Salih UYANOĞLU 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 araba alma arifesindeyiz 350 bin liraya hangi arabayı alayım yada ne kadarlık bir bütçe ayırayım .düşük kilometreli olması elzemdir.4 kişilik bir aileyiz bundan önce tempra vardı karbüratörlü yokuşta 4 kişi bagaj doluyken çekmiyor normal diyeceksiniz ama bu durum cidden can sıkıyor işin içine hararette girdimi daha beter 1-ford focus 1.6 tdci 110hp sedan 2-citroen c elysee/-peugeot 301 1.6 hdi 92hp 3-fiat linea 1.3 veya 1.6 bu araçlardan hangisini tavsiye edersiniz yakıt tüketimi, bakım maliyetleri ikinci el durumu, parça fiyatları, çekiş açısından tecrübelerinize ve bilginize dayanarak cevap verip yardımcı olursanız müteşekkir olurum. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 focus çekici dursa da bahsedilen paraya göre araçlar sanırım 10 yaş üstü olacaktır. Bu sebepten dolayı bence modeli hangisinin en yüksek olursa onu al derim hocam. 301 yada citroeni is 92 lik değil de 110 luk olursa daha iyi olur... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 Mehmet Göktürk yazdı: egea O paraya yok. Var mı? Taksi çıkmalari varmış evet Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 (düzenlendi) 350 bin tl ve atmosferik motordan sonra turbo dizel ile çekişi iyi olacak bir araç isteniyor anladığım kadarıyla. bütçe ile 1.6 multijet linea nın daha az kilometre yapmış temiz örnekleri alınabilir.c elysee de o fiyata 1.2 atmosferik motorda temiz örnekler çok rahat bulunabilir ancak dizel seçeneğinde zor gibi malum Rent a car aracı olarak çok ve hor kullanıldı. 27 Mart 2023 tarihinde Yiğit Özdemir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: O paraya yok. Var mı? Taksi çıkmalari varmış evet piyasa ne olmuş ya. hakkaten . rıfkıyı hemen satalım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 C elysee/301 hariç hangisinin temizini bulursanız onu alın. Bu iki araç ford veya linea kadar sağlam değil. Kazalı resimlerini ve euroncap videolarını izleyin. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: C elysee/301 hariç hangisinin temizini bulursanız onu alın. Bu iki araç ford veya linea kadar sağlam değil. Kazalı resimlerini ve euroncap videolarını izleyin. Evet Çabi de aynını yazmıştı. Linea da focus kadar sağlam değil, ama işte 350'ye alınacak focus mk2 olur, tamam çok temizi denk getirilir ama yaşlı olur. Benzer durumda arayıştayım 1.6 mtj linea çekiş, gidiş olarak tadından yenmez. Denk getirilip lounge paket alınabilirse donanımın da tadına varılmış olur. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 Murat Sahın yazdı: Evet Çabi de aynını yazmıştı. Linea da focus kadar sağlam değil, ama işte 350'ye alınacak focus mk2 olur, tamam çok temizi denk getirilir ama yaşlı olur. Benzer durumda arayıştayım 1.6 mtj linea çekiş, gidiş olarak tadından yenmez. Denk getirilip lounge paket alınabilirse donanımın da tadına varılmış olur. Yeğenim şirketi için kiralamıştı dayı uçan tabut diyordu. 1 Yorum bağlantısı
Salih UYANOĞLU 27 Mart 2023 Yazar Paylaş 27 Mart 2023 Murat Sahın yazdı: Evet Çabi de aynını yazmıştı. Linea da focus kadar sağlam değil, ama işte 350'ye alınacak focus mk2 olur, tamam çok temizi denk getirilir ama yaşlı olur. Benzer durumda arayıştayım 1.6 mtj linea çekiş, gidiş olarak tadından yenmez. Denk getirilip lounge paket alınabilirse donanımın da tadına varılmış olur. Linea nin 1.6 motorlari alinmaz diye bir duyum almistim sebebini bilmiyorum ustasindan mi arızalardan mi yakitindan mi bilmiyorum 1.3 yetersiz gibime geliyor. bir de 1.6 nin yakıt tüketimi ne olur Bir tanıdığım 1.6 doblo ile 7 lt yakiyorum demişti bende oyle ne çok sakin ne de cok agresif kullanirim sadece ara sıra basarım yakıt konusunda emsallerinden geride kaliyor gibi tabi bu sadece benim tahminim yakıt konusunda yardımcı olursanız memnun olurum Yorum bağlantısı
Mustafa Çalışkan 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 Salih UYANOĞLU yazdı: araba alma arifesindeyiz 350 bin liraya hangi arabayı alayım yada ne kadarlık bir bütçe ayırayım .düşük kilometreli olması elzemdir.4 kişilik bir aileyiz bundan önce tempra vardı karbüratörlü yokuşta 4 kişi bagaj doluyken çekmiyor normal diyeceksiniz ama bu durum cidden can sıkıyor işin içine hararette girdimi daha beter 1-ford focus 1.6 tdci 110hp sedan 2-citroen c elysee/-peugeot 301 1.6 hdi 92hp 3-fiat linea 1.3 veya 1.6 bu araçlardan hangisini tavsiye edersiniz yakıt tüketimi, bakım maliyetleri ikinci el durumu, parça fiyatları, çekiş açısından tecrübelerinize ve bilginize dayanarak cevap verip yardımcı olursanız müteşekkir olurum. 1.3 multijet veya bulabilirseniz 1.6 multijet easy veya Urban paket hatasız 100.000km civarı Linea o rakamlara alınır, focus lineadan iyi olabilir ama Linea 6-7 yaşında Focus 15-16 yaşında olacak. Ben olsan Lineadan şaşmam o rakamlara, sizin yazmış olduğunuz taleplerin hepsinide maddi olarak sizi yormadan rahatlıkla karşılar. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 8 sene- 140.000km c-elysee kullandım, piyasada serseri mayın gibi kullanan ve şirket araçlarından dolayı kötü bir itibarı var ancak sınırlarını bilirseniz çok keyifli arabadır, motoru yakıtı asla üzmez, sanayi yüzü göstermez. içi geniştir ve devasa bagajı vardır. Ben tavsiye ederim. Uzun yol rampalarda hafif olmasının da avantajıyla benim diyen arabalardan daha iyi çıkar. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Listedeki araçların tamamı tempradan daha sağlamdır o net. Ben olsam linea ya da 301 e yönelirdim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Listedeki araçların tamamı tempradan daha sağlamdır o net. Ben olsam linea ya da 301 e yönelirdim. yüksek model düşük km denk gelir bu paralara. bence de 301. Egea ticari çıkması olacaktır muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Megane 2 sedan da bakın. Ben bakıyorum bu. Aralar 350 ye düzgün bişi alırsıniz Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 390 a zorlayın. @Metin Akbal arkadaşının aracı vardı. Ford Focus HB. Satılık araçları kontrol ederseniz bakabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Berkay Akülker 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Bu anket ile sınırladıysak Focus diyorum ancak iki alternatif sunmadan da geçemeyeceğim: Bagajları daha büyük ve dertleri anketteki araçlara göre daha az olan iki model önermek istiyorum: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dusuk-km-hatasiz-clio-1084024107/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-boyasiz-degisensiz-121.000-km-aile-araci-1085106895/detay Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: O paraya yok. Var mı? Taksi çıkmalari varmış evet sarı site kapatılsın 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 linea şaşırtıcı derecede sağlam bir araba. ama görüş açıları ve oturma şekli çok kötüydü; uzun yol söz konusu olduğunda. bu nedenle bence temiz ise ford alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 1.6 linea kullanıyorum1.5 yıldır.Beklentinin üstünde yokuş kalkış dahil dolu araba,290 n tork ile şahlana şahlana giderken diğer arabaların aynadan kaybolması güzel. 5.7-5.9 arası basa basa geziyorum. 120-150 km arası uzun yolda da yormuyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Salih UYANOĞLU 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Fikri Keleş yazdı: 1.6 linea kullanıyorum1.5 yıldır.Beklentinin üstünde yokuş kalkış dahil dolu araba,290 n tork ile şahlana şahlana giderken diğer arabaların aynadan kaybolması güzel. 5.7-5.9 arası basa basa geziyorum. 120-150 km arası uzun yolda da yormuyor. 1.6 motorda kronik sorunlar var diyorlar herhangi bir problemle karşılaştınız mı ? Bakım maliyetleri ne kadar ? Genel de sehir içinde kullanilacak 5.7 degerini nasil elde ettiniz yani hızlı mı yavaş mı kullanıyorsunuz ? Biraz daha yardımcı olabilir misniz linea hakkinda biraz daha bilgi sahibi olamak istiyorum forum da yazılanlara bakacak olursak linea yı tercih edeceğim gibi duruyor Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 (düzenlendi) Salih UYANOĞLU yazdı: 1.6 motorda kronik sorunlar var diyorlar herhangi bir problemle karşılaştınız mı ? Bakım maliyetleri ne kadar ? Genel de sehir içinde kullanilacak 5.7 degerini nasil elde ettiniz yani hızlı mı yavaş mı kullanıyorsunuz ? Biraz daha yardımcı olabilir misniz linea hakkinda biraz daha bilgi sahibi olamak istiyorum forum da yazılanlara bakacak olursak linea yı tercih edeceğim gibi duruyor Nerden nasıl bir bilgidir bilmiyorum ama bakım maliyeti neden yüksek olsun. Bir kişi baskı balata pahalı o yüzden tercih edilmiyor demişti,araba ömrü boyunca kaç kez baskı değiştirir. Normal dizel araba bakım maliyeti kadar maliyeti var. 6 ileri vites olduğu için 1750 devir civarı rahatlıkla vites artırılıyor bu da yakıt ekonemisi sağlıyor.(Benzinli kullanır gibi düşük devirde yüksek vites) 1.3 yürümediği için daha fazla gaza basılıyor ve daha fazla yakıt yakıyor diye düşünüyorum. Bu arada ne al derim ne alma, Kötü çıkar sebeb olmuş olurum.En son kardeşime bir araba tavsiye etmiştim.Ağzım baya yandı.Şans tesadüftür 2.el 28 Mart 2023 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: linea şaşırtıcı derecede sağlam bir araba. ama görüş açıları ve oturma şekli çok kötüydü; uzun yol söz konusu olduğunda. bu nedenle bence temiz ise ford alırdım. Şantiyede 3 yıl 2 adet linea kullandık. Girip çıkmadığımız yer kalmadı, tepesine inen binen belli değil. Cidden katır gibi sağlamdı. 100 k kmden fazla şantiye mazotu kullandılar. Tık demedi ikiside. Ailede ölmez. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Şantiyede 3 yıl 2 adet linea kullandık. Girip çıkmadığımız yer kalmadı, tepesine inen binen belli değil. Cidden katır gibi sağlamdı. 100 k kmden fazla şantiye mazotu kullandılar. Tık demedi ikiside. Ailede ölmez. hay Allah razı olsun,Clionuz parlak ve seramik kıvamında olsun 28 Mart 2023 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts