Coşku Mert 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Epey yorucu oldu ama sonuca değdi Kendi degistirmek isteyen olursa fikir verir diye düşünüyorum 8 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Elinize sağlık, bilmediğimden soruyorum saplamalarda 3. Aşamada açıyla sıkma kısmı tam olarak nedir? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 Nisan 2023 Yazar Paylaş 2 Nisan 2023 Selçuk Bakış yazdı: Elinize sağlık, bilmediğimden soruyorum saplamalarda 3. Aşamada açıyla sıkma kısmı tam olarak nedir? teşekkür ederim. 2 defa torkla sıktıktan sonra son sıkma açı vererek yapılıyor. çoğu silindir kapağında boyledir. degerler servis klavuzunda veya contanin kullanim klavuzunda yazilidir 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Selçuk Bakış yazdı: Elinize sağlık, bilmediğimden soruyorum saplamalarda 3. Aşamada açıyla sıkma kısmı tam olarak nedir? Mesela 50 torka ulaştıktan sonra anahtar 45 derece daha dönecek kadar sıkmaya devam ediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Eline sağlık abi twingonun başına birşey gelirse bende kendim yapmayı deneyeceğim ilk etapta. olmadı çekiciyle götürürüm Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 Nisan 2023 Yazar Paylaş 2 Nisan 2023 Mehmet Cihat yazdı: Eline sağlık abi twingonun başına birşey gelirse bende kendim yapmayı deneyeceğim ilk etapta. olmadı çekiciyle götürürüm teşekkür ederim. en kötü ihtimal motoru kucaklayip goturursun Yorum bağlantısı
Recommended Posts