa burun giderken baktım arkada clk320 yazıyor :P

Hee o zaman tamam. 
Bordo çok yakışıklıymış. Bunların 350 CDI 7gtronic temiz bir tane denk gelse ömürlük binilir. 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Mustafa Tüfekçi yazdı:

V8 bişi olcaksa tamam. 

Bende C320 varken 2-3 kez denedik 230k ile. hiç birinde yetişemedi. Dediğin gibi 2xx e kavuşunca V6 bitmiyor devam. 

Kompressorün kasnak modifiyeli olursa işler değişebilir tabi.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selim Bilgin yazdı:

Hee o zaman tamam. 
Bordo çok yakışıklıymış. Bunların 350 CDI 7gtronic temiz bir tane denk gelse ömürlük binilir. 

Dizelinde en güzel kombin 280cdi yeni tip motor kedi gibi mırıl mırıl çalışıyor.

Şanzıman içinde 5g-tronic iyidir iyi.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Dizelinde en güzel kombin 280cdi yeni tip motor kedi gibi mırıl mırıl çalışıyor.

Şanzıman içinde 5g-tronic iyidir iyi.

5g yi sevdik

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Sami Demirpaz yazdı:

5g yi sevdik

Nazar değmesin. Sana aldığımız kombin piyasanin en güzel kombinleri den.

Ciğerli dertsiz dolu paket guncel Mercedes 

:nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...