Murat Öngür 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 merhaba manuel araçta şanzıman yağı değiştirilir mi ? yoksa eksildikçe ilave mi edilir ? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Değişir. Ortalama 100.k idealdir Ford yetkili servise sorsan "ömürlük abi onlar değişmiyo" der hemen hatta diyor da 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Ford yetkili servise sorsan "ömürlük abi onlar değişmiyo" der hemen hatta diyor da Ömür 10 sene olunca doğru. Biz muhteşem ekonomimiz sayesinde askerliği gelmiş araçlara bindiğimizden dolayı kavram kargaşası oluyor. Aslında kitapçığa yazmaları lazım. Sevgili Türk kardeşim. Biz kıskançlıktan kırılıyor da olsak sen bu arabaya (klasik araba sevdiğinden mütevellit) 30 sene falan binmeye kalkarsın. Şanzıman yağını falan arada değişsen iyi olur. Diye. 3 9 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Ömür 10 sene olunca doğru. Biz muhteşem ekonomimiz sayesinde askerliği gelmiş araçlara bindiğimizden dolayı kavram kargaşası oluyor. Aslında kitapçığa yazmaları lazım. Sevgili Türk kardeşim. Biz kıskançlıktan kırılıyor da olsak sen bu arabaya (klasik araba sevdiğinden mütevellit) 30 sene falan binmeye kalkarsın. Şanzıman yağını falan arada değişsen iyi olur. Diye. Doğru valla kitapçıkta öyle yazıyor dimi Kullanım ömrü 10 yıldır diye 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 debriyaj balatası değişirken değişir zaten oda en fazla 100 k yapar onun dışında değişim can sıkıntısı varsa yapmak lazım Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: debriyaj balatası değişirken değişir zaten oda en fazla 100 k yapar onun dışında değişim can sıkıntısı varsa yapmak lazım Bence de baskı balata değişirken değişir. İstanbul'da 100 bin normal olabilir ama ben mondeoda 195 bin km'de değiştirmiştim. Bunun yine 65 bini İstanbul trafiğindeydi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Ford yetkili servise sorsan "ömürlük abi onlar değişmiyo" der hemen hatta diyor da Ömür nedir ne kadar süredir diye sorunca renkleri değişiyor. Bayılıyorum hallerine 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: debriyaj balatası değişirken değişir zaten oda en fazla 100 k yapar onun dışında değişim can sıkıntısı varsa yapmak lazım Vaktinde sıfır aldığımız focusun baskısını ilk değiştirdiğimizde araba 300 bin kmdeydi. Hatta bu güne kadar tofaşlar hariç hiç bir arabamda 100 bin kmde baskı balata değiştirmedim. Acaba ben mi geç değiştiriyorum siz mi erken 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Murat Sahın yazdı: Vaktinde sıfır aldığımız focusun baskısını ilk değiştirdiğimizde araba 300 bin kmdeydi. Hatta bu güne kadar tofaşlar hariç hiç bir arabamda 100 bin kmde baskı balata değiştirmedim. Acaba ben mi geç değiştiriyorum siz mi erken ne ben erken ne siz daha geç. sorun istanbulda yaşamıyor olmanızdan 4 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: ne ben erken ne siz daha geç. sorun istanbulda yaşamıyor olmanızdan Yokuş yukarı dur kalk sıkışık trafik arabada 5 kişi en sevdiğim kombinasyon. 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Ömür nedir ne kadar süredir diye sorunca renkleri değişiyor. Bayılıyorum hallerine Bayılırım laf sokmaya Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Nisan 2023 Yazar Paylaş 3 Nisan 2023 o zaman genel olarak 10 yıl veya 100 bin km ideal Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: ne ben erken ne siz daha geç. sorun istanbulda yaşamıyor olmanızdan Tabi bu kısmı hesap etmedim, önemli faktör. Yorum bağlantısı
Behlül Baş 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Eğer 150k km üzerinde olup hiç değişmediyse ben değişmezdim. Yüzde 90 ses yapacaktır Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Yokuş yukarı dur kalk sıkışık trafik arabada 5 kişi en sevdiğim kombinasyon. 1.2 motor klima aç , oh mis. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Evren Erakçora yazdı: 1.2 motor klima aç , oh mis. Rakım da 1000 + hava da 35 derece ve üzeri olsun lütfen Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Nisan 2023 Paylaş 14 Nisan 2023 fiestam vardı sanırım 105k da (Tam emin olamadım) keyfi degismistim.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 180 binde baskı balata ile birlikte değiştirdim. Usta ses yapabilir dedi, tam tersi 80 km civarı roterdar freni gibi bir ses geliyordu gaz vermiyorken, o duyulmayacak kadar azaldı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 180 binde baskı balata ile birlikte değiştirdim. Usta ses yapabilir dedi, tam tersi 80 km civarı roterdar freni gibi bir ses geliyordu gaz vermiyorken, o duyulmayacak kadar azaldı. Yanlış yağ koyarlar genelde. Sonra ses olur. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Yanlış yağ koyarlar genelde. Sonra ses olur. Olabilir, ben kendi yağınmı götürmüştüm. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Ben focusta değişmiştim.. O zamanlar para çoktu, her şeyi değiştiriyorduk.. Şimdi çoğumuz fren hidroliğini bile değiştirmiyoruz. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben focusta değişmiştim.. O zamanlar para çoktu, her şeyi değiştiriyorduk.. Şimdi çoğumuz fren hidroliğini bile değiştirmiyoruz. Ömürlük değil mi o ya 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 İlkay Başaran yazdı: Ömürlük değil mi o ya Ford antifriz ve şanzıman yağına ömürlük diyordu.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts