Ali Darbaz 1 Nisan 2023 Paylaş 1 Nisan 2023 Merhaba İlandaki gibi eski nesil atmoserik ve lpg değmemiş bir santa fe alınırmı. Alım esnasında nelerine bakmak lazım.. Kronik arızaları nelerdir. Son sahibi olma durumu var mı. Parça sıkıntısı çeker miyiz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-2004-hyundai-santa-fe-168.000km-full-yetkili-servis-bakimli-1083353110/detay Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Nisan 2023 Paylaş 1 Nisan 2023 Yakıt tüketim aralığı yüksek ya al al acıma. Tam hiper yapmalik. Euro6 sana tat vermez zaten :P 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan 2023 Yazar Paylaş 1 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yakıt tüketim aralığı yüksek ya al al acıma. Tam hiper yapmalik. Euro6 sana tat vermez zaten :P Valla temmuz ayında araba alabilirim. Elime toplu bir para geçme durumu var. Kafamda deli soru işaretleri. Bir yanım kamp arabası al diyor diyer yanım suv diyor. Ama %30 parayı KKM yatır diyor. Bilemiyorum. Allah kimseyi böyle toplu para almak durumunda bırakmasın. 1 1 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Nisan 2023 Paylaş 1 Nisan 2023 Ali Darbaz yazdı: Valla temmuz ayında araba alabilirim. Elime toplu bir para geçme durumu var. Kafamda deli soru işaretleri. Bir yanım kamp arabası al diyor diyer yanım suv diyor. Ama %30 parayı KKM yatır diyor. Bilemiyorum. Allah kimseyi böyle toplu para almak durumunda bırakmasın. Biri amin der sonra iki yakan bı araya gelmez dikkat et 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan 2023 Yazar Paylaş 1 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Biri amin der sonra iki yakan bı araya gelmez dikkat et Beni jubile bekleyen bir futbolcu gibi düşün. Ozaman ne demek istediğimi anlarsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan 2023 Yazar Paylaş 1 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Zidane jübilesi yapma da 17 yılımı dolduruyorum, habere göre rotasyon yada emeklilik yolu görünecek. Daha ne kadar net olayım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan 2023 Yazar Paylaş 1 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Emekli mi maaşa zam ise paydos mu Bu gün belli olacaktı ama, henuz bir haber gelmedi. Gelince kesinlik olunca açıklarım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Nisan 2023 Paylaş 1 Nisan 2023 Altından egea gidecekse üzülme. Temin ederiz sana hem de koç gibi 6 ay sonrasına değil hemen teslim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan 2023 Yazar Paylaş 1 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Altından egea gidecekse üzülme. Temin ederiz sana hem de koç gibi 6 ay sonrasına değil hemen teslim Valla egea Cross istiyor hanım, benim gönlümde o yönde. Çünkü sedanda kafam tavana çarpıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Nisan 2023 Paylaş 1 Nisan 2023 Ali Darbaz yazdı: Valla egea Cross istiyor hanım, benim gönlümde o yönde. Çünkü sedanda kafam tavana çarpıyor. O taze bitti . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan 2023 Yazar Paylaş 1 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: O taze bitti . Vergi ve kasko çok fazla . O yuzden santa fe alayım diyorum. 355 bin tl benzinli çiçek gibi araba . Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Nisan 2023 Paylaş 1 Nisan 2023 Kasko zaten yapmazlar buna. Vergiyi de ödemeyecen demekki 2.7 motor için Mantıklı öyle Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan 2023 Yazar Paylaş 1 Nisan 2023 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Kasko zaten yapmazlar buna. Vergiyi de ödemeyecen demekki 2.7 motor için Mantıklı öyle 2x1100 tl vergi. 1 Nisan 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Fabrikasyon şehir içi yakıt tüketimi 15LT olan araç. İyi düşünmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: Fabrikasyon şehir içi yakıt tüketimi 15LT olan araç. İyi düşünmek lazım. Yazıyordum. Güncel km ile 15 görsün bravo 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Sani Gerşon yazdı: Fabrikasyon şehir içi yakıt tüketimi 15LT olan araç. İyi düşünmek lazım. Servet Aydın yazdı: Yazıyordum. Güncel km ile 15 görsün bravo Ama sürücü hypermiller, bu bir şeyleri değiştirmez mi @Ali Darbaz bu aracın 2.0 crdi olanlarının hem performansı yeterli, hem motor sorunsuz ve uzun ömürlü, hem yakıtı nispeten düşük. E sen atmosferik benzinli araca lpg de takmayacaksın, neden benzinli bakıyorsun ki? AŞırı beslemeli dizel ile hyper yapılmıyor mu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 orkide gidecek yere kaktüs yollarsan ikisi de çiçek desen de sıkıntı olur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Otomobil ruhsatlı vito, transporter al. Kamp için kullanırsın Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Hem emekli hem çalışan olarak tutmuyorlar mı ? Çok var öyle ne alaka ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts