Ali Memisoglu 1 Nisan 2023 Paylaş 1 Nisan 2023 (düzenlendi) 2009 fiesta titanyum kasa, kalorifer kolu arızalı, ustalar yapamadı, aslında deniyoruz yapmayı ama sonra tekrar eski haline geliyor sıcak üflemiyor ustalara gitmekten yoruldum, servise gidip işi ehline verip tamamen sorunu çözmek istiyorum konuyu açma sebebim servise gidecem ama kazıklanmak da istemiyorum , bu konuda yardım istiyorum ana konuda sorunum şu şekilde 1 Nisan 2023 tarihinde Ali Memisoglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Nisan 2023 Paylaş 1 Nisan 2023 Kalorifer kolu dediğiniz tam olarak nedir ? Sıcak soğuk ayar düğmesi mi ? Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 1 Nisan 2023 Yazar Paylaş 1 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kalorifer kolu dediğiniz tam olarak nedir ? Sıcak soğuk ayar düğmesi mi ? evet Yorum bağlantısı
Hasan Ozmen 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Adana da klima konusunda Nihat oto elektrik klima var onlarla bir görüşün yardımcı olabilirler Adana otogar karşısı d400 yol üzeri Nihat oto klima elektrik 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 9 Nisan 2023 Yazar Paylaş 9 Nisan 2023 Hasan Ozmen yazdı: Adana da klima konusunda Nihat oto elektrik klima var onlarla bir görüşün yardımcı olabilirler Adana otogar karşısı d400 yol üzeri Nihat oto klima elektrik Ford servisine gittim, sağolsunlar çok pratikler, komple kalorifer stei değişecek dediler, fiyat olarak da 56.000 TL :) Yorum bağlantısı
Recommended Posts