Murat Algan Yücel 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Evet abiler tesisatını yenileyip, arızalarını giderdikten sonra durmayıp ufak bi yükleme yapalım dedik hybrid turbo ve stage 1 yazılımla egzozu da yaptığımızda ortaya nasıl birşey çıkacağını merakla bekliyorum. Bu süreçte şunu da yapsan olur şunu da unutma dediğiniz fikirleriniz varsa bekliyorum. Motoru benden önceki sahibi yeni yaptırmış 1000km olmamış bende içim rahat etsin sıkıntı yaşamayalım diye kontrolleri yapıyoruz alttan üstten açtık. Yollara çıkana kadar bu konuda ara ara güncellemeler yapacağım maliyetleriyle birlikte. 9 Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 5 Nisan 2023 Yazar Paylaş 5 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: 2.5 litremi?? 400 hp olur bu. Evet 2.5 turbo Tamer Topaç yazdı: 5 silindir Volvo. Şanzıman nedir? Manuel 6 ileri Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Murat Algan Yücel yazdı: Manuel Neler yapılır buna neler. Hazır kitler bile var 400 hp. direkt. Ancak yürür aksama el atılmalı. Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 5 Nisan 2023 Yazar Paylaş 5 Nisan 2023 Tamer Topaç yazdı: Neler yapılır buna neler. Hazır kitler bile var 400 hp. direkt. Ancak yürür aksama el atılmalı. Biz de çok kurcalamadan tatlı tatlı yürüyecek şekilde birşeyler planladık bakalım sonucu paylaşacağım😍 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 o zaman 300 hp nin altında kalacak demektir. az yakar. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Stage 1 ile 270 hp civarı olacaktır. İyi bir Hybrit turbo, egzoz ve araca özel yazılım ile 300 hp olabilir. Lastik ebatlarınız nedir? Otosan 215/55/16 gibi tuhaf bir ebatla getirdi bunlar. 235/18' den aşağısı olmamalı bu araca. 1 Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 5 Nisan 2023 Yazar Paylaş 5 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: o zaman 300 hp nin altında kalacak demektir. az yakar. Benim de aklımda o civarlar var hem az yakar hem fazla zorlanmaz ufak ufak yürürüz 😁😁😁 Tamer Topaç yazdı: Stage 1 ile 270 hp civarı olacaktır. İyi bir Hybrit turbo, egzoz ve araca özel yazılım ile 300 hp olabilir. Lastik ebatlarınız nedir? Otosan 215/55/16 gibi tuhaf bir ebatla getirdi bunlar. 235/18' den aşağısı olmamalı bu araca. 235/45/17 var şu an üzerinde ölçüleri iyi gibi geldi bana ama sen ne düşünüyosun abi değiştirmeye değer mi? Bir de egzoz işini nasıl yapacağım hakkında çok fikrim yok son susturucuya kadar düz yapmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Peşindeydim demin mk3 dizelinin belediye çıkışında. Sağdan sağdan gidiyordun başkası mıydı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Murat Algan Yücel yazdı: Benim de aklımda o civarlar var hem az yakar hem fazla zorlanmaz ufak ufak yürürüz 😁😁😁 235/45/17 var şu an üzerinde ölçüleri iyi gibi geldi bana ama sen ne düşünüyosun abi değiştirmeye değer mi? Bir de egzoz işini nasıl yapacağım hakkında çok fikrim yok son susturucuya kadar düz yapmayı düşünüyorum O ebat ta iyidir. Ben de planlamayı merak ediyorum. Turboyu kim nasıl yapacak? Kaş derken göz çıkarmayacak biri olsun da. Çift taraflı ve emmeye de müdahale edecek mi? Egzoz için headers olacak mı? X pipe da sesi çok güzel çıkar. Enjektörlere müdahale edilmeyecek anladığım kadarıyla. @Serkan Karakoca da güzel fikirler verecektir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 6 Nisan 2023 Yazar Paylaş 6 Nisan 2023 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Peşindeydim demin mk3 dizelinin belediye çıkışında. Sağdan sağdan gidiyordun başkası mıydı 😁Bendim Alptuğ Özcan yazdı: Bu arabayı dıştan görmeyecek miyiz Daha bitmedi de ondan 😁 6 Nisan 2023 tarihinde Murat Algan Yücel tarafından düzenlendi . 1 Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 6 Nisan 2023 Yazar Paylaş 6 Nisan 2023 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: O ebat ta iyidir. Ben de planlamayı merak ediyorum. Turboyu kim nasıl yapacak? Kaş derken göz çıkarmayacak biri olsun da. Çift taraflı ve emmeye de müdahale edecek mi? Egzoz için headers olacak mı? X pipe da sesi çok güzel çıkar. Enjektörlere müdahale edilmeyecek anladığım kadarıyla. @Serkan Karakoca da güzel fikirler verecektir. Turboyu yapacak ustamız sağlam. İzmitte titiz turbo serkan usta Enjektörlere müdahele şu an etmeyi düşünmüyoruz ama etmeyeceğimiz anlamına da gelmesin 🙃 Diğer kısımlara kademe kademe ilerleyeceğiz. Fikirlere açığım iyi gelecek her detay önemli benim için güzel bi iş çıksın istiyorum 6 Nisan 2023 tarihinde Murat Algan Yücel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 hayalimde volvo görüntüsü vardı ama mondeoymuş. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Murat Algan Yücel yazdı: iş çıksın istiyorum Kesenin ağzı açılmalı ama, bazen bu da pek işe yaramıyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Jantlar kendini gösterecek bir renk olmalı Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 6 Nisan 2023 Yazar Paylaş 6 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: hayalimde volvo görüntüsü vardı ama mondeoymuş. O yüzden mondeo konusunda açtım 😅 1 Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 6 Nisan 2023 Yazar Paylaş 6 Nisan 2023 Tamer Topaç yazdı: Kesenin ağzı açılmalı ama, bazen bu da pek işe yaramıyor. Arabayı uyguna aldım bu yüzden kesenin ağzını açtım tatmin edecek kadar uygulama yeterli olacak diye düşünüyorum. Zaten 1800 kilo araba 😅😅😅 Adam akıllı kullanılmadıktan sonra emeğe yazık olur Köksal Yılmaz yazdı: Jantlar kendini gösterecek bir renk olmalı Gri jant düşünüyorum araba beyaz olunca renk seçeneği de yok gibi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Murat Algan Yücel yazdı: kesenin ağzını açtım O zaman hiç uğraşma https://www.elevatecars.com/product/elevate-volvo-v50-t5-k16-turbo-upgrade/ 1 Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 6 Nisan 2023 Yazar Paylaş 6 Nisan 2023 Tamer Topaç yazdı: O zaman hiç uğraşma https://www.elevatecars.com/product/elevate-volvo-v50-t5-k16-turbo-upgrade/ Uğraşmayı tercih etsem daha iyi olacak gibi 🤣 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Nisan 2023 Paylaş 9 Nisan 2023 İntercooler buyumeli Hybrd turbo Downpipe Methanol kit Ateşleme ngk bujiler Güzel bir yazılımla güzel işler çıkar motor içine girmeden 300hp+ manuelsede daha iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 13 Nisan 2023 Yazar Paylaş 13 Nisan 2023 (düzenlendi) Serkan Karakoca yazdı: İntercooler buyumeli Hybrd turbo Downpipe Methanol kit Ateşleme ngk bujiler Güzel bir yazılımla güzel işler çıkar motor içine girmeden 300hp+ manuelsede daha iyi olur 6 ileri manuel🥳🥳🥳😎 13 Nisan 2023 tarihinde Murat Algan Yücel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts