İçeriğe Yönlendir

Hangi Otomobili Alayım

Salih UYANOĞLU

hangi otomobili alayım  

62 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Salih UYANOĞLU
Fikri Keleş yazdı:

Nerden nasıl bir bilgidir bilmiyorum ama bakım maliyeti neden yüksek olsun.

Bir kişi baskı balata pahalı o yüzden tercih edilmiyor demişti,araba ömrü boyunca kaç kez baskı değiştirir.

Normal dizel araba bakım maliyeti kadar maliyeti var.

6 ileri vites olduğu için 1750 devir civarı rahatlıkla vites artırılıyor bu da yakıt ekonemisi sağlıyor.(Benzinli kullanır gibi düşük devirde yüksek vites)

1.3 yürümediği için daha fazla gaza basılıyor ve daha fazla yakıt yakıyor diye düşünüyorum.

Bu arada ne al derim ne alma,

Kötü çıkar sebeb olmuş olurum.En son kardeşime bir araba tavsiye etmiştim.Ağzım baya yandı.Şans tesadüftür 2.el

Cevap verdiğiniz için tesekkur ederim yani ilk defa boyle bir araba alacağımız için ince eleyip sık dokumak istiyoruz o yüzden sordum birde sürüş pozisyonu nasıl denildigi kadar kötü mü?

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Fikri Keleş yazdı:

hay Allah razı olsun,Clionuz parlak ve seramik kıvamında olsun :)

Ben çok severim lineayı. Fiat herzaman fp ürün üretir, kullananlar çok memnundur ama hiç kullanmamış olanlar yerden yere vurur. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

etrafta illaki tanıdık birinde vardır ,Mümkünse 1.6 sını deneyin kendiniz test edin derim.yada yanınızda 350 bin getirirseniz benimkimi eskişehire kadar test edersiniz :)(Şaka tabii)

1.3 olan alınacak ise 2014-15 almak daha mantıklı olur,Şirket ve kiralık çıkması olmasın kafi

İlkay Başaran yazdı:

Ben çok severim lineayı. Fiat herzaman fp ürün üretir, kullananlar çok memnundur ama hiç kullanmamış olanlar yerden yere vurur. 

bir söz bilirim çok mantıklı gelir."Fiat kullananlar çok memnun kullanmayanlar memnun değil "diye

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Fikri Keleş yazdı:

Bir kişi baskı balata pahalı o yüzden tercih edilmiyor demişti,araba ömrü boyunca kaç kez baskı değiştirir.

Kimmiş onu diyen :D 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Çağlar Bayur yazdı:

sarı site kapatılsın

farketmez bozuk olan vatandaşın ahlakı  ve enteresan ekonomi politikaları devletimizin . suçlu sarı site değil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Köksal Yılmaz yazdı:

Kimmiş onu diyen :D 

amann kimse kim,o gitsin dandik astrasına binsin:biggrin:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...