İçeriğe Yönlendir

Şehir İçi / Dışı Sürüş Oranı

Tansu Kalafatoğlu

Araçlarımızı Şehir İçi / Şehir Dışı Kullanım Oranı  

43 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Toplam yolumuzun şehir dışı oranı kaçtır arkadaşlar. Şehir içinden kastım, her şehrin merkezi bir nebze yavaş akar, trafik lambası boldur ve nispeten yoğundur. Şehir içinden kastım o. Diğeri bence karma veya şehir dışı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şehir dışı olma kriteri nedir? silivriden  çıktın tuzlaya kadar şehir içi mi

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

şehir dışı olma kriteri nedir? silivriden  çıktın tuzlaya kadar şehir içi mi

E5’ten gidersen şehir içi. Kmm’den yss köprüden gidersen şehir dışı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

İstanbul içi İstanbul dışı diye sormak lazım size.

İzmit çok güzel gelsenize :P

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

İstanbul Avrupa 2 nci bölgede 1 hafta çalıştım. Dedim burası şahane, sonra üst yöneticime dedim beni burda çalıştır . Ama malesef olmaz dendi.. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Şimdi siz İstanbullulara ne kadar şehir içi desek de inanmazsınız. İlla trafik duracak ki şehir içi olacak. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)
Mustafa Tüfekçi yazdı:

İzmit çok güzel gelsenize :P

Geldim, Değirmendereden merkeze giden yolun özellikle Gölcük tarafında baya trafiğe girmiştik. Tabi mesai bitişiydi, her yer servis aracıydı falan ama sonuç muteberdir. Yüzbaşılardan öte tarafa geçilmeyecekse iyiydi, gitme gafletinde bulundum :) 

Mahmut Yıldız yazdı:

Şimdi siz İstanbullulara ne kadar şehir içi desek de inanmazsınız. İlla trafik duracak ki şehir içi olacak. 

Benim yolum mesela ev iş arası, 5 tane trafik lambası var, yeşil dalga için 82 ile gidilince nonstop vaılıyor istenen yere, günde 120 km civarına çıktı yolum, 82 km/h ile gidince iki kez trafik lambasına duruyorum en fazla. Aslında güzergah şehir içi ama trafik seyri uzun yol sayılır. İStanbulda yaşayanlara garip gelebilir, Anadolu çoğunlukla böyle :) 

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

anadoluda rutin kırmızı ışıkta beklemeye şehir içi trafiği deniyor  . 

hafta sonu sami geldi ayrılıkçeşmesinden aldım onu ataşehire gittik beraber ben aha millet çıktı aha çıkacka trafik başlicak diye basa basa giderken sami dedi napıon la neye koşturuyon :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...